Starity

Hayley Williams - 2013 MTV Movie Awards at Sony Pictures Studios in Culver City - April 14, 2013

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 15. 14:06 #1
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Aranyos volt, de ez a haj tragédia.
8 felhasználónak tetszik: idone, Corby, juliaaa1989, laszloboti, Queen666, rolllllleee, Sugarbabes, Lucky5
2013. április 15. 14:42 #2
- törölt felhasználó -    
Undorító. Imádom a nőt, de az, hogy az elmúlt 1 évben, nem készültek róla jó fotók, az felháborító. Undorító ez a frufru, undorító ez a haj, undorító ez a ruha. Emlékszem, mikor a "Legszebb és legrosszabb ruhákban" cikket írtam róla, 2 napig sírtam, mert nem találtam róla olyan képeket, ahol normális göncökben lenne. Az új album is egy f*s. Teljesen beolvadtak abba a zenei világba, ahol mindenki ugyanolyan zenét csinál, pedig, ha voltak egyedi zenészek, akkor ŐK voltak azok. Mióta elolvastam Josh Farro blogját, azóta elég rendesen megváltoztak a nézeteim Hayley-vel kapcsolatban, nem tudok úgy ránézni, mint régebben. KÉREM VISSZA A RÉGI HAYLEY-T! (Az ott pelenka a kezében?) Próbálom elnézni a dolgait, de amit az elmúlt 1 évben művelt, az sok, pedig hatalmas rajongója vagyok (az adatlapja is nálam van).
5 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, iannina, orion.anna, Andy1996, Queenie
2013. április 15. 17:32 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.15. 14:42)
Undorító. Imádom a nőt, de az, hogy az elmúlt 1 évben, nem készültek róla jó fotók, az felháborító. Undorító ez a frufru, undorító ez a haj, undorító ez a ruha. Emlékszem, mikor a "Legszebb és legrosszabb ruhákban" cikket írtam róla, 2 napig sírtam, mert nem találtam róla olyan képeket, ahol normális göncökben lenne. Az új album is egy f*s. Teljesen beolvadtak abba a zenei világba, ahol mindenki ugyanolyan zenét csinál, pedig, ha voltak egyedi zenészek, akkor ŐK voltak azok. Mióta elolvastam Josh Farro blogját, azóta elég rendesen megváltoztak a nézeteim Hayley-vel kapcsolatban, nem tudok úgy ránézni, mint régebben. KÉREM VISSZA A RÉGI HAYLEY-T! (Az ott pelenka a kezében?) Próbálom elnézni a dolgait, de amit az elmúlt 1 évben művelt, az sok, pedig hatalmas rajongója vagyok (az adatlapja is nálam van).

Upsz, az előző hozzászólásomban egy vesszővel többet írtam. Ne nézzetek írástudatlannak, köszi. biggrin.gif Remélem egyszer visszakapjuk a régi Hayley-t és a régi Paramore-t, mert az új pocsék. Bármennyire is szeretem őket, ez POCSÉK.
2013. április 15. 18:25 #4
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852

Eddig úgy istenítetted őket, most mit szedtél? biggrin.gif

Amúgy tényleg hülyén néz ki hééjli már egy jóideje. Nem tudom mi van vele...
1 felhasználónak tetszik: bertmccracken
2013. április 15. 19:42 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.04.15. 18:25)
Eddig úgy istenítetted őket, most mit szedtél? biggrin.gif
Amúgy tényleg hülyén néz ki hééjli már egy jóideje. Nem tudom mi van vele...

A régi énjüket szeretem, de rájöttem, hiába imádom őket, nem fogok elnézni nekik mindent, mert undorító az, amit csinálnak. Farro-ék blogbejegyzése óta ezen rágom magam. Kérem vissza az AWKIF-os és a Riot!-os csapatot a tesókkal együtt. Sose gondoltam volna, hogy egyszer így el fogok távolodni tőlük. Ettől függetlenül még elmegyek a pesti koncertre.
2013. április 15. 20:32 #6
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Édes Jézus, mi ütött ebbe a nőbe? Mi ez a borzalom a fején? ohmy.gif Pedig olyan szép csajszi.
1 felhasználónak tetszik: bertmccracken
2013. április 15. 22:38 #7
- törölt felhasználó -    

_nevet.gif
2013. április 16. 06:50 #8
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
6 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Sugarbabes, Queen666, Lucky5, juliaaa1989, laszloboti
2013. április 16. 10:39 #9
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.15. 22:38)
_nevet.gif

Szerinted ez vicces? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: dijansalihu
2013. április 16. 11:04 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2013.04.16. 10:39)
Szerinted ez vicces?  unsure.gif

hát eléggé, mivel tőlem csalta el Hayley adatlapját egy undorító húzással, most meg oltja a csajt rohog.gif
2013. április 16. 11:11 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.16. 11:04)
hát eléggé, mivel tőlem csalta el Hayley adatlapját egy undorító húzással, most meg oltja a csajt  rohog.gif

Igaz, undorító volt, de közel sem annyira, mint te. Az adatlap full üres volt, a határidő is lejárt, ami után írtam az adatlapos topikba, mire te odaírtál egy félmondatot az adatlapra szerkesztés címen, nehogy olyané legyen a lap, aki gondozná is. Az egész életrajz arról szólt, hogy felsoroltál pár számot. Már nem azért, de össze se lehet hasonlítani a mostanit az előzővel. Tedd túl magad rajta.
Az, hogy "oltom", az nem azt jelenti, hogy nem szeretem, csak most épp nagyon haragszom rá, de te belekötsz mindenbe, mert nagy szívfájdalmad Hayley elvesztése. Majd legközelebb odafigyelsz a lapjaidra, hogy melyik jár le és melyik nem. Ha ez sikerül, akkor nem fog sírni a szád egyik lap után sem.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. április 16. 11:22 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.16. 11:11)
mert nagy szívfájdalmad Hayley elvesztése.

hát közel sem, hiszed vagy sem, nem ez a legfontosabb dolog az életemben.
az meg, hogy nincs idő szerkeszteni, nem azt jelenti, hogy le is mondok róla.
de bocs, hogy van életem a szaritin kívül...
2013. április 16. 11:34 #13
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.16. 11:22)
hát közel sem, hiszed vagy sem, nem ez a legfontosabb dolog az életemben.
az meg, hogy nincs idő szerkeszteni, nem azt jelenti, hogy le is mondok róla.
de bocs, hogy van életem a szaritin kívül...

Mint mindenkinek van élete ezen kívül, viszont igazán van fél év alatt öt percünk arra, hogy TISZTESSÉGESEN frissítsünk egy adatlapot és nem ráülünk kotlani. Off vége.
Btw csak nincs annyira más dolgod, ha folyamatosan mész és belekötsz még mindig..
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, dijansalihu
2013. április 16. 11:39 #14
- törölt felhasználó -    
Tehát nem csak szerintem borzalmas ez a haj. Remek. Amúgy.. az ott tényleg egy pelenka, vagy mi?! omg.gif
2013. április 16. 11:44 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Blaze @ 2013.04.16. 11:39)
Tehát nem csak szerintem borzalmas ez a haj. Remek. Amúgy.. az ott tényleg egy pelenka, vagy mi?! omg.gif

majd kinövi... az a "pelenka" meg gondolom egy retikül...
2013. április 16. 12:39 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (Blaze @ 2013.04.16. 11:39)

Az egy 424 dolláros táska. Az istenért se adtam volna ki ennyi pénzt egy pelusért.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. április 16. 17:44 #17
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
beer.gif beer.gif beer.gif
5 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Queen666, Lucky5, juliaaa1989, laszloboti
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok