Nathan Sykes elveszíti a hangját?
2013. április 17. 19:26
|
|
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline
|
Szegény, remélem sikerül az operáció!!
2013. április 17. 19:28
Idézet (matita @ 2013.04.17. 13:22)
Nem bánnám, ha a Wanted végleg feloszlana ! 
Miért lenne az neked jó? Mert nincsenek jóba a 1D-vel, vagy mi? Annyira nem fájhat neked a létezésük, ha még csak nem is találkoztál velük, vagy mit tudom én. Komolyan, egyszerűen nem tudom megérteni a 1D-fanokat. Te sem örülnél annak, ha mondjuk Harrynek elmenne a hangja. A fél világ depiben lenne, valamelyik hülye fanatikus meg még képes lenne magát megölni is.
1 felhasználónak tetszik:
barbyyy
2013. április 17. 19:36
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Szeretni nem szeretem a The Wantedet de azért eléggé sajnálom szegény srácot...jobbulást neki innen is!
2013. április 17. 19:39
Az azért nem fair,hogy az utálkozó Directionerek miatt leírjátok mindet
Én Directioner vagyok,de azért nem kívánom Nathan-nek,sőt egy másik embernek sem,hogy így járjon
Pedig nem nagyon szeretem a TW-ot..Csodálkozunk,hogy utálják a 1D-t,amikor a rajongók egy része mindenkit megszid???!!?Ha egy lány ott van melletük mindenki elkezdi szidni,fenyegetik,hogy kinyírják,stbstb...nem értem miért jó a másikat szidni,meg rosszat akarni neki
Remélem azért Nathan jobban lesz
2013. április 17. 19:48
|
|
gmk123456új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 179111 offline
|
Iszonyatos bunkóság azt kívánni,hogy felbomoljank....Én directioner vagyok,ettől függetlenül semmi bajom a The Wanteddel.Vannak számaik,amiket különösen szeretek
És ez az ellenségeskedés az 1D és a TW fanok között értelmetlenség.Ha valaki az 1D-t szereti,akkor szeresse őket,ha pedig a TW-ot,akkor őket.
Remélem jól sikerül Nathan műtéte,jobbulást neki!!
És ez az ellenségeskedés az 1D és a TW fanok között értelmetlenség.Ha valaki az 1D-t szereti,akkor szeresse őket,ha pedig a TW-ot,akkor őket.
Remélem jól sikerül Nathan műtéte,jobbulást neki!!
2013. április 17. 20:05
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
Nagyon remélem hogy sikerülni fog az orvosoknak
Nagyon szeretem a TW-t de Nathan nélkül már nem lenne az igazi.
És egyetértek azzal hogy attól még mert valaki 1D fan nem kell rögtön gyűlölni a rivális bandát! ( tisztelet a kivételnek mert vannak páran akik habár 1D fanok együtt éreznek a TW rajongókkal és nem szólják le ezt a bandát!
)
2013. április 17. 20:06
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Nagyon nem bírom a TW-t...De azért ez a sok utálkozó kritika a kedves Directioner társaimtól kicsit sokk...Most gondolj bele itt vagy a karriered csúcsán és egyszer csak egyéb okokból kifolyólag elmegy a hangod...
-
-
Rosszul esne mi? És belegondolsz, hogy néhány bátor TW gyűlülő még meg is írja neki a véleményét..
Először ebbe GONDOLJ BELE!
-
-
Rosszul esne mi? És belegondolsz, hogy néhány bátor TW gyűlülő még meg is írja neki a véleményét..
Először ebbe GONDOLJ BELE!
2013. április 17. 20:10
|
liliwaldorfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 190801 offline
|
ezt milyen rossz lehet átélni neki.. szégyelheti magát az összes "directioner" aki ennek örül..én is az vagyok de belegondolni is rossz mit élhet át.
2013. április 17. 20:14
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Hayley.5 @ 2013.04.17. 18:20)
cikkhez: Borzasztóan sajnálom Nat-et. Eszméletlen hangja van, és most, hogy a szülinapja előtt történt ez az egész... Remélem minden rendbe jön. Kitartás Nathan!
Ez a kép nem is lehetett volna jobb!
2013. április 17. 20:15
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ilyenkor hogy lehet azt írni, hogy 'utálom őket'.?
Komolyan, pofám leszakad némelyik Directioner 'társamtól'...tiszta szégyenek..
Nincsenek jóba a srácok, de azért ez nem azt jelenti, hogy utálni kell őket. Remélem sikeres lesz Nathan műtétje, mert ő a kedvenc a tagom a bandából, és imádom a hangját.
ViviOsztCshőő
2013. április 17. 20:55
|
|
Bianka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 169902 offline
|
Idézet (Mrs.Malik700 @ 2013.04.17. 15:24)
Aww..amúgy nem érdekel
Csak mosolyognék egy jót hogy ha feloszlanának xd És akkor most lehet engem utálni de tudom drága TW fanok hogy ti is ezt mondanátok az 1D re
és ne mond hogy nem 
A többi 1D fan legalább egy kis tiszteletet mutatott! Egy kis együttérzést azért kijár mindenkinek, ha utálod ha nem!
Amúgy szegény Nath
2013. április 17. 20:58
|
|
Scarletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 403 Azonosító: 171706 offline
|
Na itt esik le nekem, hogy néhány ember milyen gerinctelen és pofátlan tud lenni.El sem hiszem, hogy vannak olyanok akik képesek olyanokat mondani, hogy 'én jót röhögnék rajta', és képesek még mellé vigyorgós smiley-kat írni.De hadd kérdezzek valamit: Mi lesz a ti kedvenceiteknek abból a haszon ha Nathan elveszti a hangját, és talán feloszlik a banda is ?Ahogy elnézem "nagylelkű " Directionerek nagy számban oltják itt Nathant (pedig pont ilyen helyzetben nem kellene még akkor sem ha nem a szívetek csücske) a két banda közötti kis vita miatt...csak ha nem esett volna le, Nathan Twitteren egy sort nem írt a ti kis Directinötöknek.-.-" De persze a Directionerek már III. világháborút indítanának amiért az ő kis egyetlenjeiket megsértették.Néha csak az eszeteket kellene használni, tudjátok. -.-"
Persze tisztelet a kivételnek.
És Nathan kívánom a legjobbakat, épülj fel a lehető leghamarabb.♥
Persze tisztelet a kivételnek.
És Nathan kívánom a legjobbakat, épülj fel a lehető leghamarabb.♥
2013. április 17. 20:58
|
|
P.Loraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 1 Azonosító: 196338 offline
|
Eszméletlen a hangja,remélem meggyógyul!
És megint az összetűzések,esküszöm idegbajt kapok...Komolyan,emberek,térjetek már észhez!!És ha nem bírják egymást??Az most mit fáj nektek??Mindenki törődjön a maga kedvencével (ez esetben én TW párti vagyok) és ha összevesznek?Az az ő bajuk,nem a miénk!Ok,volt vita.és lesz is.De az maradjon csak rájuk,most mit kell egymást támadni?? Én sem vagyok 1D párti mégsem szidom őket!Főleg ilyen helyzetben!És itt értek egyet egy korábbi kommentelővel:"nem az 1D körül forog a világ"
Ha utálod a TW,akkor viszont nem látásra,itt senki se kíváncsi rád!
Én se keresek rá más helyekre hogy szidjam azt akit nem bírok!
(itt is hangsúlyozom:Tisztelet a kivételnek!És ahogy elnézem,vannak egy páran)
Ha utálod a TW,akkor viszont nem látásra,itt senki se kíváncsi rád!
Én se keresek rá más helyekre hogy szidjam azt akit nem bírok!
(itt is hangsúlyozom:Tisztelet a kivételnek!És ahogy elnézem,vannak egy páran)
2013. április 17. 21:06
|
|
player foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 200299 offline
|
Gyógyuljon meg minnél hamarabb :// xx szegény (jobbulást neki) x
2013. április 17. 21:13
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Jesszusom, hogy vagytok képesek ilyeneket írni? Lényegtelen, hogy a 1D-t vagy a TW-ot szeretitek jobban...mégis hogy kívánhattok valakinek ilyet amikor nem is ismeritek? Csak azért mert a két banda nem szívleli egymást? Ez nevetséges. Soha nem kívánnék ilyet senkinek, teljesen lényegtelen kiről van szó, pláne ha az illető énekes és az éneklés körül forog az élete. Szörnyű lehet most neki, ebbe igazán belegondolhatna néhány nagyon kedves kommentelő.
Betti90
2013. április 17. 21:18
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jaj nagyon sajnalom!
Fantasztikus hangja van pedig! Lehet 1D rajongo vagyok, es a 2 banda nem jon ki jol, de a TW-nek is vannak nagyon jo dalai es sose kivannam, hogy valami problema legyen veluk.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.