A legszebb és legrosszabb ruhákban — Miranda Kerr
2013. április 20. 19:14
Nagyon szépek
szerintem a rosszak között is van jó! a 2. és a 4. a legjobb szerintem
2013. április 20. 19:16
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
nagyon szép!!!!!!!!!!
szerintem minden ruhába gyönyörű!
2013. április 20. 19:31
Gyönyörű modell, szerethető stílussal és imádnivaló személyiséggel. A Golden Globe díjátadón viselt vörös estélyiben varázslatos volt, a ruha megtalálta legjobb viselőjét.♥ Viszont a Global Green-nél és az Oscar-nál valóban nem jót választott, sőt.
2013. április 20. 19:37
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Nem tudom kik állítják össze ezeket a cikkeket de nem hiszem, hogy egyikőtöknek lenne valami komoly divatérzeke. A legtöbb ruha a tipikus matchy-matchy összeállítás amiben semmi extra nincsen, a biztonságos hosszú szatén ruha szandállal. Erre bárki képes...Ami pedig egy kicsit merészebb az már csak rossz lehet. Azok írjanak már cikket ilyen divatdolgokról akik valami újat is tudnak mutatni.
2013. április 20. 19:53
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Az 1. és 2. a legszebb
2013. április 20. 19:54
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (Netti35 @ 2013.04.20. 19:37)
Nem tudom kik állítják össze ezeket a cikkeket de nem hiszem, hogy egyikőtöknek lenne valami komoly divatérzeke. A legtöbb ruha a tipikus matchy-matchy összeállítás amiben semmi extra nincsen, a biztonságos hosszú szatén ruha szandállal. Erre bárki képes...Ami pedig egy kicsit merészebb az már csak rossz lehet. Azok írjanak már cikket ilyen divatdolgokról akik valami újat is tudnak mutatni.
Nem én döntöttem el, hogy melyik ruha melyik kategóriába tartozzon, hanem a kritikusok által leginkább kedvelt, és kritizált darabokat válogattam be. Számomra is van olyan darab a rossz kategóriában, amivel abszolút semmi bajom. Az ilyen cikkekkel kapcsolatban egyébként kikötés, hogy ne a saját véleményünket fejtsük ki. Látatlanban pedig nem hiszem, hogy meg tudod állapítani, hogy kinek mennyire van a divathoz érzéke.
2013. április 20. 19:54
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Szerintem mindegyik ruhában szép!
2013. április 20. 20:05
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Renta ruhajaban nem is csunya!!Uristen na mindegy !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: