Starity

Michael Jackson lánya beszólt Biebernek

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 15. 15:27 #61
- törölt felhasználó -    
Totál igaza van a csajnak!
2013. április 15. 15:30 #62
FanniDirectioner
FanniDirectioner
új tag

Státusz~Dance all night to the best song ever~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 186059
The Anne Frank House was pleased to welcome Justin Bieber to the Anne Frank House last Friday. We think it is very positive that he took the time and effort to visit our museum. He was very interested in the story of Anne Frank and stayed for over an hour. We hope that his visit will inspire his fans to learn more about her life and hopefully read the diary.-ezt írták.
2013. április 15. 15:31 #63
Noeemihummel
Noeemihummel
visszatérő vendég

StátuszSuliiiiiiiiii :( -_-
Hozzászólás: 400
Csatolások: 2
Azonosító: 193332
Nagyon szeretem Justint de igaza van Parisnak!
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 15. 15:34 #64
- törölt felhasználó -    
Paris megmondta rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Éowyn, Charlotte Benning
2013. április 15. 15:35 #65
Dinci
Dinci

StátuszBYTHEWAY *-* <3 ONE DIRECTION *-* <3 sokkos állapot :D
Hozzászólás: 530
Azonosító: 188787
Én má nem tom h mit mondjak..
2013. április 15. 15:36 #66
- törölt felhasználó -    
én sohasem értettem ezt a belieber-séget meg directionerek dolgot v hogy kell írni
addig még vágom hogy odavagyok egy sztárért felnézek rá ezért meg azért de basszus van külön saját társadalmi életem mindenkinek van, a nap délutáni részében a gép elé kerülök és nem lógok egész nap a kedvenc sztárom életén h most mit csinálhat éppen, én nem érek rá ennyire, még ha van is olyan akit nagyon szeretek és akire felnézek okkal...ehelyett a sok depressziós gyerek magát vagdossa ..........nekem eleve nincs ilyen gondom mert amikor én ténylegesen megszerettem egy személyt akkor nem a két szép szeméért, és éppen ezért nem is kell benne csalódnom szinte már naponta
sokan képesek bármit elnézni ennek a srácnak, és nem csak vele van a gond
hanem azokkal akik nem képesek elkülöníteni őt az életükből...egy vadidegenért az ilyen szintű rajongás beteges és ijesztő..és csak úgy mondom h ha szeretünk valakit igazán, akk nem azzal mutatjuk ki hogy jól van csak csináld a sok hülyeséget én támogatlak, hanem ellenkezőleg, éppen ezért nem kell justinnak v másnak mindent elnézni csak mert annyira szeretem....ők is ugyan úgy elcseszik a dolgokat nem hibátlanok, ettől még lehet szeretni de nem másokat támadni h nincs igazuk ha egyszer az van
azt meg már korábban is kifejeztem h ha nem képes elég felelősséget vállalni ha már ennyi fanatikust a nyakába raktak , akk vonuljon vissza
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, ViviOsztCshőő
2013. április 15. 15:36 #67
Teresa Smith
Teresa Smith
új tag
Hozzászólás: 51
Azonosító: 130424
Grat neked Bieber. Látom hiányoztál történelemről.
2013. április 15. 15:36 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet
Emmi:
Nahát ez tiszta hülyeség abba egyet értek hogy Justinnak egy kicsit jobban kéne figyelni a rajongóira de nem ő a hibás nem ő monta a Rajongóknak hogy eszt csinálják

Lehet,hogy te hülyeségnek tartod,viszont igenis igazuk van abban,hogy ebben valamilyen szinten Justin is hibás.Egy sztárnak példát kell mutatnia a rajongóinak,és ha rossz példát mutat akkor a sok liba követi őt,aki pedig okos,az nem megy a birkanyáj után. wink.gif
2013. április 15. 15:36 #69
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
igaza van a csajnak, jól megmondta
2013. április 15. 15:38 #70
- törölt felhasználó -    
15 éves és milyen okos ohmy.gif ohmy.gif
Amugy meg igaza van
2013. április 15. 15:38 #71
Vivienn
Vivienn
Hozzászólás: 562
Azonosító: 131412
Erre szokták mondani, hogy a hírnév felelősséggel jár. Már nem csak magért felel, hanem azokért is akik példaképüknek tekintik (mondjuk nála találhatnának jobb példaképet is).
2013. április 15. 15:39 #72
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Az a rajongós megnyilvánulás tényleg pofátlanság volt, na de álljon meg a menet!
Kezdjük ott, hogy azokat a vagdosós képeket a 4chan nevű oldal terjesztette és találta ki, csak kamu képek voltak. De még ha igaziak is lettek volna, nehogy már Justin nyakába varrják az egészet! Nem akarom őt védeni, mert nem vagyok a rajongója, csupán reálisan látom, hogy nem kéne mindent ráfogni. Szerintetek annál az embernél minden rendben van az agyában, aki azért vagdosná magát, mert Justin füvezett? Az ő dolga, hogy kipróbálja-e (hozzáteszem én nem bírom, ha valaki füvezik). Ennyi erővel mindenki összevagdosott karral járkálhatna, mert a kedvenc sztárja néha-néha kipróbált valami szert. Most azért kell ezt csinálni, mert füvezett? És ha leborotválná a fejét utánacsinálnák? Agyban van a probléma az ilyen elvakult rajongókkal, és ez nem JB hibája. Lehetne ezt arra fogni, hogy fiatal rajongói vannak... én is voltam fiatal rajongó, és akkor se csináltam ilyet, még meg se fordult a fejemben!
2 felhasználónak tetszik: ViviOsztCshőő, Destiny015
2013. április 15. 15:43 #73
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Ki kell lőni az űrbe, azt annyi ... pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: annp, Charlotte Benning, Szandiiii
2013. április 15. 15:43 #74
AnnaHuong
AnnaHuong
visszatérő vendég

StátuszI'm not perfect, never have been, never will be...
Hozzászólás: 475
Azonosító: 157434
Sosem akar rosszat, de valamiért mégis kiakasztó tettei vannak, amihez az embereknek/sajtónak van hozzáfűznivalója. Sokszor van úgy, hogy azt gondoljuk a cselekedetünk poénos és pozitív keltást nyújt, de mégsem. Ha csak azt írta volna, hogy Jó volt itt lenni, nem lett volna semmi, de mivel hozzáírt 5 szót, ezért megint támadás fogja érni.. ez is tanulság..
2013. április 15. 15:47 #75
CrainRock
CrainRock
visszatérő vendég

StátuszUnd wenn mir nachts die Sonne scheint ist niemand da der mit mir weint.
Hozzászólás: 124
Azonosító: 189653
De széttépném azt a buzi pofáját bimbónak!
2013. április 15. 15:49 #76
N. Becca
N. Becca
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 184194
Pfátlan, beképzelt egoista... Csak ennyit tudok mondani...
2013. április 15. 15:54 #77
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Veronika Bieber írta:
Baszki,nem az ő dolga semmi köze hozzá h Justin felelőtlen (ami nem igaz) és ahhoz sincs köze ha rajongók vágdosák magukat...Látszik h nem tud mit kezdeni magával ..Pont egy 15 éves libának a véleményére kiváncsi Justin ..-.-"" Attól mert ő Michael Jackson lánya ne osztogassa az észt..maradjon a földön mert el van szállva magától ..:

Azt hiszed,hogy ezzel a kommenttel menőbb lettél? Szerintem nem. Inkább tanulj meg írni,mert ezzel a kommenttel csak magadat járattad le!
2013. április 15. 16:03 #78
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
„Igazán inspiráló volt itt lenni. Anne remek lány volt, remélhetőleg ő is belieber lenne.”

Na persze,csak hogy ő nem lenne olyan hülye hogg dzsásztináért rajongjon!
2013. április 15. 16:04 #79
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Idézet (Chelsy @ 2013.04.15. 13:28)
Paris remek lány, rendkívül jó a felfogása, remélem, nem fogják őt elrontani. Hihetetlen, milyen felnőttként gondolkozik! Talán ez azért is van, mert mindössze 12 éves volt, mikor az apja elhunyt. sad.gif De bárhogy is, örülök, hogy nem úgy gondolkodik, mint a többi hülye 15 éves, akik isznak, stb. Ritka az ilyen fiatal, mint ő.

Halkan megjegyzem: Michael a gyerekeit szerénységre, illő viselkedésre nevelte, mindezt szeretettel, példát mutatva. (A műveltség iránti igényről már nem is beszélve.) Nem félek attól, hogy bármelyikük is elszállna magától a későbbiekben. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, ViviOsztCshőő
2013. április 15. 16:04 #80
Az a Lány blogja
Az a Lány blogja
visszatérő vendég

Státuszhttp://azalanyblogja.blogspot.hu/ Olvass! :*
Hozzászólás: 182
Azonosító: 197996
Ki gondolta volna, hogy ilyet pont Paris szájából hallunk ohmy.gif Ez eléggé érett gondolkodás, és teljesen igaza van, nem csak Bieberre fókuszálva!
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok