Nathan Sykes elveszíti a hangját?
2013. április 17. 13:52
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Nétön nélkül a The Wanted harmatgyenge, szóval nem valószínű, hogy nélküle a köztudatban maradnának. Remélem sikerült a műtét és felépül, szegény rengeteget küzdött azért, hogy ismertebb legyen, erre tessék, fennáll a veszélye annak, hogy elveszítheti a hangját, ezzel együtt pedig minden célját és konkrétan azt, aminek élt. A legjobbakat kívánom neki!
2013. április 17. 13:56
Ne na, igaz, hogy nem nagyon vagyok oda a bandáért, de a dalaikat szeretem, s nbem szeretném ha ez történne vele...
2013. április 17. 13:56
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
úúú az eléggé rossz lehet.
2013. április 17. 13:57
Akárhogy is most haragszom rájuk mióta beszóltak az én ó nagyra szeretett One Directionömnek nem tudom nem sajnálni. Át tudom érezni a rajongók érzését tudom én is hogy milyen lenne ha az 1D-ből bármelyik tagot is elveszítenénk,talán sírógörcsöt kapnák...Ezért most inkább nem szidom őket gyógyuljon meg és ha ti annyira szeretitek a számaikat találjatok örömet benne!!! Jobbulást neki!!!
2013. április 17. 13:57
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Nathan nékül nincs The Wanted
aki azt kívánja hogy ne sikrerülyön a mütét akkor legyen az az emmber Nathan helyében és akk megtudja milyen érzés ha az élete feloszlik....
Szegénykém
Szegénykém
2013. április 17. 14:08
|
|
csabainiki1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 196930 offline
|
sajnálom de nem szeretem őket..
2013. április 17. 14:10
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
én utálom a the wanted de azért ezt senkinek sem kívánnam
főleg nem egy éenekesnek akit a hangja éltet :(remélem sikeres lesz a műtét és meggyógyul..
2013. április 17. 14:24
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
matita írta:
Nem bánnám, ha a Wanted végleg feloszlana !
Nem bánnám,ha a van direksön végleg feloszlana
Ez sokkal jobban hangzik.
Nem bánnám, ha a Wanted végleg feloszlana !
Nem bánnám,ha a van direksön végleg feloszlana
1 felhasználónak tetszik:
NaomiCsiki
2013. április 17. 14:40
|
|
veronika04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 195145 offline
|
én sem szeretem őket,de azért jobbulást neki!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.