Starity

Tom Hiddleston lesz az új Holló?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 21. 21:55 #21
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

StátuszLove your life...because your life is what you have to give. - Tom Hiddleston
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 112
Csatolások: 618
Azonosító: 50966
Megmondom őszintén, én IMÁDOM az eredeti Holló filmet Brandon Lee-vel és igencsak szíven ütött, amikor olvastam ezt a hírt. Én nem szeretném, ha elvállalná. Valahogy úgy érzem, vannak filmek és karakterek, amikhez nem kellene gyúlni. A Holló pont egy ilyen. EPIC film. És bár Tom fantasztikusan tehetséges és nagyszerű színész, így egészen biztos vagyok benne, hogy mély érzelmi szálat tudna bele vinni - még mélyebbet és másképpen - a filmbe, de mégis úgy gondolom, hogy nem kéne. Nagyon sokan szeretik Brandon Lee-t, - köztük én is - és félek, a rajongók felé tényleg csakis rosszul veheti ki magát ez az egész...Nem szeretném őt ennek kitenni, miközben ő belead apait-anyait...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. április 22. 07:22 #22
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Hát megnézném őt most a másik oldalon biggrin.gif
2013. április 22. 09:48 #23
TomHiddlestonFan
TomHiddlestonFan
új tag

StátuszSleepy Hollow <3
Hozzászólás: 57
Csatolások: 0
Azonosító: 187251
Tom<3 Jujj remélem megkapja a szerepet.
2013. április 22. 15:30 #24
- törölt felhasználó -    
ezt a filmet imádom, és véleményem szerint a Remake ebben az esetben nagyon rossz döntés, remek volt a film úgy ahogy volt, és Brandon Lee főszereplésével pedig tökéletes volt. mellesleg nem is tudnám Tomot elképzelni erre a szerepre, bár a gondolattal eljátszottam, milyen lehet Hollóra sminkelve, de arra jutottam, hogy inkább maradnék az eredetinél. Szóval hiába szeretem Tomot, ezt a szerepet nem hiszem hogy neki találták ki, de ha netán mégis őt választanák, akkor remélem remekül fog alakítani...
2013. április 22. 22:36 #25
- törölt felhasználó -    
Elég fura lenne a film Tommal biggrin.gif
"komoly átváltozásra lesz szüksége a külsejét illetően." mert az nem volt elég, hogy meg kellett növesztenie, és befesteni a haját biggrin.gif Mindenesetre mindegy, szerintem tök jó lenne biggrin.gif
2013. április 23. 06:36 #26
- törölt felhasználó -    
Ez tuti nem nézem meg! A Holló maga Brandon Lee! Más egyszerűen nem passzol a szerepre! Minek kell meggyalázni egy ilyen remek, korszakalkotó klasszikust egy gagyi utánzattal?! Hollywoodnak már semmi sem szent?! furesz.gif
2013. április 23. 09:58 #27
TomHiddlestonFan
TomHiddlestonFan
új tag

StátuszSleepy Hollow <3
Hozzászólás: 57
Azonosító: 187251
Tegnap láttam az eredeti filmet. Brandon Lee tökéletesen játszik benne és a film is hihetetlenül jó, ugyhogy már én is kezdek tartani ettől a filmtől.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 23. 20:28 #28
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Nagyon ketté szakadt itt a csapat. A remake-eket én se nagyon támogatom, de Tom tudja mit csinál. Ha meg véletlenül nem akkor is 1 nézője lesz a filmnek.
2013. április 28. 18:42 #29
Csak egy Rebeka
Csak egy Rebeka
új tag

StátuszI love Hiddleston
Hozzászólás: 7
Azonosító: 189926
Mindenki azt írja, hogy a remake "szar lesz" szerintem meg ráérne azután ítélkezni, ha elkészül. Legalább is szerintem.
2013. május 16. 17:58 #30
adrilimo
adrilimo
visszatérő vendég

StátuszTom Hiddleston a Londoni metróban!!!Emberek ,hirtelenen metrózni támadt kedvem !
Hozzászólás: 175
Azonosító: 197090
én azért örülnék ha megkapná a szerepet....
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok