Starity

Michael Jackson lánya beszólt Biebernek

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 15. 18:09 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Veronika Bieber @ 2013.04.15. 14:03)
Baszki,nem az ő dolga semmi köze hozzá h Justin felelőtlen (ami nem igaz) és ahhoz sincs köze ha  rajongók vágdosák magukat...Látszik h nem tud mit kezdeni magával ..Pont egy 15 éves libának a véleményére kiváncsi Justin ..-.-"" Attól mert ő Michael Jackson lánya ne osztogassa az észt..maradjon a  földön  mert el van szállva magától ..:|

El van szállva magától? Ember, nézz már rá először a kedvencedre, majd utána mondd, hogy Paris el van szállva magától! ohmy.gif Kötve hiszem, hogy egy olyan lány, aki kislányként elveszítette az apukáját, pont azért nagyképű, mert az ő lánya. És mi az, hogy liba? Teljesen érett a gondolkodása 15 évesen, és normálisan kifejezte a véleményét, nem kezdte el bántó szavakkal pocskondiázni. Egy teljesen normális, igaz véleményt így le tudtok blamálni?
5 felhasználónak tetszik: Luckie, Éowyn, MadHatter, Charlotte Benning, antonia12
2013. április 15. 18:10 #122
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Egyetértek Parisszel...
2 felhasználónak tetszik: Éowyn, Charlotte Benning
2013. április 15. 18:12 #123
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Istenem, már meglepődnék ha nem róla lennének ilyen hírek rohog.gif
2013. április 15. 18:14 #124
CUKI97
CUKI97
Cillianiac

StátuszNeked is marcipánból van a szíved? (Smaragdzöld)
Hozzászólás: 1225
Csatolások: 0
Azonosító: 134771
Paris-nek igaza van, de a véleményét a vak is látja...
Justin mekkora bunkó és egoista már! blink.gif omg.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 15. 18:18 #125
- törölt felhasználó -    
Jó azért szerintem is kicsit durva, hogy a Belieberek vágdossák magukat Justin miatt, de azt akik vagdossák magukat azok ugye tudják, hogy Justin saját magát teszi tönkre nem a rajongókat. A múzeumi esetről meg annyit, hogy emberek!! többet vártattok Justintól amit itt produkált abból az látszik, hogy nagyképű!!! Sokat gondol magáról és ez azért van, mert látja, hogy mennyien oda vannak érte és ebből azt szűri le, hogy ő tényleg egy valaki, holott nem igazán tett le semmit az asztalra!!!! Pfff.
2013. április 15. 18:19 #126
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
mondat vki bárkinek is h aattóóll h egyszer félrelépett Justin attól te is vagdossad magad...-.- és am aki nme bírja ne foglalkozzon vele.....am meg azt ír amit akar...jo lehet h nme kellett volna ezt írnia abba a múzeumba ...de ez van ....és ez teljesen igaz:"19 éves, őrült életet él, és nem rosszat akart.”
2013. április 15. 18:22 #127
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Olvasgatva a kommenteket rosszul avgyok.Majd pont a 9 éves belieberek fogják megmondani, hogy ki van elszállva magától..
Egyébként Parisnek nagyon is igaza van.Szinte[tisztelet a kivételnek] az összes belieber őrült,nem normális.Ki képes a kedvencéért vagdosni magát?Már beteges rajongásukat nem tudják, hogy kifejezni..
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, ViviOsztCshőő, Luckie, Charlotte Benning
2013. április 15. 18:32 #128
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Ennek a 15 éves lánynak több esze van, mint az összes beliebernek meg Biebernek együttvéve.

dasom410:
Ne gyere azzal, hogy 19 éves, még tini, ezért hibázik annyit. Én is 19 éves vagyok, mégis tudom, hogy kell viselkedni nyilvános helyeken, tudom, mikor nyithatom ki a számat és mit mondhatok, és ha hülyeséget is csinálok, azt max a saját káromra, nem alázok meg embereket pusztán poénból, ahogy Bieber csinálja. A füvezésével nekem például semmi bajom nincs, egyszer mindent ki kell próbálni, én is próbáltam már. Ami engem idegesít, az az, ahogy a körülötte lévő emberekkel beszél/viselkedik. Nem egy 19 éves "felnőtt" ember szintjén van, hanem egy nagyképű, sértődékeny, elkényeztetett 8 éves kislányén.
3 felhasználónak tetszik: Luckie, Charlotte Benning, MadHatter
2013. április 15. 18:33 #129
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
Parisnek igaza van... Nagyon is.
2013. április 15. 18:38 #130
- törölt felhasználó -    
Idézet (Veronika Bieber @ 2013.04.15. 14:03)
Baszki,nem az ő dolga semmi köze hozzá h Justin felelőtlen (ami nem igaz) és ahhoz sincs köze ha  rajongók vágdosák magukat...Látszik h nem tud mit kezdeni magával ..Pont egy 15 éves libának a véleményére kiváncsi Justin ..-.-"" Attól mert ő Michael Jackson lánya ne osztogassa az észt..maradjon a  földön  mert el van szállva magától ..:|

Pedig sajna egyre jobban felelőtlen, én tényleg nem akartam, hogy ilyen legyen, de hát ez is bekövetkezett... Arról viszont tényleg nem tehet, hogy a rajongói vagdossák magukat. Az ilyenekre azt tudom csak mondani, hogy nem normálisak. Csak az itt a baj, hogy Paris igazat mondott, ezzel ő nem akarta megsérteni, csak a véleményét mondta el róla. Ja, és nincs elszállva magától.
3 felhasználónak tetszik: Luckie, Charlotte Benning, MadHatter
2013. április 15. 18:39 #131
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
hát ez eléggé ciki joker.gif
2013. április 15. 18:43 #132
Kata0722
Kata0722
visszatérő vendég

StátuszAz adatlapom szerkeztés alatt van, folyamatosan fríssitem.
Hozzászólás: 145
Azonosító: 195344
Semmi joga megmondani azt hogy Justin mit csinál foglalkozon magával senki nem kiváncsi arra hogy ő itt osztja az észt és úgy csinál mintha nem csak az apja miatt számítana a véleménye.
Majd pár év múlva meglátjuk hogy ő is mennyire nem probálja ki, én ha 19 leszek én kifogom max nem fog tetszeni azt ennyi!!! smileeee.gif
2013. április 15. 18:45 #133
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Igen, Selenától kér segítséget, de azért van pofája ilyeneket feltételezni. Parisnek nagyon is igaza van, több esze van mint ennek a 19 éves bolondnak!
2013. április 15. 18:45 #134
Viski Fanni 2000
Viski Fanni 2000
visszatérő vendég

StátuszForeverBelieber <3 :) Justiiin*--* <3
Hozzászólás: 373
Azonosító: 189750
Pfu ez a kis cseléd is jobb lenne ha magával foglalkozna..-.-""
2013. április 15. 18:49 #135
- törölt felhasználó -    
Idézet (Viski Fanni 2000 @ 2013.04.15. 18:45)
Pfu ez a kis cseléd is jobb lenne ha magával foglalkozna..-.-""

Nem tudom, neked kik a szüleid, esetleg milyen családból származol, de kérlek szépen, a neve Paris JACKSON, ami marha sok mindent elárul arról, hogy bizony ő nem egy 'kis cseléd'. (Ezzel persze nem azt szerettem volna mondani, hogy Michael úgy nevelte őket, hogy minél jobban vágjanak fel. Csak szerintem pont ő nem egy átlagos lány)
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, ViviOsztCshőő, MadHatter
2013. április 15. 18:51 #136
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
"Kata0722
Semmi joga megmondani azt hogy Justin mit csinál foglalkozon magával senki nem kiváncsi arra hogy ő itt osztja az észt és úgy csinál mintha nem csak az apja miatt számítana a véleménye.
Majd pár év múlva meglátjuk hogy ő is mennyire nem probálja ki, én ha 19 leszek én kifogom max nem fog tetszeni azt ennyi!!! "
Hát akkor eléggé rosszul teszed, hogy kipróbálod. És már megint egy beliber, akit megint csak védi az ő kis 19 éves fikáját. És igen, Parisnek igaza van! Ő legalább nincs elszállva magától.
Vagdossák magukat a fanok Bieber miatt?! Ez már az értelmiségi szint alatt van ez a viselkedés.
2013. április 15. 18:53 #137
evike evcsy 13
evike evcsy 13
új tag

StátuszÉlj a mának!! A tegnapot felejtsd el! A holnap meg kit érdekel?!
Hozzászólás: 46
Azonosító: 188689
Szerintem teljesen igaza van Parisnek ez már borzalom amit csinál ráadásul egy múzeumban ahol régi értékes dolgok vannak és inkább örülne hogy fennmaradt valami,hogy mindenki olvasa ,hogy milyen volt átélni hát ez már egy kicsit pofátlanság.Én sajnálom a rajnogoit ,hogy ilyeneket tesznek és mivan akor ha véletlenül az ütőerét találná el valamék rajongoja mert Justin miatt mindent megtenne hát most szálljon már minden bieber rajongó magába és olvassa vissza az összes cikket és gondolkozon el hogy érdemes megvágni magad valakiért aki drogozik és más örültségeket csinál
2013. április 15. 19:07 #138
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Parisnek teljesen igaza van! Ez a gyerek egy világ szánalom! Milyen szánalmas már,hogy azt mondja,hogy reméli hogy belieber lenne?!! Szóba nem tudom önteni mennyire önző,buta,bunkó... Huhh...Ez jól esett!
És az nem mentség,hogy "örült" életet él! Van akinek nehezebb.. Például meghalt valamelyik szülője,vagy elváltak a szülők.. Vagy valami,és mégse ennyire hülye senki! Persze,ebben a korban próbálnak ki az emberek ilyeneket,mert már nagykorúak. Lehet,hogy nem Justin hibája,hogy vagdosták magukat azok az (Idióta) belieberek,de azért írhatott volna valamit twitterre! Nem?
Elszállt magától.Semmi tehetsége, Nézzétek meg a Baby-t youtube-on,és többen disk like-olták,mint likeolták,és ez még mindig szennyezi a környezetet(Pontossabban a mikrofonokat)a szájszagával! És engem nem érdekel egyetlen kis belieber sem,mert ők persze,hogy védik őt. Én is vagyok sok embernek rajongója,és persze,hogy megvédem,de ha rosszat csinált azt azért én is mondom,hogy nem kellett volna,de belieberek-nek még az se volt baj amikor félmeztelen volt a reptéren. Olvastam egy olyan kommentet(Más oldalon),hogy: "Legalább szexis...,, ??? Azok nem izmok hanem bordák!
És azért írok ekkora kommentet,mert mostantól teljesen lesz@romezt a gyereket,és minden véleményem elmondtam!
Ennyi!
2013. április 15. 19:10 #139
- törölt felhasználó -    
Paris nagyon szépen leírta a véleményét,és példát lehetne róla venni.Végre valaki,aki nem trágárul,hőbörögve,hanem szépen,kereken írta le a valót. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Éowyn
2013. április 15. 19:11 #140
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
Hozzászólás: 973
Azonosító: 162296
Vissza olvasva a kommenteket, nem lepődtem meg. Pontosan erre számítottam.
Őszintén szólva, teljesen igaza van Paris-nek, egyetértek vele! Aztán most mondom én is, igaz, hogy 19 éves, és egyszer mindent kipróbál az ember, de úgy gondolom, hogy a Belieberekből egy páran, visszavehetnének. Lehet, hogy vagdossák magukat, de őszintén, Justin a több ezer/millió rajongó közül, majd pont Ő(ket) fogja kiszúrni?! Ugyan már. És ha ezekről tudomást is szerez, mit tud csinálni? Na, igen, körülbelül semmit. Tehát mit ért el vele az illető? Ugyan csak semmit.
Azért, mielőtt egyesek cselekszenek gondolkodniuk is kéne, és nem csak felelőtlen tetteket véghez vinni.
Áttérve Justin-ra, igaz, hogy még fiatal, és gondolom Ő is szeretne élni, de mivel híres lett, így minden kisebb tettére fény derül. Gondolom, neki sem jó, hogy kiderült, hogy kipróbálta a drogot, de hát istenem. Egyszer élünk, egyszer mindent amit lehet, ki kell próbálni. Még mindig jobb, hogy most tette meg, és nem fiatalabb korában, avagy idősebben.

És még annyit had mondjak el, hogy akik le libázzák, kis cselédezik, esetleg bármi másnak elmondják Paris-t gondolkozzanak el egy pár dolgon, mert lényegében, mindenki magából indul ki!smileeee.gif

Csak nagyon halkan megsuttogom, hogy én is Belieber vagyok, de nem az a fajta, aki vagdosná magát. Én inkább a rendesebb fandomot támogatom wink.gif

Ennyi lenne az én szerény véleményem, ha valaki megcáfolná esetleg, csak nyugodtan, de én így látom!:]
3 felhasználónak tetszik: Éowyn, Charlotte Benning, ViviOsztCshőő
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok