Gyakran felütötte a fejét a pletyka, hogy visszatér a népszerű amerikai sorozat, ám a Friends egyik megalkotója ezt most megcáfolta.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Jóbarátok nem jönnek össze többé
2013. április 17. 21:43
Én is szerettem a sorozatot , de bár még most is megy a tv-ben
sosem fogjuk elfelejteni
Bár szerintem ezentúl szólhatott volna a családról a sorozat , lehetett volna folytatni más címmel és sztoryval de az írók tudják
Bár szerintem ezentúl szólhatott volna a családról a sorozat , lehetett volna folytatni más címmel és sztoryval de az írók tudják
2013. április 17. 21:44
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Pedig nagyon szerettem volna látni őket egy filmben... :/
2013. április 17. 21:45
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
2013. április 17. 21:46
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én imádtam ezt a sorozatot, de tényleg nem érdemes folytatni.
2013. április 17. 21:51
A szívem csucske a Jóbarátok a mai napig,de úgy gondolom felesleges lenne valóban folytatni.
2013. április 17. 21:53
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Gonosz egy tréfa volt maga a hír. Csodálkoztam is, hogy nem jelent meg itt cikk róla, erre meg máris itt a cáfolat. Legalább ha április 1-jére időzítették volna...
2013. április 17. 21:55
Sajnálom.Pedig bíztam benne,hogy legalább lesz egy mozifilm
2013. április 17. 22:05
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Én imádom,sajnálom hogy nem folytatták
2013. április 17. 22:23
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szeretem, imádom őket, de ebben nem volt több. Már a 10.évad is sántított és a lezárása sem tetszett. Jennifer Aniston még 2004-ben nyilatkozta, hogy a karaktereik kiöregedtek és bizony így is volt.
2013. április 17. 23:00
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Szerintem úgy volt jó ahogy volt:) imádtam most is imádom
nekem nem volt bajom az utolsó résszel...szép véget kapott, egy nagyszerű sorozat
Még azt se tudom mondani, hogy voltak unalmasabb részek, mint pl az Így jártam anyátokkalban, amit ne értse félre senki...szintén imádok, de azt már túl sokáig akarják húzni. Szóval összefoglalva, én nem bánom h nem folytatják, ez így volt jó, a kerek 10 évaddal!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 17. 23:30
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Örülök, hogy nem lesz folytatás. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de egy másfél órás filmbe, vagy jobb esetben is csak 2 órás filmbe egyszeren nem lehet belesűríteni annyi embert és eseményt. :/ 10 évad alatt összehotak a készítő és a szereplők egy remek történetet, sokat sírtunk és nevettünk is, így 2 óra nem elég egy nagyobb bonyodalom, vagy bármilyen sztori kibontakozásához, és amúgy is teljesen fölösleges. Nem úgy emlékszem, hogy befejezetlenre hagyták volna a végét. Pontosan egy olyan érzelmes jelenettel ért véget, egy olyan "dolgo" elhagyása, ami szimbóluma, legalábbis meghatározója volt az egész szériának. Egy évtized lezárult, szerintem így van rendjén, ne tegyünk tönkre egy remek sorozatot!!!
2013. április 18. 01:08
Ez a hír egyszerre törte össze a szívemet és nyugtatott meg. Bár láthatnék újabb részt a kedvenc sorozatomból, de hát hogy lehetne ugyanolyan jó mint azelőtt?
2013. április 18. 06:10
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Erről a poszterről hiányzik valaki. Vagyis a feje
.
Nagyon sajnálom. Még mindig imádom a sorozatot.
Nagyon sajnálom. Még mindig imádom a sorozatot.
2013. április 18. 06:55
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szerintem az egyik legjobb vígjáték sorozat amit valaha forgattak. Tényleg sosem volt unalmas, és egy évtizeden keresztül minden résszel mutatott valami újat, és egyszer sem volt lapos a történet. Manapság nem készítenek ilyen jó sorozatokat. De a magam részéről Én sem sajnálom hogy nem húznak le még több bőrt a Jóbarátokról. Tényleg kidolgozott sztori volt, és szépen zárták le. Azt hiszem a folytatás csak rontana az összképen.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.