VIVA Comet 2013: íme, a jelöltek
2013. április 17. 23:05
|
|
nori-bbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142275 offline
|
Pöttömke az a legnagyobb baj, hogy ma már a tiniknek ezek tetszenek.. ezt szeretik hallgatni...ha ők nem rajonganának értük nem lennének sehol :/
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 18. 03:25
|
|
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline
|
Ez nagyon kritikán aluli, de sajnos van rá igény.
A sok agymosott, barátok közt-ön szocializálódott agyhalott, azt hiszi ez a zene, ez a művészet. Pedig vannak kicsi hazánkban tehetséges énekesek/énekesnők, csak Ők nem fekszenek le a médiának és nincsenek szem előtt.
Nálunk a média nagyon befolyásolja az emberek gondolkodását. És lassan, de biztosan, kezd felnőni egy degeneráció.
Használjátok a netet és nyíljon ki előttetek a világ! Ne csak azt hallgassátok, amit a média elad nektek!
A sok agymosott, barátok közt-ön szocializálódott agyhalott, azt hiszi ez a zene, ez a művészet. Pedig vannak kicsi hazánkban tehetséges énekesek/énekesnők, csak Ők nem fekszenek le a médiának és nincsenek szem előtt.
Nálunk a média nagyon befolyásolja az emberek gondolkodását. És lassan, de biztosan, kezd felnőni egy degeneráció.
Használjátok a netet és nyíljon ki előttetek a világ! Ne csak azt hallgassátok, amit a média elad nektek!
2013. április 18. 05:50
úgy is SP nyeri a legjobb férfi díjat, a derekamat rá
2013. április 18. 09:38
|
|
Blanka69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199170 offline
|
azt hittem hogy a tavalyinál nincs rosszabb ......tévedtem VAN ..ja és Dükit,Sp és ezt a Young G egyátalán előadók közé sorolni ? szégyen nem csoda hogy sok világsztár inlább kikerül a hazánkat ...
2013. április 18. 14:46
|
Gazdik Lolaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 199701 offline
|
MIKOR LESZ A TV-BEN?!
Amm.. ebbe csak Magyar sztárok vannak?, 1D nincs benne
Amm.. ebbe csak Magyar sztárok vannak?, 1D nincs benne
2013. április 18. 14:47
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Vecának kell nyernie!!!!!
És Bye Alexnak vesztenije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És Bye Alexnak vesztenije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. április 18. 15:05
Még mindig megrendezik ezt a túlértékelt sz*rt? ... Csodálkozom rajta, hogy egyáltalán olyan normális művészek is vannak a jelöltek között, mint a Carbonfools
2013. április 18. 15:14
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
hát nem nagyon szeretem egyiket se
2013. április 18. 15:28
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Számomra nagyon sok ismeretlen név szerepel a listán. Pl. a legjobb videoklip kategóriából is csak a Belehalok címűt ismerem. Funktasztikus nevét sem hallottam még soha.
De ahogy így elnézem: SP, Fluor...nagyon színvonalas
2013. április 18. 15:32
Janicsák Veca, Radics Gigi és ByeAlex azok, akik számomra elfogadhatóak. :'D
2013. április 18. 15:33
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Kezdjük azzal,hogy nem értem,hogy ezt az undorító ByeAlexet,hogy jelölhették meg egyáltalán.
Ha már muszáj őt is megjelölni akkor szerintem a LEGROSSZABB új előadónak járó díjért kellett volna!!!!!!!!!!!
A többi jelöltnek gratulálok és hajrá nekik.
Igazából azt terveztem,hogy elmegyek az idei Viva Cometre,de ez attól függ,hogy ki lesz majd a sztárfellépő.
.
Ha már muszáj őt is megjelölni akkor szerintem a LEGROSSZABB új előadónak járó díjért kellett volna!!!!!!!!!!!
A többi jelöltnek gratulálok és hajrá nekik.
Igazából azt terveztem,hogy elmegyek az idei Viva Cometre,de ez attól függ,hogy ki lesz majd a sztárfellépő.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.