Tom Hiddleston lesz az új Holló?
2013. április 21. 21:55
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Megmondom őszintén, én IMÁDOM az eredeti Holló filmet Brandon Lee-vel és igencsak szíven ütött, amikor olvastam ezt a hírt. Én nem szeretném, ha elvállalná. Valahogy úgy érzem, vannak filmek és karakterek, amikhez nem kellene gyúlni. A Holló pont egy ilyen. EPIC film. És bár Tom fantasztikusan tehetséges és nagyszerű színész, így egészen biztos vagyok benne, hogy mély érzelmi szálat tudna bele vinni - még mélyebbet és másképpen - a filmbe, de mégis úgy gondolom, hogy nem kéne. Nagyon sokan szeretik Brandon Lee-t, - köztük én is - és félek, a rajongók felé tényleg csakis rosszul veheti ki magát ez az egész...Nem szeretném őt ennek kitenni, miközben ő belead apait-anyait...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. április 22. 09:48
|
|
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline
|
Tom<3 Jujj remélem megkapja a szerepet.
2013. április 22. 15:30
ezt a filmet imádom, és véleményem szerint a Remake ebben az esetben nagyon rossz döntés, remek volt a film úgy ahogy volt, és Brandon Lee főszereplésével pedig tökéletes volt. mellesleg nem is tudnám Tomot elképzelni erre a szerepre, bár a gondolattal eljátszottam, milyen lehet Hollóra sminkelve, de arra jutottam, hogy inkább maradnék az eredetinél. Szóval hiába szeretem Tomot, ezt a szerepet nem hiszem hogy neki találták ki, de ha netán mégis őt választanák, akkor remélem remekül fog alakítani...
2013. április 22. 22:36
Elég fura lenne a film Tommal
"komoly átváltozásra lesz szüksége a külsejét illetően." mert az nem volt elég, hogy meg kellett növesztenie, és befesteni a haját
Mindenesetre mindegy, szerintem tök jó lenne
"komoly átváltozásra lesz szüksége a külsejét illetően." mert az nem volt elég, hogy meg kellett növesztenie, és befesteni a haját
2013. április 23. 06:36
Ez tuti nem nézem meg! A Holló maga Brandon Lee! Más egyszerűen nem passzol a szerepre! Minek kell meggyalázni egy ilyen remek, korszakalkotó klasszikust egy gagyi utánzattal?! Hollywoodnak már semmi sem szent?!
2013. április 23. 09:58
|
|
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline
|
Tegnap láttam az eredeti filmet. Brandon Lee tökéletesen játszik benne és a film is hihetetlenül jó, ugyhogy már én is kezdek tartani ettől a filmtől.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 23. 20:28
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nagyon ketté szakadt itt a csapat. A remake-eket én se nagyon támogatom, de Tom tudja mit csinál. Ha meg véletlenül nem akkor is 1 nézője lesz a filmnek.
2013. április 28. 18:42
|
|
Csak egy Rebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 189926 offline
|
Mindenki azt írja, hogy a remake "szar lesz" szerintem meg ráérne azután ítélkezni, ha elkészül. Legalább is szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.