Starity

Kevin Woo adatlap-pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. április 19. 08:24 #1
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Szombat estig ide jöhetnek a pályázatok.
2013. április 19. 15:58 #2
Forever16
Forever16

Státusz¨Don´t be Afraid of Wearing Your Heart on your Sleeve¨-Tom Hiddleston
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 769
Csatolások: 59
Azonosító: 153235
Kevin Woo 1991. november 25.-én látta meg a napvilágot a californiai Danville-ben, keresztény koreai szülok második gyermekeként. Koreai neve: Woo Sung-hyun. Az Egyesült Államokban nevelkedett, mint amerikai állampolgár, majd a californiai Monte Vista High School tanulója lett. Az gimnáziumban figyeltek fel eloször a tehetségére, ezért lehetoséget adtak neki, hogy kipróbálja magát az iskola kórusában. Az amúgy csendes, visszavogott Kevin mindenkinek meglepetést okozott, amikor nyolcadikos ballagásán szólót énekelt. A fiatal fiúnak tetszett az emberek elismerése, ezért arra kérte édesanyját, engedje meg neki, hogy egy tehetségkutatóval is próbálkozzon. A szülei beleegyeztek, ezért 2006-ban, mindössze 15 évesen, édesanyjával együtt Dél-Koreába utaztak, ahol egy meghallgatás után azonnal szerzodést kináltak neki.

2006-ban tehát Kevin, Marumir, azaz Kim Kibum, Yume és Cheon Hyesung XING (Crossing In New Genre) néven debütálhattak. Elso single-jük az In Your Hands, ami december 14.-én jelent meg. Népszeruségük olyannyira nott, hogy 2007-re az öt legsikeresebb banda egyike lett Koreában.

2007-ben a banda változásokat szenvedett: két új tag érkezett, Kim Kibum viszont elhagyta a csapatot. Az immár öttagú XING augusztus 5.-én újabb minialbumot mutatott be My Girl néven. December 5.-én pedig kiadták a The White Of Winter cimu minialbumot is, akkor már heten. 2008 márciusában pedig megjelent a T-Express cimu daluk, ahol a banda popról áttért egy sokkal dance-esebb stilusra, kissé hip-hop-os hatással.

2007. szeptember 8.-án az XING második koncertjét is megtartotta, ahol szólóban is lehetoséget kaptak a tagok. A TV is közvetitette oket az YTN Star Digital Night Concert keretein belül. 2008 áprilisában, a sikerek ellenére, Kevin úgy döntött elhagyja a csapatot.

2008 augusztus 15.-án a frissen alakult hattagú U-KISS (Ubiquitous Korean International Idol Super Star) énekeseként debütált Japánban, majd augusztus 28.-án Koreában is. Szeptember 3.-én bemutatták elso minialbumukat, ami az N-Generation elnevezést kapta. Elso videóklippjük a Not Young-hoz készült. 2009-ben, miután Kiseop is csatlakozott a U-KISS-hez a banda héttagúvá vált.

2009. február 11.-én megjelent második minialbumjuk is, Bring It Back 2 Old School cimmel, aminek a koncepciója a '90-es évek K-Pop kultúráján alapult, ezt a "kort" az I Like You cimu szám klippjében mutatták be a fiúk. Egy másik szám, a Talk To Me szintén promoválásra került errol az albumról, ám ez már nem kapcsolódott az alapkoncepcióhoz. November 5.-én a fiúk kiadhatták harmadik minialbumjukat is, az Am I That Easy?-t, ami jócskán megnövelte népszeruségüket Koreában. Decemberben a Brave Brothers-szel közös munka gyümölcseként, Kevin és Alexander bemutatták Finally cimu dalukat.

2010. februárjában a U-KISS megjelentette elso nagylemezét, Only One néven. Errol az albumról leginkább a Round and Round és a What hiresült el. A fiúk nem sokat pihentek, október 4.-én bemutatták negyedik minialbumjukat is, a Break Time-ot, amin a Shut Up cimu szám is szerepelt.

2011. január 5.-én Kevin lehetoséget kapott, hogy az On Air Live cimu musical-en keresztül megcsillogtassa szinészi tehetségét is, hiszen foszerepet kapott a darabban. Február 14.-éig játszott a darabban, összesen 26 alkalommal. Október 12.-én bejelentették, hogy Kevin és egy másik U-KISS-tag, Eli JAMOSA-val közösen készitik a lány Together cimu single-jét. A dalt december 7.-én mutatták be.

2012-ben a U-KISS résztvett a Music Bank cimű koncerten Párizsban. Ebben az évben a banda megnyerte a Japán Number 1 Hallyu group to watch out dijat, mig Kevin maga a Luckiest Hallyu Star of 2012 titulust. Április 25.-én érkezett a hatodik kislemez, a DoraDora, a cimdal májusra első helyre került a German Asian Music Chart-on, Németországban. Június 6.-án megjelent a The Special to Kissme cimű speciális albumuk is. A Dear My Friend cimű számuk július 5.-én jelent meg Japánban, ezt a Stormy Night cimű anime "theme song"-jává választották. Szeptember 5.-én pedig már a One of You-t is bemutatták, szintén Japánban. Szeptember 20.-án pedig a hetedik kislemez, a Stop Girl is megjelent, december 12.-ére pedig elkészültek Distance cimű dalukkal is.

2013. március 27.-re elkészült első remix albumuk is, de ami ennél is fontosabb, megjelent Collage cimű harmadik nagylemezük, amelyen Kevin egy szólódala is hallható, a My Reason, ez az első saját dala. Az új albumról már meg is jelent a klipp Standing Still cimű dalukhoz, ami jó helyezéseket ért el különböző koreai slágerlistákon is. Idén először meghivott előadók voltak a Forma-1 Maláj Nagydijra, ahol Demi Lovato és a Backstreet Boys, a fiúk példaképei is felléptek. Áprilisban Kevin ismét szerepet vállalt egy musical feldolgozásban, a Summer Snow-ban.

Ahogy már korábban bejelentették, április 22.-én bemutatják a uBEAT első kislemezét. A uBEAT a U-KISS első alcsoportja; AJ, Eli és Kevin alkotják.

PS. Nagyon szeretném ezt az adatlapot, nagyon sokmindent tudok a "témáról", folyamatosan követem őket, szóval tudnám bőviteni rendszeresen/akár átirni teljesen.
1 felhasználónak tetszik: Sellőgirl
2013. április 20. 15:37 #3
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Teljes név: Kevin Woo (케빈)
Koreai név: Woo Sung Hyun (우성현)
Becenév: Smiling Angel Kevin, Cold Boy, Dreamer, The Weird Guy
Születési dátum: 1991. november 25.
Csillagjegy: Nyilas
Kínai horoszkóp: Kecske
Születési hely: Danville, Kalifornia, USA
Magasság: 180cm
Súly: 55kg
Vércsoport: 0
Család: Szülők és egy nővér (Deanna Woo, 3 évvel idősebb)
Vallás: Keresztény
Oktatás: Monte Vista Középiskola
Beszélt nyelvek: Angol, koreai, japán
Pozíció a csapatban: Énekes, táncos
Hobbik: Zenehallgatás, filmnézés, zenék komponálása, olvasás
Amiben jó: Poppin' stílusú tánc, gitározás, zongorázás, éneklés, angol nyelv
Kedvenc szín: Kék
Kedvenc étel: Pizza, sajttorta, mexikói ételek

Általánosságban:
Kevin Woo (koreai nevén Woo Sung Hyun) egy koreai-amerikai énekes és táncos, aki 2008-ban vált híressé, az NH Media ügynökségénél. Először a Xing nevű csapatban kezdte, ám Kevin ebből két év után kilépett. Ezután tagja lett a U-Kiss nevű csapatnak, szintén az NH-nál, amivel igazán sikerült az áttörés, Kevin mai napig a csapat tagja és sikert sikerre halmoznak.

Korai évek:
Kevin 1991. november 25.-én született az Egyesült Államokban, Kolorádó államban, Danville-ben. Gyerekkorát már San Francisco-ban töltötte szüleivel és nővérével együtt. A Monte Vista Középiskolába járt, ahol tagja volt az iskolai kórusnak is. Miután egy nyaralás keretein belül ellátogattak Dél-Koreába, Kevin részt vett egy meghallgatáson. Itt határozta el, hogy énekessé szeretne válni. Amikor 15 éves volt családjával együtt visszaköltözött Koreába, hogy elkezdhesse megvalósítani álmait.

Xing:
2006-ban az NH Media ügynökségénél szerződött le, ahol rövid idő után tagja lett a négytagú Xing fiúcsapatnak. Nevük egy mozaikszó volt a 'Crossing In New Genre'-ből. Csapattársai közt volt Kim Kibum is, akivel együtt lettek később U-Kiss tagok. 2006. december 14.-én jelent meg első singlejük, az „In Your Hands”. Hírnevük szépen ívelt felfelé, többen a már másik népszerű k-pop csapathoz, az SG Wannabe-hez hasonlították őket. Belekerültek a 2007-es legjobban várt visszatérő csapatok top 5-ös listájába is.
2007-ben Kibum úgy döntött elhagyja a csapatot, helyére két új tag érkezett. Ebben az ötös felállásban először augusztus 05.-én adták ki második „My Girl” című mini albumukat, majd ezt követte decemberben a „The White Of Winter”. 2008-ban újabb tagok érkeztek a csapatba, így (ezúttal már heten) márciusban kiadtak egy digitális singlet, a „T-Express”-t, ezzel a csapat zenei stílusa is más irányokba ment el. Több koncert és tv-s szereplés után Kevin mégis úgy határozott, hogy kilép a csapatból és máshol kezdi újra, ez volt a U-Kiss.

U-Kiss és egyéb tevékenységek:
Kevin ezután Soohyun, Eli, Dongho, Kibum és Alexander társaságában tették ki a U-Kiss formációját. A csapat neve az 'Ubiquitous Korean International (Idol) Super Star'-nak a rövidítése. Miután 2008 augusztusában bemutatkoztak egy japán műsorban, rá egy hónappal, szeptember 03.-án megjelent első mini albumuk „New Generation” néven, amiről a „Not Young” dalukkal több zenés műsorban is felléptek Koreában és Japánban.
2009 februárjában tértek vissza második, „Bring It Back 2 Old School” mini albumukkal és az erről való „I Like You” dalukkal már Thaiföldön is megnyerték maguknak a közönséget. Ennek videoklipjében a '90-es évek középiskolás hangulatát idézik. Egy időben vele a „Talk To Me” dalukat is népszerűsítették. Soron következő harmadik mini albumuk, a november 06.-án megjelenő „ContiUKiss” volt, amire egy hetedik új tag, Lee Kiseop is csatlakozott a U-Kiss-hez. A „Man Man Ha Ni” dalukkal és az új albummal még több rajongót szereztek maguknak, éppen ezért el is húzódott a promotálásuk, de megérte, mert eddigi legnagyobb sikerüket érték el. Az albumon Kevin és Xander duettje, a „Finally” is megtalálható, amit a híres Brave Brothers énekes és dalszerző komponált. Közben több U-Kiss-ről szóló tv műsort is leadtak, mint az 'All About U-Kiss', 'U-Kiss Vampire' és a 'Chef U-Kiss'.
2010 februárjában meglepték rajongóikat első teljes stúdió albumukkal, az „Only One”-al és az erről való „Bingeul Bingeul” klipjével. Itt már többek között a Fülöp-szigeteken, Malajziában, Japánban és Mongóliában is egyre ismertebbek lettek.
Az augusztustól szeptemberig tartó 'I Am Legend' dráma epizódokban Kevin, Kiseop, Dongho, Kibum és Soohyun is feltűnt, ahol egy rockbandát alakítottak, ennek érdekében fejlesztették zenész készségüket is, Kevin a gitározásban.
Októberben negyedik mini albumuk jelent meg, a „Break Time” és az erről való „Shut Up!”-hoz készült videoklip. Kevin és Alexander eközben műsorvezetői lettek az Arirang rádió 'Pops In Seoul' műsorának, majd később Eli is csatlakozott hozzájuk.

Új tagok, további sikerszámok és a Japánba való betörés:
2011 elején Kibum és Alexander egyéb okokra hivatkozva úgy döntöttek, hogy véglegesen kilépnek a U-Kiss-ből, így adott volt a helyzet, hogy a létszámmegmaradás miatt új tagokra van szükség. Ekkor csatlakozott a korábban a Paran csapatához tartozó Kim Jae Seop, művésznevén AJ és a volt szólóénekes Yeo Hoon Min, színpadi nevén Hoon.
Eközben Kevin körül folytak az események, ugyanis január 05.-én elkezdett játszani első jelentősebb musical szerepében, az 'On Air Live'-ban, ahol az egyik főszereplőt alakította, majd 26 élő show után február 14.-én befejezték a darabot.

Az ötödik U-Kiss mini albumnak a „Bran New Kiss” nevet adták ezzel is utalva rá, hogy a csapat "újjászületett". Erről a lemezről egy balladával, a „0330” című dallal folytak a promotálások, majdnem egészen addig, amíg szeptember 01.-én második teljes stúdió albumukat, a „Neverland”-et jelentették meg. A címadó dallal és a „Someday”-el több alkalommal is felléptek.
Közben, június 07.-én egy jótékonysági koncerten is részt vettek több k-pop előadóval, hogy támogassák a földrengés sújtotta Japánt.
Október 12.-én Kevin és Eli bejelentették, hogy közreműködtek egy másik Avex-es (japán kiadójuk) előadó, Jamosa „Together” című dalában. December 07.-étől 11.-éig több helyen elő is adták közösen a számot. Továbbá Kevin Soohyun-al is énekelt egy duettet, a „Remember”-t, amit a 'Syndrome' című drámához is felhasználtak.
Ezek után egyre többet dolgoztak Japánban való debütálásukon, így több koreai sikerszámuknak is elkészítették a japán nyelvű verzióját, majd később első albumukat, a „Tick Tack”-ot 2011 decemberében. Sokat nem vártak második japán albumukkal, ugyanis ez februárban már meg is érkezett, „A Shared Dream” néven, aminek dalaihoz több klipet is forgattak, mint pl. „Forbidden Love” és a címadó „A Shared Dream”.
Március 30.-án megjelent 'U-Kiss Days In Japan' című DVD-jük, amiből a japán fanok még inkább megismerhették őket.
2012 elején a Music Bank műsorában jelentkeztek, méghozzá egyenesen Párizsból. Ők voltak az első k-pop csapat, akik felléphettek a 2012-es 'Los 40 Principales' Kolumbiai rendezvényén, olyan neves előadókkal közös színpadon, mint pl. Shakira.
Március 02.-a és 25.-e között a Zepp Hall-ban, Japánban első ottani koncertjeiket is megtartották, ez volt a U-Kiss 1st Japan Live Tour 2012. Ebben az évben megválasztották a U-Kiss-t a No.1 Hallyu legnépszerűbb csapatának, azon belül is Kevin-t a legszerencsésebb Hallyu sztárnak.
Márciusban kezdődött az a dráma, amiben Kevin, Eli, Soohyun és Kiseop pár epizódban feltűnt, ez volt a 'KPOP – The Ultimate Audition'.

Április 25.-én visszatértek koreai teendőikhez hatodik mini albumukkal, a „DoraDora”-val, ami májusban még egy német zenei chartra is felkerült. Hetedik mini albumuk váratlanul érkezett a „Te Amo” singlejével, ez egyfajta "köszönő" album volt a rajongóiknak, erről árulkodik neve is: „The Special Thanks To KissMe”. Japán dolgaikat sem hanyagolták el, erről tanúskodik a „Dear My Friend” című dal, amit a japán anime, a 'Stormy Night (Secret Friends)' betétdalaként is felhasználtak.
Eltekintve a megjelenésektől, a 2012-es K-POP Nation Concert-en is tiszteletüket tették Makaóban, olyan más k-pop csapatok társaságában, mint a Girls’ Generation és a SHINee.
Június 18.-án a 'Share The Love' jótékonysági koncertjét tartották meg Kambodzsában egy k-pop fantalálkozó keretein belül.
Július 29.-étől a U-Kiss ideiglenesen 6 taggal folytatta tovább, ugyanis AJ az USA-ban töltött tanulmányai miatt 5 hónapra külföldre utazott, de a többiek ettől függetlenül folytatták promócióikat. Szeptember 20.-án hetedik, „Stop Girl” mini albumukat dobták piacra, amit rögtön utána aktívan népszerűsítettek Korea és Japán mellett még Thaiföldön, a Fülöp-szigeteken, az Egyesült Államokban és Kínában. Ez is nagyban hozzájárult, hogy megkaphassák a speciális Hallyu teljesítmény különdíját a Kulturális Minisztériumtól.
December 12.-én zárták az évet ötödik japán singlejükkel, a „Distance”-el.

2013. január 19.-én felléptek a K-POP Fantasy Koncerten Manilában. Egy japán drámában, a 'Bookstore Worker Michiru’s Personal Story'-ban kapott helyet következő „Alone” című daluk, ami február 13.-án jelent meg és a U-Kiss első remixalbumán megtalálható.
Ezalatt Soohyun és Kevin február 01.-én házigazdája lett egy jótékonysági eseménynek Jakartában, aminek témája az ottani árvízkatasztrófák voltak.
Következőleg március 07.-én tértek vissza harmadik stúdió albumukkal, a „Collage”-al, amelyhez már AJ is visszatért, így újra heten folytatták a promóciókat, a „Standing Still”-el. Ezen Kevin-nek egy szóló dalát, a „My Reason”-t is megtalálhatjuk.
A csapat március 22.-én a Formula 1 eseményén is fellépett a Petronas Tower-ben, Malajziában, egy másik k-pop csapattal, a 2NE1-al és híres amerikai előadókkal, mint a Backstreet Boys és Demi Lovato.
Az album promócióinak végén várhatóan a U-Kiss nyáron megtartja a 2013-as U-Kiss Zepp Tour-t, valamint Soohyun és Kevin bejelentették, hogy szereplői lesznek egy musical adaptációnak, a 'Summer Snow'-nak a Super Junior-os Sungmin társaságában, valamint a csapat népszerűsíteni fog egy mobil játékot, a 'U-Kiss 365'-ot.
Április 08.-án az NH Media közölte, hogy a U-Kiss-nek egy kisebb alegysége fog a hónap végén debütálni uBEAT névvel, aminek legénységét Kevin, Eli és AJ alkotja. Ismételten az elismert előadóval, Brave Brothers-el fognak együtt dolgozni a dalokon, aki annak idején a „ContiUKiss” albumuknál is segédkezett.

Érdekességek:
~ Hoon szerint Kevin úgy nevet, mint egy kisgyerek.
~ Kevinnek még nem volt "igazi" csókja, az elsőt is az 'On Air Live' színdarabban kapta.
~ Bevallotta, hogy a Titanicon és az Avataron is elsírta magát.
~ Első szereplése egy reklámban volt.
~ Nagybácsikája, Emmanuel Woo népszerű operaénekes és színész ahol él, Németországban, Kevin anyukája pedig modell.
~ Csak 12 éves volt, amikor elvesztette nagyszüleit, akik gyilkosság áldozatává váltak. Főként ezért is döntött a család úgy, hogy visszaköltözik Dél-Koreába. Később Kevin apukájánál rákot diagnosztizáltak, aki két év után, Kevin 18. születésnapján hunyt el.
~ Kevin tud gitározni és zongorázni.
~ Bár Danville-ben született, San Francisco-ban nőtt fel.
~ Miután otthagyta a Xing-et, négy hónapra rá már U-Kiss tag volt.
~ Kedvenc SNSD tagja Seohyun.
~ Felnéz zenei munkásságuk miatt Chris Brown-ra, Rain-re és Exile-re.
~ Magasítást hord a cipőjében, mert ő az egyik legalacsonyabb tag.
~ Kevin jellemzői a szép kezei, hosszú, vékony ujjai miatt.
~ Gyakran imádkozik étkezés előtt.
~ Barátnőjének majd mindig énekléssel kedveskedne.
~ Első dal amit életében előadott, az a Beatles-től a „Let It Be” volt.
~ Az angol részeket ő írja a dalokban.
~ Nőideálja először Beyoncé volt, aztán a színésznő Go Ara, most pedig a 2NE1-os Dara.
~ Számára az ideális lány olyan, aki aranyos, cuki, ártatlan, tapintatos és mindig vidám.
~ Minding magánál hordja azt a bibliát, amit Brian Joo-tól kapott, egy képet a családjáról, az mp3 lejátszóját és tükröt.
~ Még amikor Amerikában élt, tagja volt a templomi kórusnak.
~ Szeretné ha egy nap a saját maga által írt és komponált dalait adhatná elő.
~ Ha nem jött volna össze az énekesi pálya, orvos szeretett volna lenni.
~ Eleinte még nem mondta el amerikai barátainak, hogy Koreában énekes.
~ Ha egy másik U-Kiss tag lehetne egy napra, Eli-t választaná, mert szerinte nagyon férfias.
~ Szerinte Osakában nagyon finomak az ételek, kedvencei a yakisoba és a takoyaki.
~ Soohyun egy interjúban elárulta, hogy Kevinnek van a legtöbb napszemüvege.
~ A többiek szerint olyan, aki könnyen alkalmazkodó és sokat beszél, és szinte sosem lehet kihozni a sodrából, mindig mosolygós és vidám.
~ Fél a bogaraktól és a szellemektől.
~ Általában mindig veszít kő-papír-ollóban, mert közben nagyon feszült.
~ Szeret baseballozni, tollasozni, taekwondozni, úszni, focizni (bár nem tud valami jól), és szívesen kipróbálná az ejtőernyőzést is.
~ A suliban matekból volt a legjobb.
~ Mindig nagyon kedves és közvetlen a rajongóival, ezért a többi tag úgy gondolja, hogy ő a legnépszerűbb közülük.
~ Arra a kérdésre, hogy szerinte milyen állatra hasonlít a legjobban, a bárányt mondta.
~ Ha van szabad napja általában filmezni és sziesztázni szokott.
~ A fagyi a nyárra emlékezteti.
~ Előszeretettel tanulja a japán nyelvet és szeret japán sorozatokat nézni.
~ Kedveli a kézzel készített ajándékokat.
~ Csengőhangja általában mindig a legutolsó U-Kiss dal.
~ Mindig őszinte, és utálja, ha hazudnak neki.
~ Amíg még Alexander U-Kiss tag volt tanítgatta Kevin-t a mandarin és kantoni nyelvre.
~ Soohyun szerint Kevin nem hallgat rá, hiába ő a leader.
~ Kevin szereti magán a szemeit és az arcát, de vékony alkatát nem.
~ Szereti az éles eszű lányokat, és akik meg tudják érteni őt.
~ A "furcsa" pillanatokon inkább elneveti magát, mintsem hogy zavarba jöjjön.
~ Amikor megkérdezték, hogyha lány lenne, kit választana magának a csapatból, szintén Eli-t választotta, mert szerinte védelmező és gondoskodó típus. Dongho-t mondta utoljára, mert szerinte ő csak cuki, de nem elég férfias.
~ A jövőben szeretne majd bizonyítani dalszövegírásban, dalszerzésben és színjátszásban.

Filmográfia:

Drámák:
2010: ~ I Am Legend
Musicalek:
2011: ~ On Air Live
2013: ~ Summer Snow
TV műsorok:
2009: ~ All About U-Kiss
~ You Know U-Kiss
2010: ~ Pops In Seoul
~ The M-Wave
~ U-Kiss Vampire
~ Idol League
~ Chef U-Kiss
~ Midnight Idols
2011: ~ My Story
~ The Beatles Code
2012: ~ Buzz Korea
2013: ~ U-Kiss Me
Reklámok:
~ Vons Chicken
~ Zoff Glasses
~ Soft Drink
Díjak:
2008: ~ 5. Ázsiai Dalfesztivál – Legbefolyásosabb Ázsiai Előadók díja; Ázsiai Újonc díj (U-Kiss)
2010: ~ Kínai TOP Díj – Legpotenciálisabb Külföldi Előadó díj (U-Kiss)
2011: ~ SBS MTV Legjobbak Legjobbja díj – Legjobb videoklip – férfi előadó kategória (U-Kiss)
~ 11. Ázsiai Dalfesztivál – Legbefolyásosabb Ázsiai Előadók díja (U-Kiss)
~ Go KPOP Zenei díj – Akit a leginkább szeretnének barátnak; Legszociálisabb személy (Kevin)
~ Koreai Daejun Video díj – Az év Legfotogénebb előadója díj (U-Kiss)
~ Koreai Kulturális Szórakoztatás díjátadó – Legjobb idol férficsapat (U-Kiss)
2012: ~ ’Edd meg a Kimchidet’ díjátadó – Legjobb férficsapat (U-Kiss)
~ Egyszerű Arirang K-POP díjátadó – Legjobb nemzetközi csapat (U-Kiss)

Diszkogárfia:

U-Kiss:
Stúdió albumok (koreai):
2010: ~ Only One
2011: ~ Neverland
2013: ~ Collage
Stúdió albumok (japán):
2012: ~ A Shared Dream
Válogatás albumok (japán):
2010: ~ First Kiss
Kiterjesztett lemezek (koreai):
2008: ~ New Generation
2009: ~ Bring It Back 2 Old School
~ ContiUKiss
2010: ~ Break Time
2011: ~ Bran New Kiss
2012: ~ DoraDora
~ The Special To KissMe
~ Stop Girl
Kiterjesztett lemezek (japán):
2011: ~ Bran New Kiss
2012: ~ DoraDora + The Special To KissMe
2013: ~ Neverland
~ Stop Girl
Live albumok:
2011: ~ U-Kiss 1st Kiss Tour In Manila
~ U-Kiss First Kiss Live In Tokyo and Osaka
~ Seoul Train With U-Kiss
Kevin:
Betétdalok:
2010: ~ I Can’t Do It – Call Of The Country OST
2011: ~ Always – Real School OST
2012: ~ Remember (feat. Soohyun) – Syndrome OST
~ Erase – Hero OST
10 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, kurrek, Bessie, joe_r, funny18, Boscorelli, Glamster, duracell, szavy, Coco Selly
2013. április 20. 16:28 #4
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Kevin Woo életrajza
Élete
Woo Sung Hyun néven 1991. november 25-én született az Egyesült Államokban. A nagyközönség Kevin Woo néven ismerte meg. Kaliforniában született és nevelkedett. Szüleivel és nővérével él együtt. A Monte Vista középiskolába járt, ahol tagja volt az iskolai kórusnak. Egy nyaralás során a család Koreába utazott és ott elment egy meghallgatásra. Mivel nagyon tehetségesnek bizonyult gyakornokká vált és úgy döntött Dél-Koreában marad, hogy énekes legyen. Ekkor 15 éves volt ezért anyjával Koreába költöztek. Családja nagyon ápolja a keresztény vallási hagyományokat is.
Énekesi Karrirje

XING évek

2006-ban a XING nevű dél-koreai fiúcsapatban jelent meg. Csapattársai: Kim Kibum, Marumir, Yume és Cheon Yensung. A csoport neve egy mozaik szóból ered. Az első kislemez In Your Hands néven jelent meg 2006. december 14-én. A népszerűségük gyorsan nőtt. 2007-ben a csapatot a legjobb művészeknek választották.

2006 – 2008 XING tagként

2007-ben új taggal bővült a csapat és Marumir pedig elhagyta. Így az új felállással 2007. augusztus 5-én a második mini-albumuk a My Girl lett. A híres fiúcsapat számos koncertet tartott, megjelenésük után, de végül 2008-ban Kevin úgy döntött elhagyja a csapatot. A YINg együttes 2009-ben végleg feloszlott.

XING albumai

2006 ~ In Your Hands, 2007 ~ My Girl, 2007 ~ The winter of winter,

2008 U-Kiss

Kevin 2008-ban tagja lett a hattagú együttesnek az U-Kissnek. A csapat hivatalosan 2008. szeptember 3-án debutált Japánban. Az első mini-albumuk N-Generation néven jelent meg. Később a dél-koreai televíziókban is megjelentek. Kiseob 2009-ben csatlakozott az U-Kisshez.

2008 – 2012 Tevékenységei

A csapat 2009. február 11.-én a második mini-albummal tért vissza melynek címe a Bring It Back 2 Old School. Az albumról a két meghatározó dal a Talk To Me és a I Like You lett. November 5-én megjelent a harmadik mini-album az Am I That Easy? Az első teljes hosszúságú album csak 2010-ben jelent meg, amin szerepelt a Round and Round és a What nagysikerű dal. Október 4-én megjelent a negyedik mini-album Break Time címmel. A lemezről a dallistás szám a Shut Up lett.
2011-ben Kevin részt vett egy zenei musicalon, mint főszereplő(On Air Live) 2011 február 4-ig játszott 26 alkalommal. Ezzel elindította színészi karrierjét is.
Kevin és csapattársa Eli együttműködött Jamosa művésszel, hogy elkészítsék a Together dalát, ami december 7-én jelent meg. A trió a kiadás után számos előadást tartott, mint például a Lazone Kawasaki Plazában. Ezután a dalt a BeeTV (sweetTV) főcímdalává választották.
Ezek után Kevin népszerűsége a csapaton belül egyre nőtt. 2012-ben Soohyun-nal énekelte a Remember/ Emlékezz/ dalt.
Egyéb tevékenységei
Csatlakozott a Arirang Show pop rádióhoz Szöulban, aminek a műsorvezetője lett. Később Alexander és Eli is csatlakozott hozzá, így trióban vezették a rádiós műsort. Később az U-Kiss tagjai: Soohyun, Kibum, Kiseob, Dongho és ő egy drámában kaptak szerepet az Am Legend drámában. Az U-Kiss ezek után számos Variety Showban szerepeltek pl: a You Know U-Kiss", "All about U-Kiss", "U-Kiss 'Vampire és a Chefs Kiss.
Egy japáni felmérés szerint Kevin a csapat legnépszerűbb tagja. Másik drámai szereplése a The Ultimate Audition-ban volt mindössze három epizódig mellékszereplőként, csapattársaival Soohyu-nal, Eli-vel és Kiseob-bal.
2013 U-Kiss visszatérés
2013. február 1-játől egy turnét terveztek Indonéziába, de a rossz idő és az árvíz miatt elhalasztották. A csapatból Kevin és Soohyun odautaztak, hogy segítsenek az ott élő embereknek.

Díjai:
2011 ~ GoKPOP Music Awards: Best Use of Social media
2011 ~ GoKPOP Music Awards: Most want-to-be Boyfriend

U – Kiss

Az U-Kiss először egy hattagú fiú csoport volt, de két tag elhagyta a csapatot 2007 elején. Így a csapat tagjai új tagokat választottak, így került be Hoon is a csapatba. Így 2008-ban jelentek meg az első mini-albummal a New Generation(N-Generation). Az első megjelenés nagyon sikeres volt, a fiúk még Japánban is sikeresek lett. A tagok nagyon jól beszélnek más nyelven Eli folyékonyan beszél angolul és koreaiul és a többi tag is beszéli az angolt.

2009-10: Only One

2009-ben megjelent a második mini-album Bring It Back 2 Old School néven és az I Like You dal emelkedett ki az album dalai közül. A harmadik mini-album a ContiUkiss lett. A negyedik mini-album a Break Time. A csapat elsöprő sikere a Fülöp-szigetekig eljutott. Az U-Kiss első turnéja Manilában volt.

2011 - 2012 Japán túrnék, Neverland Album

Ez az év egy amerikai albumtörléssel kezdődött, mivel a szerződés megsemmisült. Majd Alexander és KIbum elhagyta a csapatot. Kim Jae Seob(AJ) és Yeo Hoon Min(Hoon) váltotta fel a két régi tagokat. Később az új U-Kiss-nek megjelent ötödik-minialbuma a Brand New Kiss és kiadta második teljes albumát a Neverland-et is és megjelent egy kis lemez Someday címmel. Kiadtak egy japán DVD-t, amin a First Kiss album válogatásai voltak. Nagy sikernek hatásásra, megjelent a Brand New Kiss japán változata is. A csapat első nagy Japán albuma a Tick Tack volt. Ezt a második Japán album követte a Forbidden Love.

2012-ben résztvettek egy koncerten Franciaországban Párizsban. A csoport lett az első csoport aki a párizsi listára felkerült. Majd ebben az évben elindultak egy nagy Japán túrnéra. Majd a csoportból választották meg az egyik leghelyesebb énekest aki Kevin lett. Majd megjelent a hatodik mini-album Koreában a The Special to Kissme és a második kis lemez a Te Amo lett. Majd a csoport a japán sikerek miatt kiadta harmadik japán lemezét a Dear My Friend. A Stormy Night animének ez a dal lett a betétdala. Album megjelenéseken kívul számos koncertje volt a csapatnak pl. az SNSD és a Shinne-vel együtt koncerteztek. Majd ebben az évben Aj felvételt nyert a Columbiai Egyetemre az USA-ban ezért a meghírdetett japán koncertek elmaradtak. Ez 5 hónap kihagyást jelentett. Szeptemberben megjelent a Stop Girl. Az U-Kiss ötödik japán albuma megjelent a Distance.

2013 - Collage

2013. januárjában a csapat részt vett egy Fülöp-szigeteki koncerten. Majd a valentin-napra megjelenik egy remix album. Megjelent az évi első nagy lemezük a Collage. Kevin és Hoon solo dalt is énekelnek az albumon. Létrejött az Ukiss-en belül egy másik csapat, melynek neve uBeat és a tagjai: Eli, Aj és Kevin. Az első megjelenő albumuk a You Better, ami áprilisban jelenik meg.
Tagjai

Shin Soo Hyun
Lee Ki Seop
Kim Elison - Eli
Kim Jae Seop – AJ
Yeon Hoon Min – Hoon
Kevin Woo
Shin Dong Ho
Régebbi tagok: Lee Alexander és Kim Kibum.

Turnék
2010: U-KISS First Kiss Tour in Manila
2012: U-KISS 1st Japan Live Tour
2012: U-KISS South American Tour
2013: U-KISS Zepp Tour 2013

U-Kiss diszkográfia

2010 ~ Only One
2011 ~ Neverland
2013 ~ Collage
Japán
2010 ~ First Kiss
2012 ~ A Shared Dream
Kisebb albumok
2008 ~ New Generation
2009 ~ Bring It Back 2 Old Scholl
2009 ~ ContiUKiss
2010 ~ Break Time
2011 ~ Brand New Kiss
2012 ~ DORADORA
2012 ~ The Special to KissMe
2012 ~ Stop Girl
Japán
2011 ~ Brand New Kiss
2012 ~ DORADORA + The Special to KissMe
2013 ~ Neverland
2013 ~ Stop Girl
Solo dalok
2010 ~ I Can’t Do It – Call Of The Country OST
2011 ~ Always – Real School OST
2012 ~ Remember (feat. Soohyun) – Syndrome OST
2012 ~ Erase – Hero OST

uBeat
2013 – You Better

Reality Show

2008: You Know U-KISS
2009: All About U-KISS
2009: U-KISS Vampire
2010: Chef Kiss
2012: K-Pop Tasty Road (Eli with UKISS as guest)
2013: U-KISSme?
2013: Kanzume!! TV Magazine Show

Drámák

2010: I Am Legend (UKISS) (Korea)]
2012: The Strongest K-POP Survival (cameo) (Korea)

Filmek

2011: Mr. Idol (cameo)

Musical

2010: On Air Live (Kevin)]
2013: Summer Snow (Kevin&Soohyun)
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Forever16
2013. április 21. 13:19 #5
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ezt ne itt tárgyaljátok már meg. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Sellőgirl
2013. április 21. 19:28 #6
Forever16
Forever16

Idézet (Bessie @ 2013.04.21. 13:19)
Ezt ne itt tárgyaljátok már meg. wink.gif

Bocsánat, csak azért emlitettem meg, h ne irjunk olyat, ami nem igaz. Nem akartam rosszat sad.gif
2013. április 21. 19:49 #7
lA-dONNA
lA-dONNA
Idézet (Forever16 @ 2013.04.21. 19:28)
Bocsánat, csak azért emlitettem meg, h ne irjunk olyat, ami nem igaz. Nem akartam rosszat sad.gif

Mint már mondtam, én se tudok 100%-os igazságot írni, csak azt amit találok, a többi meg már nem az én saram. De ezt elég lett volna privátban is közölni, mintsem itt lefitymálod az irományomat.

De hagyjuk is, mert ez így senkinek se jó, Bessie-nek igaza van, csak hát most nem mehetek el szó nélkül mellette, ha te meg továbbra is írogatsz... na de, asszem ez egy pályázatos topik volt, pont fish.gif
2013. április 21. 20:03 #8
Forever16
Forever16

Idézet (lA-dONNA @ 2013.04.21. 19:49)
Mint már mondtam, én se tudok 100%-os igazságot írni, csak azt amit találok, a többi meg már nem az én saram. De ezt elég lett volna privátban is közölni, mintsem itt lefitymálod az irományomat.
De hagyjuk is, mert ez így senkinek se jó, Bessie-nek igaza van, csak hát most nem mehetek el szó nélkül mellette, ha te meg továbbra is írogatsz... na de, asszem ez egy pályázatos topik volt, pont fish.gif

Ez már tényleg OFF, és sajnálom, de ez az utolsó. Tényleg bocsánatkérésnek szántam. Irtam priviben is neked. Néha fogalmazok úgy, h megbánom utánna, de semmi rossz indulat.
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Sellőgirl
2013. április 23. 10:36 #9
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Sorry, tegnap nem értem rá 'eredményt hirdetni' smileeee.gif

Itt lA-dONNA kapta a több szavazatot, így hozzá kerül a lap. Gratula mindenkinek taps.gif
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Forever16
2013. április 23. 13:39 #10
lA-dONNA
lA-dONNA
Köszönöm szépen mindenkinek aki szavazott az életrajzomra, ígérem ügyelek majd a lapra legjobb tudásom szerint happy.gif A többi versenyző pedig nagyon ügyes volt, gratulálok nekik is thumbsup.gif
meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Forever16, _ToTo_
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!