Selena Gomez feldühítette a hindukat
2013. április 18. 18:51
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Tényleg elég béna volt az előadása, és mi az a jelmez? -.- Ne akarjon másnak kinézni mint aki valójában.
1 felhasználónak tetszik:
Lillaa98
2013. április 18. 18:52
bár mennyire is igaz, Selena-nak tényleg nm kellett volna a bindit!
2013. április 18. 18:54
|
|
Laura00567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 196718 offline
|
Egyetértek velük..Ez nem ékszer..
2013. április 18. 18:59
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Ahelyett, hogy annak idején a Dizninél ugrabugrált, ülnie kellett volna még jó pár évet az iskolapadban.
2013. április 18. 19:01
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"sikerül feldühítenie egy kisebb vallási vagy etnikai közösséget"
A Hinduizmust nem nevezném kissebb vallásnak vagy kissebb etnikai közösségnek hiszen több, mint 900 millió ember világnézete. A 3. legnépesebb vallás a világon.
Szelénke meg kérjen bocsánatot, aztán mondjon le és bújdosson el.
A Hinduizmust nem nevezném kissebb vallásnak vagy kissebb etnikai közösségnek hiszen több, mint 900 millió ember világnézete. A 3. legnépesebb vallás a világon.
Szelénke meg kérjen bocsánatot, aztán mondjon le és bújdosson el.
7 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
Miley-fan09,
Charlotte Benning,
ViviOsztCshőő,
Lizania,
Nórii. SelFan.
2013. április 18. 19:01
|
|
fuckmyhatersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 195081 offline
|
könyörgöm,honnan tudod,hogy ez igaz is? Nem olyan hűde nagy probléma,jejzus ha megnézed egy csomó klippben van olyan amit valamelyik vallás tiltana.Nyilván nem rosszindulatból akarta magára rakatni,csak jól akart kinézni a rajongójainak.
2013. április 18. 19:04
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
linna: én sem hinném...
2013. április 18. 19:05
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
"Bocsánatot kéne kérnie." ez miiiii? Ha én felhúzok egy ilyet, elmegyek Indiába, és bocsánatot kérek... Kb. ilyen lenne... Nem szeretem Selenát, de azért most komolyan... Az értelmiségi szint nagyon ott van. xd
2013. április 18. 19:07
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.04.18. 18:45)
Te gondolkodsz is, amikor leírsz valamit, már nem azért? Ismered ezt a fajta indiai vallást? Engem nagyon megfogott India vallása, így nagyon sokat olvastam róla, és bár nyomornegyed az egész ország, mégis egyszer elmennék oda szívesen. A cikkben le van írva, hogy ez egy komoly spirituális szimbólum a hindi vallásban, tehát csak azok viselhetik, akik a ízig-vérig ennek a vallásnak a hívei. Szalonna maximum keresztény vagy esetleg pogány lehet, a keresztények meg okkal hordanak keresztet ábrázoló medalionokat, mivel az a vallásuk. Egy muzulmán biztos, hogy nem fog keresztény szimbólumokat magára aggatni, mert az ő istene Allah - csak, hogy példát is hozzak fel. Nagyon nagy butaságot írtál le. Egyébiránt Indiában nagyon vallásosak az emberek - neked sem ártana egy kicsit tájékozódni, ha már guglin is luxus utána nézni a dolgoknak.
Egy indiai ember előbb hal éhen, mint, hogy levágja a tehenet, mert náluk a tehén szent állat, tehát gondolom, hogy sokkal vallásosabbak, sokkal erősebb az abba vetett hitük, mint nekünk, európai embereknek. Igen is, kérjen bocsánatot emiatt!
Nekem sem nyerte el a tetszésemet ez az egész hindi mizéria, mert én személy szerint nagyon rajongok Bollywoodért, a zenéjükért és a vallásukat bár nem venném fel, de rengeteg háttér infót gyűjtöttem az évek során. Engem felháborított, hogy a szánalmas kis tucat zenéjét így akarja eladni.
Nekem sem nyerte el a tetszésemet ez az egész hindi mizéria, mert én személy szerint nagyon rajongok Bollywoodért, a zenéjükért és a vallásukat bár nem venném fel, de rengeteg háttér infót gyűjtöttem az évek során. Engem felháborított, hogy a szánalmas kis tucat zenéjét így akarja eladni.
igen, gondolkodok mielőtt hozzászólok valamihez. tudod neked kéne értelmezned a kommentemet, mielőtt leszólod. igen, azok akikről írtam, hogy biztos nem a nagy vallásosságuk miatt hordják, tényleg így vannak vele ahogy mondtam, a felük még csak meg sincs keresztelve, csak divatból hordják... lehet te még nem láttál ilyet, akkor nem hibáztatlak, de az iskolába ahova járok megtalálnál "pár" ilyen ember. attól még mert egy ember keresztény ELVILEG, még nem biztos, hogy érdekli is a vallás. sőt, a keresztes nyakláncokat és rózsafüzéreket (amit nem is hordani kell!) hordók általában rohadtul leszarják. szóval a kommentem teljesen jogos... Selena meg biztos nem ismeri az indiai vallást, és a Szalonna az eddig legbénább gúnynév amit valaha hallottam. ez nem neked szól, csak úgy általában. és ne írd, hogy akkor ha nem ismeri ismerje meg, mert attól még, mert te például ismered, neki nem kötelessége, te sem ismered minden nép vallását. és mellesleg ideje sem sok lehet, hogy megismerje lefoglalta például a fellépése az mtv movie awardson...
2013. április 18. 19:08
Nos igen,Slenának is kellene tanulnia egy kicsit.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 18. 19:08
De nem értem, miért kell magyarázkodni. Egyszerűen csak bocsánatot kell kérnie, mert megsértett egy komoly vallási közösséget. Bár az igaz, hogy a különböző keresztek, meg rózsafüzérek, amit a 15-16 évesek hordanak, sem valami jó dolog - vagyis az, ha valaki vallásos, de most komolyan: minek azért hordani ilyeneket, csak mert "jól néz ki?"
2013. április 18. 19:10
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Csak közlöm, hogy maga a cikk oké, de nem teljesen így vana dolog, ugyanis, azért haragudtak meg a hinduk, mert Selena dalára azt hitték, hogy nem tiszteli őket és rossz fényben tünteti fel őket és ami a díszt illeti, azért is kértek a hinduk elnézést Selenától, mert feltette a jelképet a homlokára, így is kifejezve azt, hogy igenis tiszteli őket!
Csak, hogy a nagy támadásokat megelőzzem ezt egy hivatalos oldalon olvastam!
2013. április 18. 19:10
Selenita igazán tudhatná,mi Európa és India között a különbség.
6 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Beyla,
Lillaa98,
ViviOsztCshőő,
Lizania,
Nórii. SelFan.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.