Kilenc sztár a leggyűlöltebbek listájáról
2013. április 18. 16:08
Most minek kell már megint Justint bántani?! Meg Taylort is.!Szánalom.Utálják őket,mert sikeresek.
2013. április 18. 16:08
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Csak röhögni tudok azon, aki ezt a listát összeállította. Esetleg Biebert megértem, hogy miért rakták fel, de a többi szerintem nem annyira vészes...
2013. április 18. 16:14
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
A Jennifer Lopezes az elég vicces, de a legtöbbel egyet lehet érteni. Bieber, Kardashian érthető, Taylor tényleg elég szánalmas. Egyébként Kim valami undorítóan néz ki abban a ruhában.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:19
Törpemókus az hogy a gyerekeit éhezteti nem elég ok?(Gwyneth Paltrowról beszéltem)
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:21
Charlotte Benning Taylor 3 ÉV ALATT 14 PASIVAL JÁRT! Nem elég ok? XD
2013. április 18. 16:22
Taylornak nem tizenhárom pasija volt! De ezt csak úgy mondom! És teljesen igaz Belieber4! Csak azért utálják őket mert sikeresek
2013. április 18. 16:25
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
Nina 10
az egy dolog hogy nem szereted az 1D-t de nem tettek semmi olyan dolgot amitől erre a listára kerültek volna...nem dorgoznak,nincs minden honapba új barátnőjük és még sorolhatnám ...de ha van indokod nyugodtan sorolhatnád..-.-
az egy dolog hogy nem szereted az 1D-t de nem tettek semmi olyan dolgot amitől erre a listára kerültek volna...nem dorgoznak,nincs minden honapba új barátnőjük és még sorolhatnám ...de ha van indokod nyugodtan sorolhatnád..-.-
2013. április 18. 16:26
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hát szerintem Jennifer nem tartozik ide!!DE az összes többi igen!
2013. április 18. 16:33
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
A legtöbb nem ért meglepetésképpen, de JLO és Anne Hathaway? Na, ők aztán nem illenek ide.
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:41
|
|
PandD1Derúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 199626 offline
|
Justint egyszerűen azért kellett volna feírni, mert undorító nyálkép.
Charlotte Benning
2013. április 18. 16:42
Kristen Stewart- a csalfa ??
ez komoly ???ezek h*lyék
Kristen már nem az aminek nevezték kibékült Rob.-bal nem értem miért nem lehet erről a témáról leszállni
Komolyan ,mondom Szálljanak le erről a témáról miért nem írnak valami másról
ez komoly ???ezek h*lyék
Kristen már nem az aminek nevezték kibékült Rob.-bal nem értem miért nem lehet erről a témáról leszállni
Komolyan ,mondom Szálljanak le erről a témáról miért nem írnak valami másról
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.