VIVA Comet 2013: íme, a jelöltek
2013. április 17. 17:25
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Minden évben ugyanazok
2013. április 17. 17:30
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Legjobb női előadó:Barbee
Legjobb férfi előadó:Fluor Tomi
Legjobb együttes:Hősök
Legjobb új előadó:ByeAlex
A legjobb videoklip:Majka feat. BLR & Curtis : Belehalok
Legjobb férfi előadó:Fluor Tomi
Legjobb együttes:Hősök
Legjobb új előadó:ByeAlex
A legjobb videoklip:Majka feat. BLR & Curtis : Belehalok
2013. április 17. 17:32
Remek ! Tök béna jelöltek, csak Gigi és ByAlex tud közüllük énekelni. Meg Flournak vannak még normális dalai és ennyi !
2013. április 17. 17:34
Én ezt a díjátadót sose szerettem. A jelöltekből max. 3 előadót kedvelek, a többiről említést se teszek... Kár erre még költekezni is.
2013. április 17. 17:37
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Te jó ég... inkább nem mondok semmit.
2013. április 17. 17:38
Nem tudom,hogy ki,hogy van vele,de nem igazán vagyok megelégedve a jelöltekkel...Egyre sz*rabb...
2013. április 17. 17:38
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Ezek közül csak Janicsák Veca, Radics Gigi, Hien és esetleg Barbee érdemelnék meg. A többit meg vagy nem ismerem, vagy közömbösek számomra, vagy utálom őket.
2013. április 17. 17:44
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Valaki nem tudja,hogy ki lesz idén a sztárvendég??
Amúgy szerintem így kéne díjazni:
Legjobb női előadó:Radics Gigi
Legjobb együttes:Anti Fitness Club
A többihez azért nem írok,mert vagy (számomra) noname előadók,vagy pedig egyik jelölt sem érdemelné meg.Egyébként egyet étek,tényleg minden évben ugyanazok a jelöltek...Mondjuk a show látványos,ha olyan sztárvendég jön,akit szeretek,lehet,hogy elmegyek,de egyébként nem,tv-ből nézve jobban megéri.
Legjobb női előadó:Radics Gigi
Legjobb együttes:Anti Fitness Club
A többihez azért nem írok,mert vagy (számomra) noname előadók,vagy pedig egyik jelölt sem érdemelné meg.Egyébként egyet étek,tényleg minden évben ugyanazok a jelöltek...Mondjuk a show látványos,ha olyan sztárvendég jön,akit szeretek,lehet,hogy elmegyek,de egyébként nem,tv-ből nézve jobban megéri.
2013. április 17. 17:46
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Már nagyon régóta nem nézem a Viviát. Egy színvonaltalan semmi lett. Már a Comet sem érdekel, itt úgy is értesülök a díjazottakról. Egyébként egyet tudok érteni, ABBAMania, sajnos sokat én sem ismerek... :/
2013. április 17. 18:08
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Hát van egy pár akit nem ismerek, meglátszik hogy mostanában nem nézek Vivát (vajon miért....). Minden esetre, azért remélem az AFC-nek végre sikerül nyernie
bár nem hiszem
2013. április 17. 18:10
Nagyot csalódtam a VIVA Tv-ben, így valószínűleg ezt sem fogom majd nézni, de tény, hogy szinte minden évben ugyanazok a jelöltek vannak.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: