Lady Gaga befolyásosabb, mint az amerikai elnök
2013. április 18. 20:11
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Norah:
"Lady Gaga olyan mértékű felsőrendű körök szolgálója, akik a politikusok felett állnak, birtokolják az egész világot. A másik pedig iszonyatos pénzt költenek arra hogy elérjék céljukat. Tudatalatti manipulálás."
NE NE NE NE! Ezt az "illuminati" f*szságot MOST hagyjuk abba, mert agyérgörcsöt kapok. Nincsenek felsőbbrendű erők, senki nem mossa senkinek az agyát, csak idióta összeesküvés elméletek és üldözési mániás, túl sok szabadidővel rendelkező barmok vannak és már rohadtul elegem van, hogy minden Gaga, Beyoncé, Rihanna, Ke$ha, Nicki Minaj, stb klip alatt azt kell olvasnom, hogy illuminati, illuminati, illuminati... Get. A. Life.
"Lady Gaga olyan mértékű felsőrendű körök szolgálója, akik a politikusok felett állnak, birtokolják az egész világot. A másik pedig iszonyatos pénzt költenek arra hogy elérjék céljukat. Tudatalatti manipulálás."
NE NE NE NE! Ezt az "illuminati" f*szságot MOST hagyjuk abba, mert agyérgörcsöt kapok. Nincsenek felsőbbrendű erők, senki nem mossa senkinek az agyát, csak idióta összeesküvés elméletek és üldözési mániás, túl sok szabadidővel rendelkező barmok vannak és már rohadtul elegem van, hogy minden Gaga, Beyoncé, Rihanna, Ke$ha, Nicki Minaj, stb klip alatt azt kell olvasnom, hogy illuminati, illuminati, illuminati... Get. A. Life.
2013. április 18. 20:36
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
_ToTo_ egyetértek!
2013. április 18. 21:37
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Amikor a TIME kiadja a listáját, minden évben jön a sírás-rívás, hogy "mér' van az, hogy ez a híres ember előbb van ennél a hatalmas politikusnál?". Először is azért drágáim, mert a lista készítői úgy döntöttek, hogy a művészeket is beveszik, hisz ha nem is direkt, de indirekt inspirálnak és vannak hatással emberek millióira. Nyilván egy GaGa nem fog háborút indítani Irak ellen. De a dalaival, a tetteivel, az üzeneteivel inspirálhat egy kis kölyköt valamire, attól kezdve, hogy melyik egyetemet írja be, odáig, hogy meghúzza-e a ravaszt egy elkeseredett pillanatában. Ezek talán extrémumoknak tűnnek, de az üzenet ott van. És most nyilván nem, vagy nem csak GaGára gondolok. Vicces, hogy ez a 10 éves összeválogatás így ért véget, de hát e' van.
Ahogy a TIME egyik szerkesztőjét hallottam nyilatkozni: "Ez a lista nem a hatalomból származó befolyásról, hanem a befolyás hatalmáról szól."
(Meg persze egy énekessel vagy színésszel jobban el lehet adni a lapokat... Mi, mi?? Én nem mondtam semmit...
)
Ahogy a TIME egyik szerkesztőjét hallottam nyilatkozni: "Ez a lista nem a hatalomból származó befolyásról, hanem a befolyás hatalmáról szól."
(Meg persze egy énekessel vagy színésszel jobban el lehet adni a lapokat... Mi, mi?? Én nem mondtam semmit...
2013. április 18. 21:37
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
attól függ, milyen körökben
2013. április 18. 22:28
mse90 teljes mértékben egyet kell értenem.
(Megjegyzés következik)
Kiváncsi lennék a Mark Zuckerberg mögötti erőkre, tuti hogy lennének CIA-hez köthető szálak, én kizártnak tartom, hogy röpke pár év alatt ilyen rohadt nagyra nőjön. 2008 óta van profilom.
Összeségében lehet, hogy ezen személyek bárkire is hatással vannak, de személy szerint rám nincsenek.
(Megjegyzés következik)
Kiváncsi lennék a Mark Zuckerberg mögötti erőkre, tuti hogy lennének CIA-hez köthető szálak, én kizártnak tartom, hogy röpke pár év alatt ilyen rohadt nagyra nőjön. 2008 óta van profilom.
Összeségében lehet, hogy ezen személyek bárkire is hatással vannak, de személy szerint rám nincsenek.
2013. április 18. 22:36
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ezen meglepődtem sokat elért Gaga nála nincsenek határok.
2013. április 19. 06:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
személy szerint én nem vagyok oda Gagáért, bár bírom a zenéjét meg van néhány jó húzása, azonban mindenképpen tiszteletre méltó az, amit ilyen rövid idő alatt elért, pedig én anno azt hittem, hogy amolyan egy-slágeres előadó válik majd belőle, de örülök, hogy tévedtem
2013. április 19. 16:55
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (LexiCobain @ 2013.04.19. 06:36)
személy szerint én nem vagyok oda Gagáért, bár bírom a zenéjét meg van néhány jó húzása, azonban mindenképpen tiszteletre méltó az, amit ilyen rövid idő alatt elért, pedig én anno azt hittem, hogy amolyan egy-slágeres előadó válik majd belőle, de örülök, hogy tévedtem 
teljesen egyetértek
2013. április 20. 20:32
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
egyetértek dodó
2013. április 21. 13:56
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Garatulálok Gagának
2013. április 21. 20:52
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Hát.GaGa egy õrült nõ.Eredeti meg minden de õrült.Ez tetszik.Megérdemli.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: