Ashley Tisdale visszatér a zeneiparba
2013. április 19. 22:19
Én biztos meghallgatnám az új számait. A régieket is nagyon szerettem, kíváncsian várom.
2013. április 20. 09:16
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Évike12 egyetértek!
2013. április 20. 10:56
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Köszönjük az igazán építő kritika jellegű hozzászólásodat. Nem vagyok a kötekedések híve, és most sem foglak letorkolni, de ne haragudj; ezt nem hagyhattam szó nélkül.
Ashley már most sokkal többet elért az életben - hohó, de még mennyire -, mint Te. Nem tud énekelni, nincs hangja? Aha, szerintem is. Csak hallgasd meg az egyik akusztikus felvételét, aztán meglátod, van-e vagy nincs hangja. Mert szerintem igenis van, és tehetsége is, ahhoz, amit csinál. Szerintem fordulj meg és álmodozz tovább az igazán tehetséges, álompasi, pörfekt Taylor-odról, ahelyett, hogy itt gyűjtöd a hozzászólásaid számát.
Forrás: http://starity.hu/magazin/37270-ashley-tisdale-visszater-a-zeneiparba-/#ixzz2QzZizJ8K
Legalább egyet értünk, hogy ő tökéletes ^^ <3
Ashley már most sokkal többet elért az életben - hohó, de még mennyire -, mint Te. Nem tud énekelni, nincs hangja? Aha, szerintem is. Csak hallgasd meg az egyik akusztikus felvételét, aztán meglátod, van-e vagy nincs hangja. Mert szerintem igenis van, és tehetsége is, ahhoz, amit csinál. Szerintem fordulj meg és álmodozz tovább az igazán tehetséges, álompasi, pörfekt Taylor-odról, ahelyett, hogy itt gyűjtöd a hozzászólásaid számát.
Forrás: http://starity.hu/magazin/37270-ashley-tisdale-visszater-a-zeneiparba-/#ixzz2QzZizJ8K
2013. április 20. 11:26
Azt It's Alright It's Okay szerintem egész jó szám volt, valami hasonlóval kéne készülnie idén is
2013. április 20. 14:35
Most kövezzetek meg nyugodtan, de szerintem a hangja egyenlő a nagy nullával.
Én őszintén szólva sokkal jobban szeretem színésznőként, mivel ahhoz legalább ért is valamit. Mellesleg hagyjuk már azt a dumát, hogy addig be lehet fogni amíg nem értél el annyit mint Ashley, ez annyira.. gyerekes. Inkább fogadd el más véleményét, és ne ugorj rögtön a másiknak.
2013. április 20. 17:27
Idézet (haverlaand @ 2013.04.20. 10:56)
Köszönjük az igazán építő kritika jellegű hozzászólásodat. Nem vagyok a kötekedések híve, és most sem foglak letorkolni, de ne haragudj; ezt nem hagyhattam szó nélkül.
2013. április 20. 21:53
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Pont nemrégiben gondoltam rá, hogy igazán jöhetne már új album. Az előzőeket nagyon imádtam, szóval remélem ez is olyasmi lesz. És már nagyon izgatott vagyok.
2013. április 21. 11:09
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Jó hír,nagyon szeretem Ashleyt.
várom már az új dalait.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: