Starity

Michael Jackson lánya beszólt Biebernek

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 15. 20:50 #161
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 745
Csatolások: 0
Azonosító: 196652
Hajrá..Hát nem is tudom. Egyiket se kedvelem.De amúgy mindegy.
2013. április 15. 20:52 #162
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Vivi oszt cshõ teljesen egyetértek.meghajolo.gif
2013. április 15. 20:53 #163
- törölt felhasználó -    
Idézet (dasom410 @ 2013.04.15. 19:32)
Candy_attack:
Jó lehet hogy nagyképű, egoista.. de ha ennyi idősen ekkora hatalom kerülne a kezedbe mert kb. 15 évig senki sem tudott róla hirtelen, meg majdnem az egész világ rólad beszél, téged hallgat és téged néz akkor te sem tudnál normálisan viselkedni. És ha Justin nem tetszik akkor nem kell nézni, hallgatni. csak ennyi. smileeee.gif

Hidd el, akarat kérdése, ki hogyan dolgozza fel a sikert. Vannak nem kevesen, akik fiatalon lettek híresek, mégsem szálltak el maguktól és nem csinálnak magukból bazári majmot. Minden fejben dől el.
2013. április 15. 20:55 #164
sztamsi
sztamsi
új tag

StátuszAmi a szívemen a számon.:)
Hozzászólás: 54
Azonosító: 199032
... Ezekkel a "beszólásokkal" csak azt érik el, hogy Justin még több hülyeséget fog csinálni, amiért majd "ereket fognak vagdosni a rajongói"... Szánalmas. Végre békén lehetne hagyni. „19 éves, őrült életet él, és nem rosszat akart.”- Ezzel meg teljesen egyet értek. Mindenki hibázik, és ő még fiatal, ez is a felnőtté válás része, de tanul is a hibáiból.smileeee.gif
2013. április 15. 21:28 #165
fannika6
fannika6
visszatérő vendég

