Nathan Sykes elveszíti a hangját?
2013. április 17. 16:31
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Lehet,hogy nem bírom őket,de azért sajnálom
2013. április 17. 16:32
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
nem szeretem őket, de azért jobbulást neki
2013. április 17. 16:37
Nem hallgatom,de sajnálom,remélem sikerül a műtét!
2013. április 17. 16:38
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
omg nem bírom ezt a gyereket, de remélem nem lesz semmi baja.
2013. április 17. 16:50
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Idézet (Mrs.Malik700 @ 2013.04.17. 15:24)
Aww..amúgy nem érdekel
Csak mosolyognék egy jót hogy ha feloszlanának xd És akkor most lehet engem utálni de tudom drága TW fanok hogy ti is ezt mondanátok az 1D re
és ne mond hogy nem 
Mondom, hogy nem.
Hihetetlenül nagyot tévedsz, ha azt hiszed a TW Fanmilynek jelentenek is bármit a Directionerek. Semmit. És én mondom ezt úgy, hogy tagja vagyok mindkét rajongótábornak. A TW fanok inkább a kedvenceikkel törődnek, és nem más rajongótáborok szapulásával. Ismerem annyira a TW Fanmilyt, hogy tudjam, hogy ők sosem akarnának rosszat egy embernek, még akkor sem ha éppen nem is a kedvencük, mivel itt életekről beszélünk, a rohadt életbe. Csak a Directionerek között lehet találni ilyen lelketlen tinibálvány imádó kis.. Nem is folytatnám.. szánalmas amit egypáran megengednek maguknak. Ha az emberi butaság fájna...
2013. április 17. 16:52
|
|
OneHundredMillionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 194145 offline
|
ez aztán a nagy veszteség nekem!!soha egy számukat nem hallottam
2013. április 17. 17:00
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Nem szeretem,de remélem sikeres lesz a műtét!!
2013. április 17. 17:11
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
directioner vagyok, utálom a The wanted-et, úgy ahogy van minden tagjával együtt de azért remélem minden rendben lesz vele!
2013. április 17. 17:24
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Annyira együtt érző pár ember... -.-
Nathannek iszonyatosan jó hangja van és tehetséges nekem ő a kedvencem a TW-ból
Szerintem senki sem érdemel meg ilyet mivel neki az éneklésből áll az élete és ha most szegénynek nem fog sikerülni a műtét akkor búcsút kell intenie annak amit nagyon szeret, és szerintem PÁR 1D fan kicsit túlzásba viszi a szapulást! Én nem vagyok oda úgy a One Directionért mint mások de soha nem szoktam fikázni a rágógumi dalaikat ami teljesen eltér a TW dalaitól igaz ők nem helyesek vagy cukik de akkor is van tehetségük. Meg ha most a 2 banda nem szereti egymást vagy épp volt vmi összetűzésük akkor se írjon/mondjon olyat pár ember hogy nem bánnám ha feloszlanának meg "nagy veszteség" stb... De ha most valamelyik 1D tagnak lenne ehhez hasonló problémája akkor most itt sírna fél Magyarország hogy jaj ne miért stb...
Nathannek iszonyatosan jó hangja van és tehetséges nekem ő a kedvencem a TW-ból
2013. április 17. 17:30
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Na álljon meg a hegyi menet! Mit képzeltek magatokról Directionerek? Idejöttök utálkozni, de azért egy sablon sztorit benyomtok, hogy: "Utálom... de sajnálom" meg ehhez hasonlókat? Most már tényleg szégyenlem a fiúk rajongó táborát! Hogy lehetnek ennyire hülyék valakik? És, ha nem vennétek a lapot melegebb égtájra küldtelek titeket!
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. április 17. 17:44
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én nem vagyok a rajongójuk és nem is a szapulójuk.
Szerintem minden ember, aki énekesi pályát kezd el/ bár némelyik egész rossz helyen jár/ annak a legnagyobb rémálma, hogy elmenjen a hangja.
Eltudom képzelni ,hogy most min mehet keresztül.
Szerintem minden ember, aki énekesi pályát kezd el/ bár némelyik egész rossz helyen jár/ annak a legnagyobb rémálma, hogy elmenjen a hangja.
Eltudom képzelni ,hogy most min mehet keresztül.
2013. április 17. 17:46
Szegény... Nagyon sajnálom. Pedig olyan jó hangja van, nem lenne jó, ha elveszítené.
A műtéthez sok sikert, remélem, sikeres lesz.
2013. április 17. 18:02
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Szerencsétlent sajnálom, ilyet senki sem érdemel, ráadásul ő az egyetlen normális(abb) a TW-ből.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.