Egymásról áradozik Britney és Selena
2013. április 15. 18:12
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Szerintem Britney csak próbált udvarias lenni, és ő nem az az ember aki kritizál bárkit is! (itt most ne térjünk ki az x faktorra!)
1 felhasználónak tetszik:
Lillaa98
2013. április 15. 18:12
na most csak azért is megnéztem selenat h épkézláb kritikát mondhassak az előadásáról ami ritka ... volt , már nem azért de ez mi volt??, olyan szinten hamis volt, és az uccsó résznél amikor nagyon erőteljesen próbálta elénekelni kegyetlen volt, ott erőlködött de a hangja cseppet sem volt erősebb most ez borzasztóan meglátszott
kb z.krisztián szintjén volt viccen kívül és ez a gáz h ott bárkit felvisznek a nagyok közé ilyen gyötrelmes énekhanggal , mert olyan gyenge volt az egész mint a harmat...a látvány az 5 ös , de sajnos selena nagyon elcseszte , nem igaz h ezt más nem látja , v is hát úgy látom azért másnak se nyerte el a tetszését a szám
kb z.krisztián szintjén volt viccen kívül és ez a gáz h ott bárkit felvisznek a nagyok közé ilyen gyötrelmes énekhanggal , mert olyan gyenge volt az egész mint a harmat...a látvány az 5 ös , de sajnos selena nagyon elcseszte , nem igaz h ezt más nem látja , v is hát úgy látom azért másnak se nyerte el a tetszését a szám
ViviOsztCshőő
2013. április 15. 18:20
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Na, a két playback hercegnő... XD Bár egyik sem tud élőben énekelni, Britney-t azért becsülöm, mert tényleg hatalmas show-kat csinál. Selena viszont nem tudom, minek erőlteti ezt a popkarriert...
esszti
2013. április 15. 18:24
örülök neki!
imádom Selt és a fellépése is csúcs szuper volt <3
2013. április 15. 18:26
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Ennek örülök
2013. április 15. 18:30
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Én szeretem Selenát, de ez a szám nem tetszik, főleg nem ahogy ő előadta!
2013. április 15. 18:34
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Már csak azért is megnéztem Selenának ezt a szereplését... Emberek ez valami BOZRALMAS.
Nem csak erőtlen és tompa volt, hanem még valami iszonyúan fals is. És akkor a még a táncának nevezett vonaglását meg sem említettem.. Britney nem tudom, mit látott Selena fellépésében elképesztőnek, de nagyon remélem, hogy csak a kedvesség beszélt belőle...
2013. április 15. 18:39
És már megint az ócsároló kommentek,és hogy nem tud énekelni és a többi.Komolyan emberek nem unjátok még?
Na szerintem most telt be nálam a pohár.Alapból a cikk arról szól hogy Sel és Britney mennyire kedvelik,és elismerik egymás munkáját.Hát akkor? Először is,a 'Come & Get It' refrénje az egyetlen amihez nem igazán kell énektudás.Az összes többi szóló rész nehéz.Az idei MTV Movie Awards-on Sel kitett magáért,és csodálatos volt.A hangjától mindig libabőrös leszek (természetesen JÓ ÉRTELEMBEN!!!!) és az hogy ez alatt a majdnem más fél év alatt mennyit erősödött a hangja,az elképesztő.Az utolsó szóló résznél pedig igen is oda tette magát.Akárki akármit mondjom! Visszatérve a cikk lényegéhez,Selena kis kori óriási kedvence Britney.Mindig is Ő volt az egyik legnagyobb inspirációja,még jó hogy el ismeri a munkáját és még csak 20 éves,benne van a tini és kicsit szeretne rá hasonlítani.Amiben semmi rossz nincs SŐT.Az hogy Britney is elismeri a munkáját csak egy plusz még.2 éve is Britney írta Sel 'When The Sun Goes Down' c. lemezére a 'Whiplash' c. dalt..(ami nem mellesleg TÖKÉLETES!) és hallatszik benne a Britney stílus.Majd a 'We Own The Night' turné keretein belül,többször adott elő Britney számokat.
Candy_attack pedig: Selena egyáltalán NEM playback hercegnő.Egy fellépésén SEM használt playback-et..és lehet most mindenki elkezdi hogy 'jaj,persze..ki látta' stb..de különösebben nem érdekel.
Most pedig jöhetnek a fújjogások.
Na szerintem most telt be nálam a pohár.Alapból a cikk arról szól hogy Sel és Britney mennyire kedvelik,és elismerik egymás munkáját.Hát akkor? Először is,a 'Come & Get It' refrénje az egyetlen amihez nem igazán kell énektudás.Az összes többi szóló rész nehéz.Az idei MTV Movie Awards-on Sel kitett magáért,és csodálatos volt.A hangjától mindig libabőrös leszek (természetesen JÓ ÉRTELEMBEN!!!!) és az hogy ez alatt a majdnem más fél év alatt mennyit erősödött a hangja,az elképesztő.Az utolsó szóló résznél pedig igen is oda tette magát.Akárki akármit mondjom! Visszatérve a cikk lényegéhez,Selena kis kori óriási kedvence Britney.Mindig is Ő volt az egyik legnagyobb inspirációja,még jó hogy el ismeri a munkáját és még csak 20 éves,benne van a tini és kicsit szeretne rá hasonlítani.Amiben semmi rossz nincs SŐT.Az hogy Britney is elismeri a munkáját csak egy plusz még.2 éve is Britney írta Sel 'When The Sun Goes Down' c. lemezére a 'Whiplash' c. dalt..(ami nem mellesleg TÖKÉLETES!) és hallatszik benne a Britney stílus.Majd a 'We Own The Night' turné keretein belül,többször adott elő Britney számokat.
Candy_attack pedig: Selena egyáltalán NEM playback hercegnő.Egy fellépésén SEM használt playback-et..és lehet most mindenki elkezdi hogy 'jaj,persze..ki látta' stb..de különösebben nem érdekel.
Most pedig jöhetnek a fújjogások.
2013. április 15. 18:40
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
szerintem ez a fellépése volt eddig a legrosszabb Selenának és szerintem Britney csak udvarias volt
ViviOsztCshőő
2013. április 15. 18:48
Én nem láttam Britneynek azt a fellépését, de biztos jó volt!
Selenának valami elképesztő volt a mostani fellépése!!! jó lenne egy duett!! <33
2013. április 15. 18:49
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Szép dolog hogy így nyilatkoznak egymásról, de kíváncsi lennék, hogy hány százalékát gondolják komolyan....
ViviOsztCshőő
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.