StátuszImádlak Justin Bieber!! életem szerelme ;) <3 örökkön örökké LOVEEEEE
Hozzászólás: 327
Azonosító: 184299
na az egy dolog hogy valaki annyira egy barom felelőtlen hülye gyerek aki vagdossa magát!az mindenkinek a maga dolga,és nem fogható Justinra!őrült és 19!tényleg csak éli az életet és úgy viselkedik mint minden 19 éves srác.csak ő híres ezért minden levegővételnél egy cikket írnak róla! igen anyák lesznek és ez az ő hibájuk hogy nem elég normálisak és felelőségteljesek!!!!! tanul a hibáiból és jó ember!!! <3 na ez a múzeumos dolog meg annyira egy apró dolog! ilyeneket én is írogatok...amikor oszt. kiránduláson vagyunk akkor írok ilyen hülyeségeket!! húú most akkor ostorozzuk meg jaj de nagy bűn beleírt egy szellemes mondatot egy könyvbe hűű!!! nevetséges hogy miket összehordanak ilyen apróságokból annyira felnagyítják az egészet!! -.-" és az utálkozók is! igen lehet hogy van egoja,de kinek nincsen emberek? ne legyetek már naívak!! nevetséges!!!!! komoly baj van a fejünkben? tényleg? azért mert szeretünk valakit?? hát akkor nézz már tükörbe ember,azért mert te nem szereted azért még szerethetsz mást és az nem beteges mi? nem értem azt hogy akárki (mindegy ki) csinál valami baromságot,de tényleg a legnagyobbat és semmi,egy rossz komment nem jön egy beszólás nem jön,de érdekes hogy ha Justin egy apró dolgot csinál akkor már is le kell ugatni -.-" mért? mert utáljátok? lehet hogy utáljátok de azért nem kell hozzászólni nem kell szidni...ELÉG!!! -.-" abba kéne hagyni a szidást -.-" nem érdekel ha most hozzászólnak az utálkozók mert NEM ÉRDEKEL! megvan a véleményem és én akkor is így gondolom ha 30-an leírják hogy ez szerintük mekkora baromság! szívem nem kértem véleményt kösz -.-"
szeretlek JUSTIIIIN <3
2013. április 15. 21:35 #166
noemi970826
noemi970826
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 200261
soha nem szolnek hozza egy ilyen cikkhez sem igazabol,mert vagy fanatikus Justin rajongok valaszolnak vagy pedig megszallott Bieber utalok..biggrin.gif de most muszaj lesz..szoval nem is ertem hogy minek ir ide olyan ember aki nem szereti JB-t..egyatalan minem nezitek az o portaljat?biggrin.gif na mindegy is..igen lehet hogy csinal par hulyeseget..es akkor mivan? lehet hogy neha "drogozik" es ez mert zavar titeket? nem fog bele halni:) konyorgom emberek a 21.szazadban elunk..mindenki kiprobalja egyszer a drogot meg a tobbi szarsagot:D o csak egy tini aki kiprobal dolgokat es kurva jol is teszi:D azok az emberek meg akik felvagjak az ereit meg nemtudom en miket nem csinalnak a kedvencuk miatt vagy akarki miatt,hat..nekik meg feltunesiviszketegseguk van semmi tobb..soha nem szolnek hozza egy ilyen cikkhez sem igazabol,mert vagy fanatikus Justin rajongok valaszolnak vagy pedig megszallott Bieber utalok..biggrin.gif de most muszaj lesz..szoval nem is ertem hogy minek ir ide olyan ember aki nem szereti JB-t..egyatalan minem nezitek az o portaljat?biggrin.gif na mindegy is..igen lehet hogy csinal par hulyeseget..es akkor mivan? lehet hogy neha "drogozik" es ez mert zavar titeket? nem fog bele halni:) konyorgom emberek a 21.szazadban elunk..mindenki kiprobalja egyszer a drogot meg a tobbi szarsagot:D o csak egy tini aki kiprobal dolgokat es kurva jol is teszi:D azok az emberek meg akik felvagjak az ereit meg nemtudom en miket nem csinalnak a kedvencuk miatt vagy akarki miatt,hat..nekik meg feltunesiviszketegseguk van semmi tobb..biggrin.gif
2013. április 15. 21:42 #167
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1917
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
Life.and.Happy teljesen egyetértek. dzsásztín milyen nagyképű már??
2013. április 15. 21:44 #168
- törölt felhasználó -    
Idézet (noemi970826 @ 2013.04.15. 21:35)
soha nem szolnek hozza egy ilyen cikkhez sem igazabol,mert vagy fanatikus Justin rajongok valaszolnak vagy pedig megszallott Bieber utalok..biggrin.gif de most muszaj lesz..szoval nem is ertem hogy minek ir ide olyan ember aki nem szereti JB-t..egyatalan minem nezitek az o portaljat?biggrin.gif na mindegy is..igen lehet hogy csinal par hulyeseget..es akkor mivan? lehet hogy neha "drogozik" es ez mert zavar titeket? nem fog bele halni:) konyorgom emberek a 21.szazadban elunk..mindenki kiprobalja egyszer a drogot meg a tobbi sarsagot:D o csak egy tini aki kiprobal dolgokat es krva jol is teszi:D azok az emberek meg akik felvagjak az ereit meg nemtudom en miket nem csinalnak a kedvencuk miatt vagy akarki miatt,hat..nekik meg feltunesiviszketegseguk van semmi tobb..soha nem szolnek hozza egy ilyen cikkhez sem igazabol,mert vagy fanatikus Justin rajongok valaszolnak vagy pedig megszallott Bieber utalok..biggrin.gif de most muszaj lesz..szoval nem is ertem hogy minek ir ide olyan ember aki nem szereti JB-t..egyatalan minem nezitek az o portaljat?biggrin.gif na mindegy is..igen lehet hogy csinal par hulyeseget..es akkor mivan? lehet hogy neha "drogozik" es ez mert zavar titeket? nem fog bele halni:) konyorgom emberek a 21.szazadban elunk..mindenki kiprobalja egyszer a drogot meg a tobbi szrsagot:D o csak egy tini aki kiprobal dolgokat es krva jol is teszi:D azok az emberek meg akik felvagjak az ereit meg nemtudom en miket nem csinalnak a kedvencuk miatt vagy akarki miatt,hat..nekik meg feltunesiviszketegseguk van semmi tobb..biggrin.gif

Ez nem az ő portálja, ez egy cikk, ami róla szól, és a hozzászólás írása opció mindenki részére fent van tartva, nem csak a rajongóknak. Új szöveget nem tudtok kitalálni?
2013. április 15. 21:49 #169
- törölt felhasználó -    
Csak egy idióta, jóval átlag alatti IQ-val cool.gif
2013. április 15. 21:50 #170
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
fannika6 egyet értek. smileeee.gif igazad van. smileeee.gif
2013. április 15. 21:57 #171
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kata0722 @ 2013.04.15. 18:43)

Majd pár év múlva meglátjuk hogy ő is mennyire nem probálja ki, én ha 19 leszek én kifogom max nem fog tetszeni azt ennyi!!! smileeee.gif

Bocs, nem pont neked szánom, de te szúrtál szemet. Szerintem ennél az esetnél rég nem az a téma, hogy fűvezet, felőlem kipróbálhatod, engem nem érdekel.
Az utóbbi idők legnagyobb Bieber-baromságon teljesen átsíklotok, azon akadtok ki, hogy valaki kritikát mert megfogalmazni a hőnszeretett Justinnal szemben, ez tényleg röhejes, a kegyeletsértés az snafu, mi?
Nem is tudom, hogy miért nem lepődök meg ezen. Ja de tudom, látom ezt a 7-16 éves generációt és tisztelet a kevés kívételnek, szánalmasak, fegyelmezetlenek és fegyelmezhetetlenek vagytok, mindent akartok most és gyorsan, nagyívben tesztek alapvető szabályokra, az íllem legelemibb elemeit sem ismeritek.
wifi nélkül meghaltok, nem tudjátok mikor milyen hangnemet kell megütni.

Még egyszer megismétlem, nem személyesen neked szól a dolog. És akinek nem inge, ne vegye magára. Elnézést, ha kicsit elszaladt velem a ló, de én ezt látom, és nem igazán sétálgatók csukott szemmel a városban.
2013. április 15. 22:59 #172
GossipCat
GossipCat

Státusz"Az élet szép, de élni tudni kell.. Az élet egy harc, s benne győzni kell!" :)
Hozzászólás: 606
Csatolások: 30
Azonosító: 172074
És még igaza is van. Justin mostmár kb Lindsay nyomába ér :///
2013. április 16. 10:58 #173
- törölt felhasználó -    
Már nem azért, de az nem Justin hibája, ha egy rajongója olyan idióta, hogy elkezdi vágni magát csak azért, mert Justin füvezett. Ezzel, körülbelül a nagy semmit érik el, csak úgy megsúgom. Persze, ebben is lehet a rosszat keresni pont Justin-ban, de erről komolyan nem Ő tehet. A rajongó az, aki túl betegesen szereti a kedvencét.
2013. április 16. 11:04 #174
SelenaGfan
SelenaGfan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 396
Azonosító: 183370
mst már visszafogta magát de elviselhetettlen volt már a sok baromsága ..
2013. április 16. 12:04 #175
mollyka80000
mollyka80000
visszatérő vendég

Státusz~A tegnap történelem.A ma rejtély.A holnap ajándék..!~ :$
Hozzászólás: 277
Azonosító: 178109
Blaze teljesen igazad van !
2013. április 16. 15:28 #176
veszka9
veszka9
új tag

StátuszKarácsonyozunk
Hozzászólás: 3
Azonosító: 191088
akkor, kérem én ha utája milrt követi őt twitteren? mert gondlom követi ha ne akkor si nézi az oldalát o.O
2013. április 16. 17:23 #177
- törölt felhasználó -    
Még egy tanács. A drága Belieberek nézzenek kicsit utána, hogy ki volt Anne Frank, miért került oda, ahova került, hogy ki az a Hitler bácsi, és akkor majd megértitek, hogy a drága Justinkátok miért követett el akkora pofátlanságot...
2013. április 16. 17:44 #178
demonyyy
demonyyy
visszatérő vendég

StátuszSose hagyjon el benneteket a remény!
Hozzászólás: 202
Csatolások: 2
Azonosító: 129309
Istenem, mindennapi Justinunkat add meg nekünk ma! Ámen... -.-
2013. április 16. 17:46 #179
- törölt felhasználó -    
Nem értenék meg. Akkor is a drága kis Jussyka lenne az atyaúristen >.<

Idézet (Hugii 570 @ 2013.04.16. 17:23)
Még egy tanács. A drága Belieberek nézzenek kicsit utána, hogy ki volt Anne Frank, miért került oda, ahova került, hogy ki az a Hitler bácsi, és akkor majd megértitek, hogy a drága Justinkátok miért követett el akkora pofátlanságot...
2013. április 16. 17:55 #180
- törölt felhasználó -    
Idézet (fannika6 @ 2013.04.15. 21:28)
na az egy dolog hogy valaki annyira egy barom felelőtlen hülye gyerek aki vagdossa magát!az mindenkinek a maga dolga,és nem fogható Justinra!őrült és 19!tényleg csak éli az életet és úgy viselkedik mint minden 19 éves srác.csak  ő híres ezért minden levegővételnél egy cikket írnak róla! igen anyák lesznek és ez az ő hibájuk hogy nem elég normálisak és felelőségteljesek!! tanul a hibáiból és jó ember!!! <3 na ez a múzeumos dolog meg annyira egy apró dolog! ilyeneket én is írogatok...amikor oszt. kiránduláson vagyunk akkor írok ilyen hülyeségeket!! húú most akkor ostorozzuk meg jaj de nagy bűn beleírt egy szellemes mondatot egy könyvbe hűű!!! nevetséges hogy miket összehordanak ilyen apróságokból annyira felnagyítják az egészet!! -.-" és az utálkozók is! igen lehet hogy van egoja,de kinek nincsen emberek? ne legyetek már naívak!! nevetséges!! komoly baj van a fejünkben? tényleg? azért mert szeretünk valakit?? hát akkor nézz már tükörbe ember,azért mert te nem szereted azért még szerethetsz mást és az nem beteges mi? nem értem azt hogy akárki (mindegy ki) csinál valami baromságot,de tényleg a legnagyobbat és semmi,egy rossz komment nem jön egy beszólás nem jön,de érdekes hogy ha Justin egy apró dolgot csinál akkor már is le kell ugatni -.-" mért? mert utáljátok? lehet hogy utáljátok de azért nem kell hozzászólni nem kell szidni...ELÉG!!! -.-" abba kéne hagyni a szidást -.-" nem érdekel ha most hozzászólnak az utálkozók mert NEM ÉRDEKEL! megvan a véleményem és én akkor is így gondolom ha 30-an leírják hogy ez szerintük mekkora baromság! szívem nem kértem véleményt kösz -.-"
szeretlek JUSTIIN <3

Tudod, az osztálykirándulás egy "cseppet" más. Ez a lány, akiről ilyen kedves üzenetet hagyott Justin, egy kislány volt, aki éppen véletlenül zsidó volt. És akkor éppen véletlenül egy olyan személy volt hatalmon, aki megszállottan meg akarta ölni nem is túl emberséges módszerrel a kisebbséget, ezzel együtt rengeteg zsidó embert. Ezt a kislányt, meg a családját deportálták. Az anyukája koncentrációs táborban halt meg (nem tudom, hány éves vagy, tanultad-e töriből, de ott egyszerűen elmondva megkínoztak minden idekerült embert, majd különböző módszerekkel megölték őket. Például gázkamrába vitték, aztán elégették őket), ez a kislány pedig betegségben. De addig naplót írt. Leírt egy csomó mindent, hogy miken ment keresztül, hogy például bujkáltak, majd elszakították őt a családjától. Tehát nem csak, hogy egy ilyen helyen, talán még (bár elég nehéz ilyesmit írni) egy jobbfajta halállal halt meg, mint a többi ember, de azelőtt csont soványan, abszolút egyedül várt, hogy mi lesz vele. Meg, hogy mi van a családjával. És akkor jön a te drága Justinod, és ilyet ír. Én ilyesmivel nem viccelődnék. Egyszerűen, mert lejáratnám saját magamat vele. Ez Justin szegénységi bizonyítványa, és teljes mértékben látszik, hogy az agyáig nem jut el a helyzet súlyossága. Én képtelen lennék ilyen helyekre elmenni, vagy Auschwitzba, pedig sokan elmennek. Nekem már attól felfordul a gyomrom, hogy ezt le kell írnom neked, mert magadtól nem fogod fel. Ez nem egy osztálykirándulás, nagyon nem az a kategória.
Tehát, remélem, most már kicsit megérted (és a többiek is), hogy ez az apró dolog valójában nem is olyan aprócska. Meg nem vicces.
Egyébként, akit érdekel, annak nyugodtan utána lehet nézni ennek, SŐT, alapműveltség, de töriórán amúgy is foglalkoznak vele általánosban (engem azokon az órákon minden alkalommal a rosszullét kerülgetett), és ezek elrettentő példák, hogy még egyszer ilyen ne forduljon elő.
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok