Vissza olvasva a kommenteket, nem lepődtem meg. Pontosan erre számítottam.
Őszintén szólva, teljesen igaza van Paris-nek, egyetértek vele! Aztán most mondom én is, igaz, hogy 19 éves, és egyszer mindent kipróbál az ember, de úgy gondolom, hogy a Belieberekből egy páran, visszavehetnének. Lehet, hogy vagdossák magukat, de őszintén, Justin a több ezer/millió rajongó közül, majd pont Ő(ket) fogja kiszúrni?! Ugyan már. És ha ezekről tudomást is szerez, mit tud csinálni? Na, igen, körülbelül semmit. Tehát mit ért el vele az illető? Ugyan csak semmit.
Azért, mielőtt egyesek cselekszenek gondolkodniuk is kéne, és nem csak felelőtlen tetteket véghez vinni.
Áttérve Justin-ra, igaz, hogy még fiatal, és gondolom Ő is szeretne élni, de mivel híres lett, így minden kisebb tettére fény derül. Gondolom, neki sem jó, hogy kiderült, hogy kipróbálta a drogot, de hát istenem. Egyszer élünk, egyszer mindent amit lehet, ki kell próbálni. Még mindig jobb, hogy most tette meg, és nem fiatalabb korában, avagy idősebben.
És még annyit had mondjak el, hogy akik le libázzák, kis cselédezik, esetleg bármi másnak elmondják Paris-t gondolkozzanak el egy pár dolgon, mert lényegében,
mindenki magából indul ki!
Csak nagyon halkan megsuttogom, hogy én is Belieber vagyok, de nem az a fajta, aki vagdosná magát. Én inkább a rendesebb fandomot támogatom
Ennyi lenne az én szerény véleményem, ha valaki megcáfolná esetleg, csak nyugodtan, de én így látom!:]