Klippremier: Anna Kendrick — Cups
2013. április 16. 15:27
|
|
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline
|
aranyos lett
2013. április 16. 15:34
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
Nagyon szép hangja van és jó is lett a szám nekem nagyon megtetszet az ALKONYATBAN
2013. április 16. 15:53
|
|
Pipoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 198206 offline
|
Nekem egy nagyon szimpatikus csajnak tűnik és beismerem, először az Alkonyatban láttam, de az Egek urában kedtem el kedvelni, illetve eddig a Fifti-fifti beli szereplése tetszett a legjobban (A tökéletes hangot még nem láttam)
A klip ahhoz képest jó, hogy tulajdonképpen egy filmes promóciós anyag és meglepődtem, hogy milyen jó hangja van
Ez a poharas-zenélős cucc pedig annyira megtetszett, hogy negyed óra alatt most gyorsan megtanultam
A klip ahhoz képest jó, hogy tulajdonképpen egy filmes promóciós anyag és meglepődtem, hogy milyen jó hangja van
Ez a poharas-zenélős cucc pedig annyira megtetszett, hogy negyed óra alatt most gyorsan megtanultam
2013. április 16. 16:37
A 'Tökéletes hang' óta imádom ezt a csajszit.A hangja egyszerűen fantasztikus.Tele van energiával,csodálatos.Ez a dal igazán különleges,és nagyon illik Annához.Nekem 100%-san elnyerte a tetszésem.
2013. április 16. 18:11
|
|
kácsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 151946 offline
|
Kisé ironikus, hogy pont tegnap néztem meg azt a filmet amiben ez szerepel erre most meg itt van a klip is
amúgy nem lehetett kis feladat mindenkinek betanítani a poharas "trükköt" főleg, hogy egyszerre csinálják. Igen tudom, hogy csak utólag rakják rá a hangot, de a mozdulatoknak full egyszerre kellett történniük.
Szóval le a kalappal minden ember előtt aki szerepel a klipben.
amúgy nem lehetett kis feladat mindenkinek betanítani a poharas "trükköt" főleg, hogy egyszerre csinálják. Igen tudom, hogy csak utólag rakják rá a hangot, de a mozdulatoknak full egyszerre kellett történniük.
Szóval le a kalappal minden ember előtt aki szerepel a klipben.
2013. április 16. 18:51
már írtam hozzászólást de hát olyan jó, meg is tanultam ezt a poharas izét
2013. április 16. 20:37
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
nem lett olyan rossz
2013. április 16. 21:00
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nem lett olyan rossz
2013. április 16. 21:15
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Tetszik a klip is, de a dal annál inkább! Nem is tudtam, hogy Annának ilyen jó hangja van! MIndig is szimpatikus volt és tényleg nagyon tehetséges színésznő, örülnék neki, ha nem a Twilightos csajként azonosítanák sokan, mert sokkal több van benne!
Ez a poharas trükk meg! Egyszerű de nagyszerű! És mostmár komolyan addig fogom csinálni amíg meg nem tanulom! Ilyen téren szörnyű vagyok, semmi sem megy könnyen, de elszánt vagyok és ezúttal nyitott az új dolgokra!
Ez a poharas trükk meg! Egyszerű de nagyszerű! És mostmár komolyan addig fogom csinálni amíg meg nem tanulom! Ilyen téren szörnyű vagyok, semmi sem megy könnyen, de elszánt vagyok és ezúttal nyitott az új dolgokra!
2013. április 16. 21:22
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Rosszabbra számítottam. Ez tök jó lett!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: