Selena Gomez odavan Brad Pittért
2013. április 17. 20:02
Hát EZ AZ! Ez egy nagyon jó kérdés. Lehet fizettek neki XDD Bár... ez hülyeség, mert Bradnek van egy rakás pénze - gondolom én -. Nem hiszem el, h ez önszántából történt :S
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.17. 18:53)
Brad Pitt miért kereste fel ezt a csajt?
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 17. 20:02
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Chelsy,miért te talán csak és kizárólag csak egy sztárért rajongsz? Szerintem,nem.Tök aranys hgy így reagált,pedig neki is vna elg angy hír nve és mégis ilyen izgatott tud lenni egy talkzástól egy sztárral.
2013. április 17. 20:06
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Sellykeh.: OFKÓRSZ! Csak is féltékeny vagyok rá ;D Tökéletesen elmondtad a szituációt!
JANEM
Most őszintén, mire kéne féltékenynek lennem?! o.O Mert az addig oké, hogy te szereted, és maybe féltékeny vagy rá, de hát kérlek... ne magadból indulj ki. Én személy szerint, ki nem állhatom Selenát, de őszintének kell lennem, a legutolsó száma, amit hallottam az úgy ahogy elfogadható.
A cikkhez, pedig még annyit mondanék, hogy pont asztal alá?!?! Okéé
Sorrynotsorry a Selenatoroktól
JANEM
Most őszintén, mire kéne féltékenynek lennem?! o.O Mert az addig oké, hogy te szereted, és maybe féltékeny vagy rá, de hát kérlek... ne magadból indulj ki. Én személy szerint, ki nem állhatom Selenát, de őszintének kell lennem, a legutolsó száma, amit hallottam az úgy ahogy elfogadható.
A cikkhez, pedig még annyit mondanék, hogy pont asztal alá?!?! Okéé
Sorrynotsorry a Selenatoroktól
2013. április 17. 20:19
Nem egy sztárért rajongok, de nem is váltogatom naponta a legnagyobb kedvenceimet. Ennek a kiscsajnak minden hónapban más a nagy kedvence, más az ideálja, az álompasija. Egyszer Taylor Lautner, másszor Ryan Gosling...
Idézet (vdorina96 @ 2013.04.17. 20:02)
Chelsy,miért te talán csak és kizárólag csak egy sztárért rajongsz? Szerintem,nem.Tök aranys hgy így reagált,pedig neki is vna elg angy hír nve és mégis ilyen izgatott tud lenni egy talkzástól egy sztárral. 
2013. április 17. 20:34
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Ő is nőből van
2013. április 17. 21:52
Buburka után nem csoda, hogy mindenkitől beindul Selénke. Brad pedig nem rossz pasi szóval meg tudom érteni.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.