Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. április 18. 16:51
Rebecca tud énekelni, de igy sincs valami érdekes hangszine, de nem rossz
2013. április 18. 16:52
Rebecca Blacknek akkor miért lett olyan rossz a Friday c.dala?Mert azon semmi hangja.
Szerintem ez a Bieberes cucc meg félreérthették
Szerintem ez a Bieberes cucc meg félreérthették
2013. április 18. 16:55
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
szerintem a Bieberes fotó aranyos!
Rebbecanak meg tényleg van hangja!
Rebbecanak meg tényleg van hangja!
2013. április 18. 16:58
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
ez a Rebecca Black-es videó igenjóóóóólett
2013. április 18. 17:02
Rebecca löki ám. Ügyes kiscsaj
Amanda
Teljes mértékben egyetértek.
2013. április 18. 17:06
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
justin hát buzi de edigi studtuk
2013. április 18. 17:10
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Attól,hogy Justin felrakott egy képet egyeltalán nem Selenára gondol...CSAK kedves akart lenni a rajongokkal de persze euzt nem teheti meg mert az emberek egyből ezt hiszik.Már rég nem érdekli Selena...
2013. április 18. 17:12
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az a Bieberes az kész.
2013. április 18. 17:13
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
......Szerintem ez már szánalmas. Azért mer Justin kedveskedni akart a beliebereknek, nem azt jelenti, h bárkivel lefeküdni!!!!!!! Am meg Rebecca tényleg nagyon ügyes
2013. április 18. 17:18
Belieber vagyok,imádom,de nekem nem az jutott eszembe a képről,hogy minden rajongóval lefeküdne,hanem csak hogy szeret minket:))-.-
2013. április 18. 17:22
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Birom a beliberek hozzaszolasait..."Ot mar tuti nem erdekli Selena" meg, "Csak kedves akart lenni" es "Bizots csak felre ertettek,Justinnak helyen van a szive.Ez biztos.".
Es ilyenkor elgondolkodom,hogy ti honna a francbol vagytok ennyire tajekozottak?Ugy beszeltek,mindha szemelyesen ismernetek ot.Ha pedig azt hiszitek,h ismeritek az interjui alapjan,kozlom,h akar minden szava hazugsag is lehet.De hat ti erre nem gondoltok,hosz a Szent Justy-Muszti(elnezest a megnevezesert) hogy is hazudhatna...
Amanda,egyetertek.Lindsay tenyleg baromi tehetseges volt,de az agyara szalt.Elpazarolta.Nem akarok itelkezni.En igenis megertem es el tudom fogadni a valtozasokat,de Lindsay eseteben masrol van szo.O folyton rossz iranyba valtozik...
Es ilyenkor elgondolkodom,hogy ti honna a francbol vagytok ennyire tajekozottak?Ugy beszeltek,mindha szemelyesen ismernetek ot.Ha pedig azt hiszitek,h ismeritek az interjui alapjan,kozlom,h akar minden szava hazugsag is lehet.De hat ti erre nem gondoltok,hosz a Szent Justy-Muszti(elnezest a megnevezesert) hogy is hazudhatna...
Amanda,egyetertek.Lindsay tenyleg baromi tehetseges volt,de az agyara szalt.Elpazarolta.Nem akarok itelkezni.En igenis megertem es el tudom fogadni a valtozasokat,de Lindsay eseteben masrol van szo.O folyton rossz iranyba valtozik...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: