A színésznő egy interjú keretei között mesélte el, mennyire is hiányzik neki az éneklés, illetve tervei szerint visszatér a stúdióba, hogy valami teljesen újjal lepje meg rajongóit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashley Tisdale visszatér a zeneiparba
2013. április 19. 18:54
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
a film biztos jó lesz
2013. április 19. 18:56
Nagyon örülök neki, hogy ismét foglalkozik majd a zenével is. Az új filmje biztosan nagyon jó lesz. Sok sikert neki!
2013. április 19. 18:59
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Biztos jó album lesz
2013. április 19. 19:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez egyszerűen már most zene füleimnek!
Ashleyt sosem a színészkedés miatt szerettem, hanem az énekesi karrierje miatt. Egyszerűen az a két szóló lemez, amit kiadott maga volt a megtestesült tökély. Először nagyon kritikusan álltam hozzá, mert hát ő Sharpay a HSM-ből, ami divathullámként söpört végig nálunk is. Abban a filmben utáltam a hangját, hiszen természetellenesen kinyögte mindig a magas C-t, és nekem ez nem feküdt. Aztán letöltöttem mind a két szóló lemezét, amikben nagyon kellemeset csalódtam. Nőies, erős, mélyebb hangszín fogadott kegyetlen jó dalokkal. Fülbemászóak voltak és a csaj hangja maga volt a fantasztikum. Én csak örülök annak, hogy folytatja a zenei karrierjét, mert neki van tehetsége, még hozzá nem is kevés, ellentétben a többi diznis kreálmánnyal, akiket manapság sztároknak nevezünk.
2013. április 19. 19:04
Ennek most nagyon örülök, Ashley-t mindig is nagyszerű énekesnőnek tartottam, a dalait pedig imádom. Asszem' most megyek is, meghallgatok párat.
2013. április 19. 19:12
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
áááh. már nagyon várom.*-* kíváncsi vagyok mivel rukkol elő :DDDDDDD
2013. április 19. 19:13
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Én teljes extázis alatt vagyok. Fel sem tudom fogni, amiket csinálok, a cikket megírni alig bírtam.
Komolyan, szavakba önteni nem tudom, hogy mennyire örülök. Már egy ideje elkönyveltem magamban, hogy hát úgysem lesz már új szám, úgy ahogy megbékéltem a tudattal (najó nem), erre tessék. Istenem végre, áá, mióta várok már erre a pillanatra.
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2013. április 19. 19:23
Ashley-nek nagyon jó hangja van,és kíváncsi vagyok,hogy ennek mi lesz a vége...
2013. április 19. 19:29
Háát..én nem nagyon szeretem őt mint énekest, de azért sok sikert kívánok neki
2013. április 19. 19:29
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
MIntha lenne hangja
1 felhasználónak tetszik:
Blaze
2013. április 19. 19:35
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Hurrá!!!!!!!!!!!
2013. április 19. 19:39
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
hát nincs sok hangja,de nálam jobban énekel!
2013. április 19. 19:43
Idézet (haverlaand @ 2013.04.19. 19:29)
MIntha lenne hangja 
Köszönjük az igazán építő kritika jellegű hozzászólásodat. Nem vagyok a kötekedések híve, és most sem foglak letorkolni, de ne haragudj; ezt nem hagyhattam szó nélkül.
Ashley már most sokkal többet elért az életben - hohó, de még mennyire -, mint Te. Nem tud énekelni, nincs hangja? Aha, szerintem is. Csak hallgasd meg az egyik akusztikus felvételét, aztán meglátod, van-e vagy nincs hangja. Mert szerintem igenis van, és tehetsége is, ahhoz, amit csinál. Szerintem fordulj meg és álmodozz tovább az igazán tehetséges, álompasi, pörfekt Taylor-odról, ahelyett, hogy itt gyűjtöd a hozzászólásaid számát.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.