Dalpremier: Will.I.Am — Gettin' Dumb
2013. április 17. 17:21
Szeretem a 2NE1-Will.i.am közreműködéseket, bár igaz, ami igaz, ezek tényleg nagyon elektro-hangzásúak. De ettől függetlenül szeretem ezeket, és ez is tetszik. Megint hozták a formájukat a lányok ^^
2013. április 18. 07:04
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
1. A zene unalmas, béna
2. Miért kell kiakadni, hogy nem mindegyik tagnak van szóló sora, amikor nekik borzalmas az angol kiejtésük? Csak röhögne rajta egész Amerika feltehetőleg.
3. Minek legyek büszke hogy "nagy" sztárral dolgoznak együtt, ha a végtermék ilyen pocsék?
2. Miért kell kiakadni, hogy nem mindegyik tagnak van szóló sora, amikor nekik borzalmas az angol kiejtésük? Csak röhögne rajta egész Amerika feltehetőleg.
3. Minek legyek büszke hogy "nagy" sztárral dolgoznak együtt, ha a végtermék ilyen pocsék?
2013. április 18. 17:57
Imádom a 2NE1-et és William-et is.Nagyon jó lett!
2013. május 17. 19:21
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
Menjen a francba mindenki aki bánjta a 2NE1 -t!!!
Meglehet, hogy nem ez a legjobb számuk, de lássuk csak, miért: nem mindenkinek jön be a tömeggyártású, amerikai szemét, ami egyész végig egy rohadt ütemet nyom!! Ez az egész nem illik a 2NE1 -hoz! Aki hallotta már lagalább 2 számukat, tudja, hogy mindnek van értelme, rendes ritmusa és saját stílusa!!! Mielőtt bárki kommentelésbe kezd, legalább nézzen utánnuk!!
No, meg, hogy a fenébe várhatjátok el a tökéletes kiejtést tőlük??!! Basszus, koreaiak!!! Persze hogy nem úgy ejtik a szavakat mint Will.I.Am!! Ahhoz tényleg nagyon ostobának és mérhetetlenül bunkónak kell nenni, hogy ezt valaki ne értse meg!!
Ettől függetlenül nagyon is szuperül rappeltek/énekeltek minden nyomorult szót!!
Én komolyan Blackjack vagyok, és félig-meddig egyet értek lA-dONNA -val, de szerintem nem lett olyan rossz ez a szám. Csak több 2NE1 kéne bele /pl. hagyni kéne Dara -t és Minzy -t is szóhoz jutni../, kevesebb Will.I.Am, kevesebb-vagy semennyi amerikai szemé..stílus és rengeteg 2NE1 stílus!!! #Elvégre ha az a cél, hogy meghódítsák amerikát, akkor olyannak kéne lenniük, mint amilyenek valójában..
A 2NE1 hozta a formályát, kitettek magukért. Nem minden rajtuk múlt. Akiknek pedig a 'minden más' jutott, biztos rossz passzab voltak..
No, meg, hogy a fenébe várhatjátok el a tökéletes kiejtést tőlük??!! Basszus, koreaiak!!! Persze hogy nem úgy ejtik a szavakat mint Will.I.Am!! Ahhoz tényleg nagyon ostobának és mérhetetlenül bunkónak kell nenni, hogy ezt valaki ne értse meg!!
Én komolyan Blackjack vagyok, és félig-meddig egyet értek lA-dONNA -val, de szerintem nem lett olyan rossz ez a szám. Csak több 2NE1 kéne bele /pl. hagyni kéne Dara -t és Minzy -t is szóhoz jutni../, kevesebb Will.I.Am, kevesebb-vagy semennyi amerikai szemé..stílus és rengeteg 2NE1 stílus!!! #Elvégre ha az a cél, hogy meghódítsák amerikát, akkor olyannak kéne lenniük, mint amilyenek valójában..
A 2NE1 hozta a formályát, kitettek magukért. Nem minden rajtuk múlt. Akiknek pedig a 'minden más' jutott, biztos rossz passzab voltak..
2013. május 30. 20:11
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Hát igen, tényleg elég felháborító a Blackjack-ségem miatt! Ők a legjobbak, erre fel sem tüntetik!! -.-" De amúgy rohadt jó! *----*
2013. május 30. 20:20
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nekem tetszik, lehet hogy nem a legjobb, de a 2NE1 része igenis jó! Lehet, hogy a Blackjack-ek nem ezt szokták meg (ahogy én sem) de attól még jó!!
2013. július 05. 14:36
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Ha csak sima 2NE1 dal lenne,és tisztán lehetne hallani mind a négy lány hangját,és nem lenne ennyire tömegzene hangzása Will.I.Am miatt,akkor még jobb lenne
2013. július 10. 17:11
Valahogy én se örülők, hogy a 2NE1 Will.I.Am-mel 'haverkodik'...De szerintem csak azok a Blackjack-ek értik ezt akik kezdetektől fogva rajonganak a lányokért. De ettől függetlenül Cl és Bom részei tetszenek.
Ncskcsk belehallgattál már más számaikba is? Ismered a lányok életét? Bom egy darabig Amerikában élt. CL is nagyon jól beszél angolul és nem csak angolul hanem franciául! Az igaz, hogy a bandában Dara és Minzy ők azok akik nem perfektül beszélik az angolt, de akkor se röhejesek!
Ncskcsk belehallgattál már más számaikba is? Ismered a lányok életét? Bom egy darabig Amerikában élt. CL is nagyon jól beszél angolul és nem csak angolul hanem franciául! Az igaz, hogy a bandában Dara és Minzy ők azok akik nem perfektül beszélik az angolt, de akkor se röhejesek!
2013. július 15. 19:04
Szerintem jó lett, persze van jobb számuk is meg minden én csak azért vagyok szomorú mert nem koreaiul énekelnek pedig úgy milyen menő lett volna
de így is jó de nem lesz a kedvencem
2013. augusztus 18. 12:53
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Nekem nem tetszik nem olyan mint amit megszoktunk a lányoktól...
2015. november 22. 12:54
Hát...Szerintem ez most nagyon Gagyesz lett,Cl és Bom egész jók..És a többiek??Névszerint Minzy és Dara,tuttommal ők is a csapat tagjai,alig énekelnek valamit SŐT..Én elhiszem hogy Cl és Bom-nak tényleg egy picivel több tehetsége van,de nem hiszem hogy nem lehetett volna megoldani hogy ha már Minzy nem énekel annyit (ami érthetetlen mert iszonyat jó hangja van)Akk.készíteni egy klippet amiben ha az énekhangját nem is de a tánctudását megcsillogtathatná..Dara hát,az tény hogy nem valami erős a hangja,de akkor is megérdemelné hogy picivel többet énekeljen....Nagyon bírom Will.I.Am-et de most nagyon igazságtalan volt....://
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: