A Jóbarátok nem jönnek össze többé
2013. április 18. 19:46
Hihetetlen ez a sorozat, nagyon-nagyon szeretem a mai napig, de el el kell ismerni, hogy erőltetett lenne folytatni. Eleve, a színészek felett is eljárt az idő a Jóbarátok lezárása óta, valószínűleg nem akarnak már ilyen hülyeségbe belemászni, a sztorit korrektül fejezték be, szóval ez így jó, ahogy van...
2013. április 19. 06:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
én sajnálom, hogy nem folytatják, de ha belegondolunk, minden sorozat, ami már megélt jó pár évadot, az minden évben egyre rosszabb színvonalat produkál és egyre több rajongót veszít el...szerintem helyes döntés volt, hogy nem folytatják...
2013. április 19. 16:09
szerintem értehető, hogy nem folytatják. én is imádtam a sorozatot:) nagy kedvenceim a színészek!
2013. április 19. 17:18
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Pedig szeretem..
( <3 :3
2013. április 19. 18:55
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Egyik legjobb valaha létezett sorozat szerintem. Igazán kár, hogy nem lesznek újabb részei, de ha belegondolunk, akkor a csúcson kell abbahagyni, amikor még senki nem unja a dolgot... Azaz... ez a Jóbarátok... ezt nem lehet megunni...
2013. június 18. 22:22
|
|
Ladike 007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 95 Csatolások: 62 Azonosító: 178618 offline
|
Pedig Nagyon szerettem ezt a sorozatot.
2013. június 29. 17:53
Ez most szíven ütött, annyira szeretem ezt a sorozatot!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: