A színésznő a Twitter-oldalára posztolt képpel tudatta a rajongókkal, hogy a sorozat nyolcadik évadának fináléjában vendégszereplő lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Cole visszatér az Odaátba
2013. április 17. 14:51
Nagyon örülök neki! A nyolcadik évadot nem nézem, de imádtam Samet és Sarah-t. Biztosan megnézem az évadfinálét, ez a nő annyira gyönyörű
2013. április 17. 15:28
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Na, végre egy jó hír!
Imádtam ezt csajszit, de lehet közrejátszott ebben, hogy az volt az eddigi egyik legizgalasabb Supernatural rész amiben szerepelt. Konkrétan egy hétig nem aludtam, annyira féltem a fénykép szereplőitől!
Ráadásul Sammy egyik legjobb poénja is abban a részben látható! Lehet sokaknak semmit sem mond, de nekem évek óta személyes kedvencem!
"Úristen!! - Mármint, ez a kép...olyan...remekül fest!"
Imádtam ezt csajszit, de lehet közrejátszott ebben, hogy az volt az eddigi egyik legizgalasabb Supernatural rész amiben szerepelt. Konkrétan egy hétig nem aludtam, annyira féltem a fénykép szereplőitől!
Ráadásul Sammy egyik legjobb poénja is abban a részben látható! Lehet sokaknak semmit sem mond, de nekem évek óta személyes kedvencem!
"Úristen!! - Mármint, ez a kép...olyan...remekül fest!"
2013. április 17. 15:51
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
De jóóó
Már várom. Imádtam abban a részben.És olyan aranyosak voltak Sammy vel kiváncsi vagyok, hogy hogyan kerül megint vissza
2013. április 17. 15:55
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ez egy jó híír *__*
2013. április 17. 16:18
Már nagyon várom a finálét,kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.Amúgy jó cikk lett!
2013. április 17. 18:42
júj, már nagyon várom a további részeket, imádtam Sarah-t, és az Odaátot is!!
2013. április 17. 19:42
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Nem nagyon nézem az odaátot,ha gáz ha nem. xd
2013. április 18. 16:40
már én is kíváncsi vagyok h kik térnek vissza, tök jó lesz
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: