Kitüntetést kap Jennifer Lawrence
2013. április 19. 20:47
|
|
kácsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 151946 offline
|
Elismerem mint színésznőt, de már annyira idegesít hogy mindenhol abba botlok, hogy "Jennifer Lawrence-nak nem szállt a fejébe a hiresség, még mindig a régi" hogy lassan már el sem hiszem. Épp emiatt tűnik nekem beképzeltnek mert mindenhol ezt mondják. Az igazi szerény emberek nem kérkednek vele és ezt a családja és a barátai is tudják.
Nem azt mondom, hogy sajnálom tőle díjat, mert a cikk olvasása alapján megérdemli.
Nem azt mondom, hogy sajnálom tőle díjat, mert a cikk olvasása alapján megérdemli.
2013. április 19. 20:59
Nekem is az agyamra ment már, hogy mindenhol azt hallottam, mennyire földre szállt. Igazából, kicsit nagyképűnek tűnik a csaj a sajátos humora miatt, de úgy fest, tényleg normális.
2013. április 19. 21:22
Jen-t egyre jobban kedvelem!
Remélem még évek múlva is ilyen lesz!
Remélem még évek múlva is ilyen lesz!
2013. április 19. 23:19
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ezeknek a "nem szállt a fejébe a hírnév" dumáknak a felét a sajtó tálalja így, mert mondjuk mond egy olyat, hogy még mindig ugyanazt az autót hajtja, stb. Jó, nyilván a PR csapatának is benne lehet ebben a keze.
Meg persze ha az anyját kérdezik, az is azt mondja, hogy "Azért büszke rá, mert ugyanolyan maradt." De hát ő az anyja, neki mindig szabad ilyet mondania.
Szerintem bárki, aki követi Jen karrierjét, interjúit, satöbbi, levonja a következtetést, hogy valóban nem sokat változott az utóbbi években. Hogy vannak-e itt speciel a háttérben PR és egyéb meggondolások a szervezet és Jen menedzsmentjének részéről? Naná. Ettől még nem lesz kevésbé kedves és aranyos a sztori.
Szerintem bárki, aki követi Jen karrierjét, interjúit, satöbbi, levonja a következtetést, hogy valóban nem sokat változott az utóbbi években. Hogy vannak-e itt speciel a háttérben PR és egyéb meggondolások a szervezet és Jen menedzsmentjének részéről? Naná. Ettől még nem lesz kevésbé kedves és aranyos a sztori.
2013. április 20. 08:08
Megérdemli
(L) Lehet h unalmas ez a nincs elszállva magától duma de ha egyszer igaz és tényleg nincs elszállva magától.
2013. április 20. 09:01
Szerintem ez nagyon aranyos tőle. Nagyon jól színészkedik, törődik a barátaival és méghozzá nagyon szép is! Én felnézek rá mivel nem sok olyan színész van aki nem szál el magától.
2013. április 20. 09:05
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Teljesen megérdemli
2013. április 20. 09:08
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Gratulálok .
Megérdemli !
2013. április 20. 10:26
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Gratulálok, megérdemli!
2013. április 20. 11:52
Nagyszerű cikk lett!Gratulálok neki!Teljes mértékben megérdemelte,és remélem még sokáig ilyen marad!
2013. április 20. 12:17
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nagyon megérdemli gratulálok
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: