Hayley Williams - 2013 MTV Movie Awards at Sony Pictures Studios in Culver City - April 14, 2013
2013. április 15. 14:06
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Aranyos volt, de ez a haj tragédia.
8 felhasználónak tetszik:
idone,
Corby,
juliaaa1989,
laszloboti,
Queen666,
rolllllleee,
Sugarbabes,
Lucky5
2013. április 15. 14:42
Undorító. Imádom a nőt, de az, hogy az elmúlt 1 évben, nem készültek róla jó fotók, az felháborító. Undorító ez a frufru, undorító ez a haj, undorító ez a ruha. Emlékszem, mikor a "Legszebb és legrosszabb ruhákban" cikket írtam róla, 2 napig sírtam, mert nem találtam róla olyan képeket, ahol normális göncökben lenne. Az új album is egy f*s. Teljesen beolvadtak abba a zenei világba, ahol mindenki ugyanolyan zenét csinál, pedig, ha voltak egyedi zenészek, akkor ŐK voltak azok. Mióta elolvastam Josh Farro blogját, azóta elég rendesen megváltoztak a nézeteim Hayley-vel kapcsolatban, nem tudok úgy ránézni, mint régebben. KÉREM VISSZA A RÉGI HAYLEY-T! (Az ott pelenka a kezében?) Próbálom elnézni a dolgait, de amit az elmúlt 1 évben művelt, az sok, pedig hatalmas rajongója vagyok (az adatlapja is nálam van).
2013. április 15. 17:32
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.15. 14:42)
Undorító. Imádom a nőt, de az, hogy az elmúlt 1 évben, nem készültek róla jó fotók, az felháborító. Undorító ez a frufru, undorító ez a haj, undorító ez a ruha. Emlékszem, mikor a "Legszebb és legrosszabb ruhákban" cikket írtam róla, 2 napig sírtam, mert nem találtam róla olyan képeket, ahol normális göncökben lenne. Az új album is egy f*s. Teljesen beolvadtak abba a zenei világba, ahol mindenki ugyanolyan zenét csinál, pedig, ha voltak egyedi zenészek, akkor ŐK voltak azok. Mióta elolvastam Josh Farro blogját, azóta elég rendesen megváltoztak a nézeteim Hayley-vel kapcsolatban, nem tudok úgy ránézni, mint régebben. KÉREM VISSZA A RÉGI HAYLEY-T! (Az ott pelenka a kezében?) Próbálom elnézni a dolgait, de amit az elmúlt 1 évben művelt, az sok, pedig hatalmas rajongója vagyok (az adatlapja is nálam van).
Upsz, az előző hozzászólásomban egy vesszővel többet írtam. Ne nézzetek írástudatlannak, köszi.
2013. április 15. 18:25
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Eddig úgy istenítetted őket, most mit szedtél?
Amúgy tényleg hülyén néz ki hééjli már egy jóideje. Nem tudom mi van vele...
1 felhasználónak tetszik:
bertmccracken
2013. április 15. 19:42
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.04.15. 18:25)
Eddig úgy istenítetted őket, most mit szedtél?
A régi énjüket szeretem, de rájöttem, hiába imádom őket, nem fogok elnézni nekik mindent, mert undorító az, amit csinálnak. Farro-ék blogbejegyzése óta ezen rágom magam. Kérem vissza az AWKIF-os és a Riot!-os csapatot a tesókkal együtt. Sose gondoltam volna, hogy egyszer így el fogok távolodni tőlük. Ettől függetlenül még elmegyek a pesti koncertre.
2013. április 15. 20:32
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Édes Jézus, mi ütött ebbe a nőbe? Mi ez a borzalom a fején?
Pedig olyan szép csajszi.
bertmccracken
2013. április 15. 22:38
2013. április 16. 10:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.15. 22:38)
Szerinted ez vicces?
dijansalihu
2013. április 16. 11:04
Idézet (Glamster @ 2013.04.16. 10:39)
Szerinted ez vicces? 
hát eléggé, mivel tőlem csalta el Hayley adatlapját egy undorító húzással, most meg oltja a csajt
2013. április 16. 11:11
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.16. 11:04)
hát eléggé, mivel tőlem csalta el Hayley adatlapját egy undorító húzással, most meg oltja a csajt 
Igaz, undorító volt, de közel sem annyira, mint te. Az adatlap full üres volt, a határidő is lejárt, ami után írtam az adatlapos topikba, mire te odaírtál egy félmondatot az adatlapra szerkesztés címen, nehogy olyané legyen a lap, aki gondozná is. Az egész életrajz arról szólt, hogy felsoroltál pár számot. Már nem azért, de össze se lehet hasonlítani a mostanit az előzővel. Tedd túl magad rajta.
Az, hogy "oltom", az nem azt jelenti, hogy nem szeretem, csak most épp nagyon haragszom rá, de te belekötsz mindenbe, mert nagy szívfájdalmad Hayley elvesztése. Majd legközelebb odafigyelsz a lapjaidra, hogy melyik jár le és melyik nem. Ha ez sikerül, akkor nem fog sírni a szád egyik lap után sem.
Glamster
2013. április 16. 11:22
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.16. 11:11)
mert nagy szívfájdalmad Hayley elvesztése.
hát közel sem, hiszed vagy sem, nem ez a legfontosabb dolog az életemben.
az meg, hogy nincs idő szerkeszteni, nem azt jelenti, hogy le is mondok róla.
de bocs, hogy van életem a szaritin kívül...
2013. április 16. 11:34
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (bertmccracken @ 2013.04.16. 11:22)
hát közel sem, hiszed vagy sem, nem ez a legfontosabb dolog az életemben.
Mint mindenkinek van élete ezen kívül, viszont igazán van fél év alatt öt percünk arra, hogy TISZTESSÉGESEN frissítsünk egy adatlapot és nem ráülünk kotlani. Off vége.
Btw csak nincs annyira más dolgod, ha folyamatosan mész és belekötsz még mindig..
2013. április 16. 11:39
Tehát nem csak szerintem borzalmas ez a haj. Remek. Amúgy.. az ott tényleg egy pelenka, vagy mi?!
2013. április 16. 11:44
Idézet (Blaze @ 2013.04.16. 11:39)
Tehát nem csak szerintem borzalmas ez a haj. Remek. Amúgy.. az ott tényleg egy pelenka, vagy mi?! 
majd kinövi... az a "pelenka" meg gondolom egy retikül...
2013. április 16. 12:39
Idézet (Blaze @ 2013.04.16. 11:39)
Az egy 424 dolláros táska. Az istenért se adtam volna ki ennyi pénzt egy pelusért.
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.