Íme, Miley Cyrus és Will.I.Am duettje
2013. április 17. 15:20
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
ezdeszar. csak annyi az egész szöveg hogy pár sort elmondanak 20x . ez tényleg kurvanagy zene.
2013. április 17. 15:21
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Miley Cyrus azonban, úgy néz ki, nemcsak a hajától, hanem minden erkölcsétől megvált, hiszen a dalszöveg elég sokatmondó: „Srác, lehetnél a nyalókám, engedd meg, hogy megnyaljalak” – kezdi Miley
na ez igaz... ez igaz.
na ez igaz... ez igaz.
2013. április 17. 15:23
ez nem Miley műfaja
A Hannah Montana-n kívűl szerintem neki semmi nem állt jól , lazább ám pörgősebb pop zenét kellene előadnia és befejezni ezt a vadóckodást mert nem áll neki jól , így rá fognak unni
A Hannah Montana-n kívűl szerintem neki semmi nem állt jól , lazább ám pörgősebb pop zenét kellene előadnia és befejezni ezt a vadóckodást mert nem áll neki jól , így rá fognak unni
2013. április 17. 15:35
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Nem mondom hogy nem tetszik, mert a refrén eléggé fülbemászó, de ez nem Miley. Úgyértem, persze, ő énekel a dalban, de ő nem ilyen zenéket szokott gyártani. Egészen a "Can't be tamed" albumig minden dalának volt valami mondanivalója. Ennek viszont nem sok van. Lehet hogy mostanában ez a zene eladható, de én jobban szeretném ha visszatérne az eredeti stílusához...
2013. április 17. 15:53
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Olyan, mint Keshától a Die Young.
2013. április 17. 15:56
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
hát nekem nem tetszik:O
2013. április 17. 15:57
Én őszintén szólva nem örülök, hogy Miley is elment a skrillex-david guetta irányba, nem tetszik.
Miley hangját még mindig imádom, de ezek az új számok nem a legjobbak...
2013. április 17. 16:03
Öhmm, nem is tudom mit mondjak. Hát, meghallgattam - sajnos. Mi az már, hogy 'Szivi, olyan vagy mint egy lift, az egekbe repítesz'?
Ideje lenne felfognia Cyrus kisasszonynak, hogy túl gyengusz a hangja, és ezekkel a popslágerekkel csak magát járatja le. Akárcsak mint Will.I.Am. Egy igazán igénytelen és közönséges duett lett ez. Ennyi.
2013. április 17. 16:12
|
|
Kinguciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 191006 offline
|
Idézet (Bettyke94 @ 2013.04.17. 15:35)
Nem mondom hogy nem tetszik, mert a refrén eléggé fülbemászó, de ez nem Miley. Úgyértem, persze, ő énekel a dalban, de ő nem ilyen zenéket szokott gyártani. Egészen a "Can't be tamed" albumig minden dalának volt valami mondanivalója. Ennek viszont nem sok van. Lehet hogy mostanában ez a zene eladható, de én jobban szeretném ha visszatérne az eredeti stílusához... 
Én is pontosan így gondolom.Hiányzik a régi Miley...zeneileg is!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: