Íme, Miley Cyrus és Will.I.Am duettje
2013. április 17. 16:21
|
|
Dixi_5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 187934 offline
|
Nagyot csalódtam Miley-ban!Az egy dolog ,hogy tönkre teszi az életét ,de most már zenét sem tud úgy csinálni mint régen!Nekem nagyon hiányzik a régi Miley, aki tudott jó zenét csinálni és nem ilyen tucatzenét, volt egyénisége ,de most már az sincs...
2013. április 17. 16:28
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
én imádom ♥♥♥ Mileyyyy ♥♥
2013. április 17. 16:37
de jó dal lett! nekem nagyon tetszik! végre egy jó Miley dal!
2013. április 17. 16:38
azért tényleg oylan zene, ami 3 hónap múlva már sehol se lesz
2013. április 17. 16:42
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Nekem nem tetszik. Mileytől többet várok. Nagyon hiányzik a régi Miley, mert zeneileg sokkal jobb számokat adott elő, és írt. Ez most olyan tipikus discoszám lett..Egyáltalán nem jön be. :/
2013. április 17. 16:42
JÉZUSOM. Vagy én hallok rosszul vagy Mileynak tényleg valamivel mélyebb a hangja o.O
2013. április 17. 16:51
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
nem jött be, Miley ettől sokkal többre képes
2013. április 17. 16:52
eddig ez a legrosszabb zenéje Mileyt meg amúgy is utálom
2013. április 17. 16:59
Idézet (Dixi_5 @ 2013.04.17. 16:21)
Nagyot csalódtam Miley-ban!Az egy dolog ,hogy tönkre teszi az életét ,de most már zenét sem tud úgy csinálni mint régen!Nekem nagyon hiányzik a régi Miley, aki tudott jó zenét csinálni és nem ilyen tucatzenét, volt egyénisége ,de most már az sincs...
Én nem most csalódtam először Miley-ban, de egyébként teljesen igazad van. Mi lett belőle? Egy undorító, közönséges ember, mert azt, hogy NŐ ne mondjuk már rá, azt meg végképp ne, hogy felnőtt. Fejébe szállt a hírnév, élvezi a szabadságot, közben meg egyre többen utálják meg, de persze azért még mindig vannak olyan elvakult rajongók, akik szentül állítják, hogy Miley-ban nincs semmi rossz. Mást sem hallok mostanában, hogy Miley itt füvezett, Miley ott füvezett, vagy éppen, hogy Miley Cyrus ismét botrányba keveredett. Őszintén, nem unalmas már?!
2013. április 17. 17:05
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Nekem nagyon tetszik!
2013. április 17. 17:13
bárki báármit mond, szerintem a Gettin Dumb c. száma sokkal jobb lett Will.i.am-nek
2013. április 17. 17:15
Évekkel ezelőtt még láttam egy kis szikrát Mileyban, hisz a Can’t Be Tamed albuma valljuk be, nagyon jó lett. Viszont nagyot csalódtam benne. Lejjebb és lejjebb jut már, minden szempontból. Nincsenek szerepei, filmjei – vagy ha vannak, olyan jelentéktelenek, hogy egyről sem tudok -, egyáltalán nem olyan zenén dolgozik, ami neki való lenne. Kezdődött a Snopp Doggal (vagy Snopp Lion, ahogy tetszik) készített duettjével, most meg ez. Borzalmas. Kezdem azt hinni, hogy a botrányaival és ezzel az új zenei stílussal akar végleg kitörni a régi szerepeiből. Undorító, ami lett belőle. Tipikusan a botrányaiból él és hiába mondja, hogy helyén van az élete, mert nincs. Drogozik, iszik, a vőlegénye megcsalta. Szerintem pont, hogy nincs helyén az élete és pont, hogy össze kéne szednie magát.
2013. április 17. 17:16
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
"béluska254
ez nem Miley műfaja
A Hannah Montana-n kívűl szerintem neki semmi nem állt jól , lazább ám pörgősebb pop zenét kellene előadnia és befejezni ezt a vadóckodást mert nem áll neki jól , így rá fognak unni"
nőjetek fel Miley a régi Mileyt sosem fogjátok viszont látni szerencsére ,utáltam a régit ez jobban tetszik
ez nem Miley műfaja
A Hannah Montana-n kívűl szerintem neki semmi nem állt jól , lazább ám pörgősebb pop zenét kellene előadnia és befejezni ezt a vadóckodást mert nem áll neki jól , így rá fognak unni"
nőjetek fel Miley a régi Mileyt sosem fogjátok viszont látni szerencsére ,utáltam a régit ez jobban tetszik
2013. április 17. 17:17
szerintem jó, tetszik, nekem mindegy milyen a zenei műfaj, számomra az a lényeg hogy Miley énekeljen benne
2013. április 17. 17:39
Elég gyengus szám lett.
Mostanában kezdek kiábrándulni Miley-ból. A Can't Be Tamed-es korszakában nagyon bírtam őt, igényes zenét játszott és akkor még nem volt ekkora r*banc. De most? Rossz ránézni (meg hallgatni is).
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: