Starity

Kilenc sztár a leggyűlöltebbek listájáról

19 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 21. 11:59 #221
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.21. 11:58)
DIREKT ÍRJA/ÍRJÁK ÚGY, az Isten szerelmére mostmár.

Hagyd, hadd játsszon a gyerek. biggrin.gif

Beyla: Minden elismerésem. De ne használj ilyen nehéz és hosszú mondatokat, mert szegény nem fogja megérteni. Mindig mondaom, TŐMONDATOKBAN írj nekik, drága! Igen, most ironizáltam. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla, zöldbogár, antonia12, Larive
2013. április 21. 12:13 #222
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.21. 12:05)
Na ide figyelj nem tudom ki a fa**om vagy de nagyon elegem van belőled!!
És te engem ne fankislányozzál le azt se tudod ,h hány éves vagyok!!
És senki sincs rád szállva , magasról leszarom,h ki vagy te,hogy hívnak..
Úgyhogy most már akadj le a témáról,mert nagyon unlak!!
Mert mást Bieber-en kivűl  nem tudsz írni..
Jusson el az agyadig,h senki nem kíváncsi rád!!

Ha nem lennél rám szállva, nem írogatnál állandóan nekem, hanem figyelmen kívül hagynál, ahogy néhányatoknak megy. De mivel írogatsz, úgy látom, hogy rám vagy szállva. Magadnak mondasz ellent, kislány. rohog.gif

Amúgy 14 éves vagy, az adatlapod szerint. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, zöldbogár, antonia12, Larive
2013. április 21. 12:14 #223
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 12:10)
NYOMD MÁR EL MAGAD NEKED NEM OSZTOTTAM LAPOT ÚGYHOGY EMELD LE A KEZED A BILLENTYŰZETRŐL ÉS NÉZZ MEG INKÁBB EGY ALKONYAT RÉSZT!!! 
new_russian.gif

Sebaj, Zitának nem osztottál lapot, te meg jelentve lettél a Moderátoros topikba, és, ha szerencsénk van, akkor legalább egy hétig nem látunk viszont. Nem tudom, hogy mire fel van ekkora arcod, de szerintem nem ártana kicsit takarékra venned magadat, ha már lapokat nem osztogatsz csak úgy. wink.gif
5 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, MadHatter, antonia12, Lizania, Larive
2013. április 21. 12:17 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vikuskaa @ 2013.04.21. 12:16)
Nem tudom kinek érzitek magatokat, de adok egy jó tanácsot kicsit vegyetek vissza a pofikátokból, mert be lesz verve.. !!!
thumbsup.gif

Hú, de megijedtünk! Remeg kezem-lábam. De látom, a szájkarate megy, kicsilány. biggrin.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: zöldbogár, antonia12, Beyla, MadHatter
2013. április 21. 14:48 #225
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.21. 12:06)
Téged meg senki nem kérdezett,úgyhogy pofa alapállás!!

Hallod kislány, maradj már a fenekeden, hozzád sem szóltam! ohmy.gif Nem írhatok ide, mert te kis bíbőr fan egyből bekussoltatsz? Hát kérlek szépen, pont te a magad tíz évével nem fogod nekem megmondani, mit csináljak.
5 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, zöldbogár, antonia12, Beyla, MadHatter
2013. április 21. 14:49 #226
- törölt felhasználó -    
Nem tudom kinek érzitek magatokat, de adok egy jó tanácsot kicsit vegyetek vissza a pofikátokból, mert be lesz verve.. !!!
thumbsup.gif

fear.gif
4 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, antonia12, Beyla, MadHatter
2013. április 21. 15:01 #227
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.21. 14:49)
fear.gif

Nyugi, őt már tiltották 10 napra. biggrin.gif
2013. április 21. 15:02 #228
Hustler
Hustler
­
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Hogy lehet Annie-t utálni???!!???!! reklamalo.gif Pont azt tisztelem benne a legjobban, hogy nem botrányos, helyette iszonyat tehetséges színésznő. Talán ez rossz, vagy mi van?
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 21. 15:04 #229
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hustler @ 2013.04.21. 15:02)
Hogy lehet Annie-t utálni???!!???!! reklamalo.gif Pont azt tisztelem benne a legjobban, hogy nem botrányos, helyette iszonyat tehetséges színésznő. Talán ez rossz, vagy mi van?

Igen, ez "rossz", mert nem lehet róla cikkezni. Tudod, ha egy híresség normális életet él, az nem hír.
2013. április 21. 15:25 #230
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.21. 15:01)
Nyugi, őt már tiltották 10 napra.  biggrin.gif

Örökre kellett volna. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Im a SlaveForBritney, antonia12, MadHatter, Beyla
2013. április 21. 15:45 #231
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.18. 20:21)
Nem hiszem el hogy nem tudnak leszállni Justin-ról
Nagyon nagy hülyeség ez a lista!!

Valóban az. Bibinek kellett volna az 1. helyen szerepelnie...
6 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Im a SlaveForBritney, zöldbogár, antonia12, Beyla, MadHatter
2013. április 21. 15:48 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.21. 15:25)
Örökre kellett volna. biggrin.gif

Az túl kegyetlen lett volna. Akkor a jövőben nem élvezhetnénk becses személyét. Ja, de igen. Új név alatt. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: zöldbogár, Beyla, MadHatter
2013. április 21. 16:02 #233
- törölt felhasználó -    
thumbsup.gif

http://oi36.tinypic.com/33zci6e.jpg
Komolyan mondom, bef*sok ezektől a "megfélemlítő" hozzászólásoktól... _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Charlotte Benning, zöldbogár, antonia12, Beyla, MadHatter
2013. április 21. 16:08 #234
- törölt felhasználó -    
Idézet (Oszika @ 2013.04.21. 16:02)
http://oi36.tinypic.com/33zci6e.jpg
Komolyan mondom, bef*sok ezektől a "megfélemlítő" hozzászólásoktól...  _nevet.gif

Én is. Mindjárt összecsinálom magam. Vagy inkább elköltözök és nevet változtatok. biggrin.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: zöldbogár, Beyla, antonia12, MadHatter
2013. április 21. 17:30 #235
Hugikah
Hugikah

Státusz"Let the monster be..."
Hozzászólás: 953
Csatolások: 75
Azonosító: 169226
rohog.gif b@kker de jót röhögtem most ezeken a hozzászólásokon rohog.gif X""D ez a sok BÁJBŐR fanatikus ... tiszta szánalom az ilyen wink.gif már bocs....de vegyétek már észre magatokat...szerintetek miért írunk ilyeneket? rohog.gif BÁJBŐRfanok fogjátok vissza magatokat rohog.gif annyira félelmetesek vagytok ráadásul wink.gif igazat mondok elvtársaim? rohog.gif (akik szintén nem csípik a bíborfejűt XD ) ??? wink.gif wink.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 21. 17:31 #236
zöldbogár
zöldbogár
új tag

StátuszFind yourself.
Hozzászólás: 70
Csatolások: 6
Azonosító: 157979
Én Anne-n kívül nem bírok senkit ezek közül.Nem mondom azt,hogy mindenkinél 100%-osan jogos a "kitűntetés" de lényegében egyetértek...Láttam az eddigi beliberektől származó kommenteket és úgy vélem,hogy kissé túlreagáljátok ezeket a kinyílvánításokat;Justin nem azért lett híres,mert olyannyira de nagyon tehetséges,egyedi,esetleg különleges lett volna,hanem azért mert neki "megteremtették" a karrierjét.Én nem sértegetni szeretnélek titeket (beliberek) vagy őt,hanem egyszerűen kifejteni azt,ami szerintem egyértelmű...Azt mondjátok karrier - milyen karrier?Egyáltalán megdolgozott ő kemény munkával és erőfeszítéssel azért,hogy most ott legyen,ahol van?Ő kereste-e saját magának éjjel-nappal a helyét,hogy legalább valahol befusson?Ő tett valamit azért,hogy híressé váljon?Esetleg annyit,hogy feltöltött egy videót magáról,megtalálta egy pénzes ember és mindent elrendezett neki...nincs isteníthetően szenzációs tehetsége,nem rendelkezik különösebb vokális adottságokkal;én őt nem gyűlölöm,egyszerűen nem szimpatizálok vele...képes vagyok leírni helyesen a nevét,de attól eltekintve,hogy neki ennyi rajongója van,aki képes lenne széttépni a másikat csupán azért,mert az nem kedveli az ő kedvencét,ti nem tudjátok megindokolni,esetleg érvekkel aláltámasztani,hogy miért is "kellene" őt annyira szeretnünk...Nekünk nem szimpatikus,tessenek szívesek lenni ezt elfogadni...én megindokoltam azt,hogy miért nem kedvelem Justint,nem sértegettem senkit és nem használtam trágár szavakat mások megnevezésére és senkivel nem személyeskedtem,ez az én szubjektív,indokolt véleményem és senkire nem szeretném azt ráerőszakolni.Ennyi.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning, MadHatter, antonia12
2013. április 21. 18:00 #237
dóra vagyok
dóra vagyok
visszatérő vendég

Státusz^^
Hozzászólás: 232
Csatolások: 0
Azonosító: 193343
Justint szeretem❤ Taylort kifejezetten rühellem ._. a többit meg leszarom:D
2013. április 21. 19:24 #238
Luci
Luci
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 178973
ez a taylor mekkora egy kis ******
2013. április 21. 20:18 #239
Nicol05
Nicol05
új tag

StátuszBelieber szív, Belieber lélek, Belieber leszek, amíg csak élek!♥
Hozzászólás: 41
Azonosító: 198406
Na jól van, oké. Most komoly azon veszekedtek, hogy ki utálkozik és ki szeret valakit. Először is elmondom, hogyha nem bírod Justin Bieber-t nem kell olyan hozzáfűzést tenned, ami eléggé durva és sértő. Mert akik lebuzizzák, meg leköcsögözik, meg egyéb másnak titulálják, szerintem azoknak/ vagyis nektek sem esne jól. Kíváncsi lennék milyen képet vágnátok. Ha meg valaki szereti az meg hadd szeresse, titeket mit izgat?! Ők se kötnek abba bele, hogy ti mit szerettek, vagy kiért vagytok oda.
A másik meg hogy valaki írja, hogy anyád, apád ... valamit még ír. Honnan tudod , hogy még él-e az anyja vagy az apja?! Ilyeneket szerintem mellőzzünk.
Meg azért az elég kemény, hogy itt szó szerint rámennek egy fanra százan, és lehülyézik. Hogy inkább tanuljon, stb. Egyáltalán nem hülye, mert megmondja a véleményét. Meg felkapja a vizet, és elege van, hogy a kedvenc sztárját lehordják mindennek. Nálatok is ez lenne, hogy kitörnétek, mert a kedvenceteket szólják le. Én nekem is van olyan ember, sztár akit utálok, MÉGSE olvasok róla híreket, cikkeket. Mert ez olyan érdekes, hogy utálják Justin Bieber-t , de a cikknél ott van az a rohadt hozzászólása. Gratulálok, akkor mégis csak érdekel. Mert ha nem érdekelne, hagynád , nem foglalkoznál vele. De inkább csak idegesíted magad vele, hogy meglátsz ilyen hírt, olyan hírt. Neki akarod tönkre tenni az életét? Inkább kezdj valamit a sajátoddal. Erre nem kell azt írni, hogy kezdjek én a saját életemmel. Kezdtem. Először is, elmegyek az mellett akit utálok, és leszarom. Nem érdekel. Nem érdeklődök iránta, vagy nem keresek rá, vagy nem adok rá véleményt. Mert nagyobb bajba is kerülhetek. Kicsit gondolkodjatok már el. Meg hogy ki hány éves. Komolyan?! Korhatáros, mert akkor szóljatok. Páran sokat hisznek magukról. Valakinek élete sincs, élettelenek. Tisztelet a kivételnek.
Én szeretem Justin-t, imádom amit csinál, és ahogy csinálja. Imádom az egész srácot. És igen is lehet úgy szeretni, hogy NEM élsz rózsaszín felhőbe. Mert ha neki nincs igaza azzal képbe vagyok én is. Nem adok neki igazat. Van egy-két dolog amit nem tett jól, de Ő IS ember. Senki sem tökéletes, ő sem az. Ki mondta? Mindenkinek vannak hibái. Ő is csak bulizni szeretne, kikapcsolódni, de nem lehet, mert a fotósok mindenhová követik. Sok cikket úgy hoznak ki, hogy nem igazak. Nincs semmilyen alapja. És igen is TEHETSÉGES! Ja, meg nincs megtiltva, hogy én szeressem őt. És igen nem erőltetni akarjuk azokat akik utálják, hogy szeressék, de fogják vissza magukat. Elég durvák az ilyenek.
Ha valaki azt írná, hogy hülye vagyok, kijelentem nem vagyok az. Sok dolgot elrontottam, átéltem, mégis boldog vagyok, és tanulok. Lehet nem vagytok rá kíváncsiak, de én leírtam. Sok mindenkit elítéltek, hisz nem is ismeritek. Ez igaz Justinra is. Utálom az ilyet. Gondolkodjatok el egy kicsit, és szálljatok már magatokba!
A másik, Charlotte Benning te mindenkibe belekötsz? Meg még te mondod, hogy szájkarate?
Keményen tolod te is a monitor mögül. Neked is csak gratulálni tudok. Meg milyen megtiszteltetés?! Téged megtisztelni azzal, hogy rád szállunk?! Különben meg nem rád szállunk, hanem kiállunk az igazunk mellett. De oké, ahogy érzed.
Komolyan olyanokat írtok, hogy rossz nézni. Valamikor nevetőgörcs jön rám. Azért még mindig kemények vagytok. :S
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. április 22. 12:05 #240
szabka98
szabka98

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét ;) ♥
Hozzászólás: 598
Azonosító: 198639
Idézet (Oszika @ 2013.04.21. 15:45)
Valóban az. Bibinek kellett volna az 1. helyen szerepelnie...

1.Te Justin-t ne BIBIZD le
2.Nem bírod ki,h ne szóld le Justin-t?!
3.Mert annyira okos és te tudod,h kinek kellene 1.helyen állnia
4.Nem szereted sajnálom,de ne szóld le!
19 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!