Starity

Lady Gaga befolyásosabb, mint az amerikai elnök

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 18. 16:47 #21
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (holembo @ 2013.04.18. 16:43)
Gaga mögött hatalmas marketing van, ezzel tisztában vagyok, de megtudná állni a helyét, ha fele ekkora is lenne, igaz nem lenne ekkora világsztár, de neki van tehetsége zeneszerzéshez is, ellentétben a kolleganőivel(ide tartozik Bieber is biggrin.gif), akik a csapatuk nélkül semmire nem mennének. Rihanna például amiatt sikeres, hogy jól váltogatja a stílusát. De ha egyszer nem jön össze neki, akkor bukta. Gagához visszatérve, ez az illuminati cucc hülyeség biggrin.gif Már ha erre gondoltál. Mondjuk az,hogy kiábrándultál belőle a "hozzám hasonló emberek miatt", az téged minősít, de nem sértődtem meg xD

És ezt úgy adod elő, mintha gagát nem a menedzserek és a mögötte lévő emberek tartanák a köztudatban ... rohog.gif

Rossz hírem van, gaga is a kislábújjkörmétől kezdve a feje búbjáig csupán egy eladásra szánt termék, egy megkreált előadó.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. április 18. 16:49 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2013.04.18. 16:37)
Fáj az igazság, tudom. Majd pár év és rájössz magadtól is.

Neem igazából jót nevettem a hozzászólásodon, de ahogy mondtad, pár év múlva... Pár év múlva mi? az hogy valaki szeret egy énekesnőt,mit befolyásol rajtam? Nem leszek tőle jobb matekból, nem leszek rosszabb ember, sőt szebb se, rondább se, tetszik a zenéje, mert ugye mindenkinek más az ízlése, tudom, hogy gépzene, de én szeretem. nem csak a zenéjét szeretem, hanem azt is aki előadja... és ezután is csípni fogom,tisztában vagyok vele, hogy Gaga nem miniszterelnök,vagy hadnagy, sőt királynő sem, szóval nem tudom mire kell rájönnöm pár év múlva.
2013. április 18. 16:52 #23
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Ehhez nincs konkrétabb hozzáfűznivalóm. Mi értelme ilyen felméréseket készíteni? o.O
2013. április 18. 16:54 #24
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (holembo @ 2013.04.18. 16:49)
Neem igazából jót nevettem a hozzászólásodon, de ahogy mondtad, pár év múlva...  Pár év múlva mi? az hogy valaki szeret egy énekesnőt,mit befolyásol rajtam? Nem leszek tőle jobb matekból, nem leszek rosszabb ember, sőt szebb se, rondább se, tetszik a zenéje, mert ugye mindenkinek más az ízlése, tudom, hogy gépzene, de én szeretem.  nem csak a zenéjét szeretem, hanem azt is aki előadja... és ezután is csípni fogom,tisztában vagyok vele, hogy Gaga nem miniszterelnök,vagy hadnagy, sőt királynő sem, szóval nem tudom mire kell rájönnöm pár év múlva.

Arra fogsz rájönni, hogy nem minden úgy van ahogy eléd tárják. Nem kell mindent elhinni, hanem elgondolkozni azon amit olvasol. Főleg egy olyan korszakban, amikor a bulvármédia ennyi szemetet kreál, hogy legyen min csámcsogni.

Te magad írtad, hogy téged nem befolyásol, csak szereted a zenéjét. Szeresd, de akkor hogy is nevezhetik őt a legbefolyásosabbnak, ha még a rajongóját sem befolyásolja?

Az, hogy szereted a zenéjét, nem jelenti azt, hogy befolyásos, többen vannak akik nem szeretik és mégtöbben akik sose hallottak róla ezen a földön.

Én is szeretem a 'gépzenét'. Amiért nem szeretem őt, az pont az ilyen hype és marketing, amivel hülyitik körülötte az embereket. Az első perctől süt róla az, hogy mű.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. április 18. 16:54 #25
player forever
player forever
új tag

Státuszhahhh..
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 200299
hááát érdekes báár nem is tudom...egyépként ez annyira érdekes az ilyen hülye baromsággal ráérnek foglalkozni a 'The Life' magazin meg a TIME magazin is de a rákos betegségek elszaporodásáról nem írnak....jó lehet hogy a mostani embereket ez nem igazán izgatja...mert miért is "nem az én életem" címszóval....de ez sokak családját szedi szét...vagy az hogy kb. hány évünk van vissza a biztos halálig mert úgy pazarlunk... "persze kellenek sztár jírek" -.-" háátt ez az én kis véleményem :*
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2013. április 18. 16:56 #26
player forever
player forever
új tag

Státuszhahhh..
Hozzászólás: 15
Azonosító: 200299
persze semmi bajom Lady Gaga-val csak tele van a hócipőm ezekkel a hülye statisztikákkal...
2013. április 18. 17:04 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2013.04.18. 16:54)
Arra fogsz rájönni, hogy nem minden úgy van ahogy eléd tárják. Nem kell mindent elhinni, hanem elgondolkozni azon amit olvasol. Főleg egy olyan korszakban, amikor a bulvármédia ennyi szemetet kreál, hogy legyen min csámcsogni. 
Te magad írtad, hogy téged nem befolyásol, csak szereted a zenéjét, szeresd, de akkor hogy is nevezhetik őt a legbefolyásosabbnak, ha még a rajongóját sem befolyásolja?
Én is szeretem a 'gépzenét'. Amiért nem szeretem őt, az pont az ilyen hype és marketing, amivel hülyitik körülötte az embereket. Az első perctől süt róla az, hogy mű.

Én azt írtam,hogy nem leszek más ember, mert Gagát bírom.(mert itt leírnak sokszor minket,hogy Gaga rajongó...pff) A személyiségem nem változik meg, viszont egyes dolgokhoz való hozzáállásom változott, amióta "ismerem". Szerintem,ha megnézed egy koncertjét, vagy ha volt valaki egy koncertjén akkor nagyon is érzi az ember, hogy nem mű. A sok paróka,ruha,kiegészítő, az őrült videoklipek, és kijelentései pedig nem hiszem, hogy olyan dolgok lennének amiket annyira komolyan kéne venni, mert nem ezt szeretem Gagában elsősorban.
2013. április 18. 17:09 #28
- törölt felhasználó -    
Hát nem csodálom biggrin.gif
2013. április 18. 17:12 #29
- törölt felhasználó -    
Ez még viccnek is rossz, hogy pont Gaga a második. Egyáltalán nem értek egyet vele.
2013. április 18. 17:16 #30
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Sok értelmét ennek nem látom,de mindegy. Ahogyan érzik.
2013. április 18. 17:35 #31
JBMCSG
JBMCSG
új tag

Státusz:V: Belieber vagyok :K: <33
Hozzászólás: 74
Azonosító: 200289
ohmy.gif nemm
thumbsup.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
2013. április 18. 17:37 #32
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Gaga hány éve is tevékenykedik a médiában ? Köszönöm, akkor nincs miről beszélni! Még hogy 10 év legbefolyásosabb embere..
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 18. 17:45 #33
- törölt felhasználó -    
Csak az a gond, hogy Lady Gaga nincs a szakmában 10 éve, hanem asszem csak 5 éve. Úgyhogy ő nem is lehetne rajta ezen a listán. De azért gratulálok neki.
2013. április 18. 17:56 #34
- törölt felhasználó -    
Gratula neki,nem is gondoltam volna biggrin.gif
2013. április 18. 17:57 #35
- törölt felhasználó -    
Ha nem is 10 éve van a szakmában, azért azt el kell ismerni, nem kis teljesítmény amit csinált. o.O
2013. április 18. 18:03 #36
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Meg kell hogy mondjam, szánalmas, hogy Gaga majdnem megelőzte Aung San Suu Kyi-t.
Ő sokkal tiszteletreméltóbb és csodálatosabb, mint ez a nő.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. április 18. 18:15 #37
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Tudom, hogy egyeseknek fáj az igazság. Nem kis dolgot művelt már a LilMonsterekért és más emberekért is, ezért tisztelem ezt a nőt. heart.gif
2013. április 18. 18:31 #38
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (holembo @ 2013.04.18. 17:04)
Én azt írtam,hogy nem leszek más ember, mert Gagát bírom.(mert itt leírnak sokszor minket,hogy Gaga rajongó...pff) A személyiségem nem változik meg, viszont egyes dolgokhoz való hozzáállásom változott, amióta "ismerem". Szerintem,ha megnézed egy koncertjét, vagy ha volt valaki egy koncertjén akkor nagyon is érzi az ember, hogy nem mű. A sok paróka,ruha,kiegészítő, az őrült videoklipek, és kijelentései pedig nem hiszem, hogy olyan dolgok lennének amiket annyira komolyan kéne venni, mert nem ezt szeretem Gagában elsősorban.

Értem én, nyilván más 'sztárok' is használnak kellékeket, kiegészítőket, de én speciel én többre tartom ha kiáll valaki a színpadra egy gitárral meg a hangjával. A sok show elem csak a zene, és az énekhang hiányosságairól vonja csak el a figyelmet - azt viszont még mindig nem értem, ennek mi köze a befolyásossághoz.
2013. április 18. 18:42 #39
tiktak
tiktak
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 186869
hova van írva h a listán szereplőknek 10 éve kell tevékenykedniük? az a lista címe h "az elmúlt 10 év legbefolyásosabb emberei", akár olyan is felkerülhet rá aki pl 2010 óta csinál kiemelkedő dolgokat.
2013. április 18. 19:30 #40
- törölt felhasználó -    
Gratula, imádom smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok