Anne Frankra féltékeny egy belieber
2013. április 16. 19:54
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
ez már a legalja, esküszöm.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. április 16. 19:55
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Azt kívánom, bárcsak Anna Frank helyében lenne na, jó, ez egy kicsit túlzás, ez így durván hangzik..). De amilyen hülye, megérdemelné... -.- (túloztam, de azért tényleg, használhatná az agyát... ha van egyáltalán...)
Darkness
2013. április 16. 20:00
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Fannycska999 egyet értek, bármilyen durva is. De ha megtapasztalná (vagy legalább töredékét Anne szenvedésének), amit Anne, akkor valószínűleg nem mondana ekkora baromságokat.
2013. április 16. 20:02
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Nem tudom, hogy röhögjek, vagy sírjak.
Komolyan, ha ennek a lánynak a helyében lennék, most égne a pofám a hülyeségem miatt.
1. Féltékeny?
Oké, legyen, csak tessék. De hogy ezt Twitterre kell kiirkálni, hogy a világ is tudja, mekkora az IQ-ja.
2, Egy olyan - nem mellesleg halott - emberről van szó, akit a világon szinte mindenki ismer, nem csoda, ha a háza múzeumként működik!!! Persze ha tudná, vagy legalább hallotta volna pl. nagymamitól/nagypapitól, hogy mik történtek a holokauszt idején, nem fecsegne ekkora baromságokat.
Komolyan, ha ennek a lánynak a helyében lennék, most égne a pofám a hülyeségem miatt.
1. Féltékeny?
2, Egy olyan - nem mellesleg halott - emberről van szó, akit a világon szinte mindenki ismer, nem csoda, ha a háza múzeumként működik!!! Persze ha tudná, vagy legalább hallotta volna pl. nagymamitól/nagypapitól, hogy mik történtek a holokauszt idején, nem fecsegne ekkora baromságokat.
2013. április 16. 20:04
(Sally Sparrow: 3x elolvastam a hozzászólásodat, nem tudok betelni vele. Főleg a vége nagyon megható volt, nagyon tetszett.)
Anne-ről már korábban olvastam, szörnyű sorsú leányzó. Egyébként naplója világhírűvé vált.
Reakcióm a sorokat olvasva:
Hogy lehet valaki ennyire butuska, naiv és tudatlan?
Anne-ről már korábban olvastam, szörnyű sorsú leányzó. Egyébként naplója világhírűvé vált.
Idézet
"Miért olyan különleges ő, hogy Justin észrevegye? Én minden nap írok neki a Twitteren, erre őt szólítja meg és 'remek lánynak' nevezi." A lány elmondása szerint olyan dühös lett, hogy meg akart halni.
Reakcióm a sorokat olvasva:
Hogy lehet valaki ennyire butuska, naiv és tudatlan?
2013. április 16. 20:04
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Az emberi sötétség... Hogy lehet valaki ekkora hülye?! Innen is látszik, hogy egy nem színvonalas előadónak ilyen agyament ,,rajongói"(ha ezek azok)vannak. Egyetértek adommyfandenagyon!
2013. április 16. 20:05
OMG Ez már fájt ! De most komolyan ,hogy lehet valaki ilyen idióta.Egy halott emberre féltékeny....Énis belieber wok és Directioner...de én nem süllyednék ilyen mélyre....Anna helyébe akar lenni??? jajj de hülye ez a csaj....O.o
2013. április 16. 20:06
|
|
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline
|
Nem értem miért kell besorolni, hogy melyik rajongó tábor a hülyébb. Ez baromság. Alapvetően az emberek hülyék, nem pedig a rajongók. Tisztelet a kivételnek. Mindig tisztelet a kivételnek.
2013. április 16. 20:12
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
És a Directionereket könyvelték el a legtudatlanabb rajongótábornak?
Ezek lenének az elsők!
Ezek lenének az elsők!
2013. április 16. 20:13
Őszinte leszek: elsírtam magam. Én fogom mindjárt kinyírni magam. Kívánom annak a kis tudatlannak, hogy tanítsák meg olvasni.
2013. április 16. 20:14
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Komolyan mondom...:$ inkább nem mondok semmit! XD xd
2013. április 16. 20:14
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Imádom ezt a megfogalmazást ;D
"Amikor már a directionereket könyvelték el a legtudatlanabb rajongótábornak, a belieberek bebizonyítják, hogy ők még mélyebbre tudnak süllyedni."
A cikkhez pedig csak annyit mondanék, hogy szörnyű, hogy ilyen emberek vannak. Komolyan féltékeny tud lenni egy ennyire tragikus sorsú, meggyötört lányra? Szerintem ő egy napig sem bírta volna, az a lány viszont túlélt rengeteg megpróbáltatást, talán ezért is olyan különleges...
"Amikor már a directionereket könyvelték el a legtudatlanabb rajongótábornak, a belieberek bebizonyítják, hogy ők még mélyebbre tudnak süllyedni."
A cikkhez pedig csak annyit mondanék, hogy szörnyű, hogy ilyen emberek vannak. Komolyan féltékeny tud lenni egy ennyire tragikus sorsú, meggyötört lányra? Szerintem ő egy napig sem bírta volna, az a lány viszont túlélt rengeteg megpróbáltatást, talán ezért is olyan különleges...
2013. április 16. 20:16
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
mekkora barom! nem hiszem el most.. Én nem nyírnám ki egyből magam! Hát látszik,hogy kik a hülyék!
2013. április 16. 20:16
Sortűz bizottság gyerekek, sortűz bizottság.
Most komolyan, ezért tényleg nem a többi bieberizmusban szenvedőt kell elítélni, illetve erre a lányra ráférne egy történelem könyv, két hatalmas nagy csattanás az arcára és fél év mobil megvonás. Rá kell nézni csak úgy csillog a szemében az értelem hiánya.
Most komolyan, ezért tényleg nem a többi bieberizmusban szenvedőt kell elítélni, illetve erre a lányra ráférne egy történelem könyv, két hatalmas nagy csattanás az arcára és fél év mobil megvonás. Rá kell nézni csak úgy csillog a szemében az értelem hiánya.
Éowyn
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.