Nathan Sykes elveszíti a hangját?
2013. április 21. 17:54
|
|
The Wantedfan Reniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 163893 offline
|
Már nem nagyon szeretem a TW-t de azért sajnálom,remélem nem veszti el a hangját.!
<3
2013. április 21. 21:08
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Directioner fever írta:
Hát...mondjuk nekem nem lenne nagy gond ha eltűnnének sőt...örülnék neki (nagyon is)
Képzeld el,én meg annak örülnék, (nagyon is) ha a te drága van dájreksönöd eltűnne. (én lennék a legboldogabb)
Hát...mondjuk nekem nem lenne nagy gond ha eltűnnének sőt...örülnék neki (nagyon is)
Képzeld el,én meg annak örülnék, (nagyon is) ha a te drága van dájreksönöd eltűnne. (én lennék a legboldogabb)
2013. április 22. 21:52
|
|
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline
|
Jaaaj Édes istenem!
Olvastam cikket és sikerült a műtét!
Annyira örülök, nagyon izgultam hogy baja lesz:( http://neon.hu/bulvar_rovat/megmentettek-a-the-wanted-enekesenek-hangjat-278065
Elegem van abból hogy az idióta directioner társaim ilyen szánalmas dolgokat írnak.. ezért utálja mindenki a Directionerreket.. mert van jó pár gerinctelen tuskó.. De attól még vannak rendes Directionerek is és nem kéne mindet lefújogni.. Attól hogy a két banda nem igazán jön jól ki egymással nekünk fanoknak nem kellene egymás torkának ugranunk úgy gondolom! Én imádom az 1D-t de a TW-t is szeretem és szoktam is őket hallgatni meg poszter is van kint róluk.. És nincsen semmi okom rá hogy utáljam őket nem tettek ellenem semmi rosszat.. És szerintem senki ellen sem.. Most a fiúk lehet össze kaptak Twitteren de mind a kettő lüke volt és kész..
Szóval One Direction♥ The Wanted♥
))))
Elegem van abból hogy az idióta directioner társaim ilyen szánalmas dolgokat írnak.. ezért utálja mindenki a Directionerreket.. mert van jó pár gerinctelen tuskó.. De attól még vannak rendes Directionerek is és nem kéne mindet lefújogni.. Attól hogy a két banda nem igazán jön jól ki egymással nekünk fanoknak nem kellene egymás torkának ugranunk úgy gondolom! Én imádom az 1D-t de a TW-t is szeretem és szoktam is őket hallgatni meg poszter is van kint róluk.. És nincsen semmi okom rá hogy utáljam őket nem tettek ellenem semmi rosszat.. És szerintem senki ellen sem.. Most a fiúk lehet össze kaptak Twitteren de mind a kettő lüke volt és kész..
2013. április 25. 20:49
|
|
reni19930712új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 141431 offline
|
Nekem az egyik kedvenc énekesem ezért nagyon szíven ütöt hogy ez van!:'( Remélem hamar rendbe jön és nem sokára halhatom az ének hangját! :-) <3
2013. május 03. 20:35
Én is Directioner Vagyok de szeretem a The WANTED-ot! Forever DirectionerFamily and TW Family
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: