Idézet (dasom410 @ 2013.04.18. 21:26)
Charlotte Benning: Lehet hogy el van szállva magától, nagyképű, egoista... De ennyi idősen ki nem egosita, nagképű... tisztelet a kivételnek. És amúgy meg te sem tudnál normálisan viselkedni ha hirtelen az egész világ téged néz, rólad beszél... Valószínű nem tudta feldolgozni ezt és most jött kirajta. Mert végülis mindenki őt fikázza hogy milyen egy gyökér, b*zi. Selena nem bír leállni hogy békénhagyja már, a majmát elkobozták a németek, meghalt a hörcsöge és a folytonos paparazzi zaklatások. Sztem te sem tudnál úgy tenni mintha semmi sem történt volna. Én úgy látom hogy azért viselkedik így mert minden összedőlt körülötte.
Úgy unom már a "nem tudta feldolgozni", meg "csak 19 éves és még gyerek" dumákat. Normális ember fel tudja dolgozni a hírnevet. Hol voltak a szülei amikor híres lett? Sehol! Pedig az anyjának kellett volna megnevelnie hogy ne legyen ilyen **. Igen, a hírnévnek ára van, de ő választotta, és mivel ismert ember, minden tettére fény derül, akár akarja, akár nem. Érdekes, más fiatal hírességek is vannak, akiknek nincsenek botrányaik, mert fel tudták dolgozni a hírnevet. Vagy talán rájuk odafigyelt a kedves mamájuk. Dzsásztin Bíborka egy senki. Senki volt, senki is marad. Egy futószalagon gyártott műmájer vásári bohöc, semmi más. Ja, és 19 évesen az ember már felnőtt! A húgom 18 éves, de értelmesebb ennél a kölyöknél, pedig húgomnak nem raktak mindent a segge alá, ahogy nekem sem. És csak saját magának köszönheti, hogy minden összedől körülötte. Ő balhézik folyton, ő drogozik, meg ilyesmik. Tudod, aki okot ad rá, azt lehet cikizni. Aki nem, azt meg nem. Ő meg adott rá okot, hogy rühelljék az emberek. Részemről téma lezárva.