Michael Jackson lánya beszólt Biebernek
2013. április 15. 15:30
|
|
FanniDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 186059 offline
|
The Anne Frank House was pleased to welcome Justin Bieber to the Anne Frank House last Friday. We think it is very positive that he took the time and effort to visit our museum. He was very interested in the story of Anne Frank and stayed for over an hour. We hope that his visit will inspire his fans to learn more about her life and hopefully read the diary.-ezt írták.
2013. április 15. 15:31
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Nagyon szeretem Justint de igaza van Parisnak!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 15. 15:34
Paris megmondta
2013. április 15. 15:36
én sohasem értettem ezt a belieber-séget meg directionerek dolgot v hogy kell írni
addig még vágom hogy odavagyok egy sztárért felnézek rá ezért meg azért de basszus van külön saját társadalmi életem mindenkinek van, a nap délutáni részében a gép elé kerülök és nem lógok egész nap a kedvenc sztárom életén h most mit csinálhat éppen, én nem érek rá ennyire, még ha van is olyan akit nagyon szeretek és akire felnézek okkal...ehelyett a sok depressziós gyerek magát vagdossa ..........nekem eleve nincs ilyen gondom mert amikor én ténylegesen megszerettem egy személyt akkor nem a két szép szeméért, és éppen ezért nem is kell benne csalódnom szinte már naponta
sokan képesek bármit elnézni ennek a srácnak, és nem csak vele van a gond
hanem azokkal akik nem képesek elkülöníteni őt az életükből...egy vadidegenért az ilyen szintű rajongás beteges és ijesztő..és csak úgy mondom h ha szeretünk valakit igazán, akk nem azzal mutatjuk ki hogy jól van csak csináld a sok hülyeséget én támogatlak, hanem ellenkezőleg, éppen ezért nem kell justinnak v másnak mindent elnézni csak mert annyira szeretem....ők is ugyan úgy elcseszik a dolgokat nem hibátlanok, ettől még lehet szeretni de nem másokat támadni h nincs igazuk ha egyszer az van
azt meg már korábban is kifejeztem h ha nem képes elég felelősséget vállalni ha már ennyi fanatikust a nyakába raktak , akk vonuljon vissza
addig még vágom hogy odavagyok egy sztárért felnézek rá ezért meg azért de basszus van külön saját társadalmi életem mindenkinek van, a nap délutáni részében a gép elé kerülök és nem lógok egész nap a kedvenc sztárom életén h most mit csinálhat éppen, én nem érek rá ennyire, még ha van is olyan akit nagyon szeretek és akire felnézek okkal...ehelyett a sok depressziós gyerek magát vagdossa ..........nekem eleve nincs ilyen gondom mert amikor én ténylegesen megszerettem egy személyt akkor nem a két szép szeméért, és éppen ezért nem is kell benne csalódnom szinte már naponta
sokan képesek bármit elnézni ennek a srácnak, és nem csak vele van a gond
hanem azokkal akik nem képesek elkülöníteni őt az életükből...egy vadidegenért az ilyen szintű rajongás beteges és ijesztő..és csak úgy mondom h ha szeretünk valakit igazán, akk nem azzal mutatjuk ki hogy jól van csak csináld a sok hülyeséget én támogatlak, hanem ellenkezőleg, éppen ezért nem kell justinnak v másnak mindent elnézni csak mert annyira szeretem....ők is ugyan úgy elcseszik a dolgokat nem hibátlanok, ettől még lehet szeretni de nem másokat támadni h nincs igazuk ha egyszer az van
azt meg már korábban is kifejeztem h ha nem képes elég felelősséget vállalni ha már ennyi fanatikust a nyakába raktak , akk vonuljon vissza
|
|
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline
|
Grat neked Bieber. Látom hiányoztál történelemről.
Idézet
Emmi:
Nahát ez tiszta hülyeség abba egyet értek hogy Justinnak egy kicsit jobban kéne figyelni a rajongóira de nem ő a hibás nem ő monta a Rajongóknak hogy eszt csinálják
Nahát ez tiszta hülyeség abba egyet értek hogy Justinnak egy kicsit jobban kéne figyelni a rajongóira de nem ő a hibás nem ő monta a Rajongóknak hogy eszt csinálják
Lehet,hogy te hülyeségnek tartod,viszont igenis igazuk van abban,hogy ebben valamilyen szinten Justin is hibás.Egy sztárnak példát kell mutatnia a rajongóinak,és ha rossz példát mutat akkor a sok liba követi őt,aki pedig okos,az nem megy a birkanyáj után.
Charlotte Benning
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
igaza van a csajnak, jól megmondta
Charlotte Benning
2013. április 15. 15:38
15 éves és milyen okos
Amugy meg igaza van
Amugy meg igaza van
2013. április 15. 15:38
|
|
Vivienn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 131412 offline
|
Erre szokták mondani, hogy a hírnév felelősséggel jár. Már nem csak magért felel, hanem azokért is akik példaképüknek tekintik (mondjuk nála találhatnának jobb példaképet is).
2013. április 15. 15:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Az a rajongós megnyilvánulás tényleg pofátlanság volt, na de álljon meg a menet!
Kezdjük ott, hogy azokat a vagdosós képeket a 4chan nevű oldal terjesztette és találta ki, csak kamu képek voltak. De még ha igaziak is lettek volna, nehogy már Justin nyakába varrják az egészet! Nem akarom őt védeni, mert nem vagyok a rajongója, csupán reálisan látom, hogy nem kéne mindent ráfogni. Szerintetek annál az embernél minden rendben van az agyában, aki azért vagdosná magát, mert Justin füvezett? Az ő dolga, hogy kipróbálja-e (hozzáteszem én nem bírom, ha valaki füvezik). Ennyi erővel mindenki összevagdosott karral járkálhatna, mert a kedvenc sztárja néha-néha kipróbált valami szert. Most azért kell ezt csinálni, mert füvezett? És ha leborotválná a fejét utánacsinálnák? Agyban van a probléma az ilyen elvakult rajongókkal, és ez nem JB hibája. Lehetne ezt arra fogni, hogy fiatal rajongói vannak... én is voltam fiatal rajongó, és akkor se csináltam ilyet, még meg se fordult a fejemben!
Kezdjük ott, hogy azokat a vagdosós képeket a 4chan nevű oldal terjesztette és találta ki, csak kamu képek voltak. De még ha igaziak is lettek volna, nehogy már Justin nyakába varrják az egészet! Nem akarom őt védeni, mert nem vagyok a rajongója, csupán reálisan látom, hogy nem kéne mindent ráfogni. Szerintetek annál az embernél minden rendben van az agyában, aki azért vagdosná magát, mert Justin füvezett? Az ő dolga, hogy kipróbálja-e (hozzáteszem én nem bírom, ha valaki füvezik). Ennyi erővel mindenki összevagdosott karral járkálhatna, mert a kedvenc sztárja néha-néha kipróbált valami szert. Most azért kell ezt csinálni, mert füvezett? És ha leborotválná a fejét utánacsinálnák? Agyban van a probléma az ilyen elvakult rajongókkal, és ez nem JB hibája. Lehetne ezt arra fogni, hogy fiatal rajongói vannak... én is voltam fiatal rajongó, és akkor se csináltam ilyet, még meg se fordult a fejemben!
2013. április 15. 15:43
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Sosem akar rosszat, de valamiért mégis kiakasztó tettei vannak, amihez az embereknek/sajtónak van hozzáfűznivalója. Sokszor van úgy, hogy azt gondoljuk a cselekedetünk poénos és pozitív keltást nyújt, de mégsem. Ha csak azt írta volna, hogy Jó volt itt lenni, nem lett volna semmi, de mivel hozzáírt 5 szót, ezért megint támadás fogja érni.. ez is tanulság..
2013. április 15. 15:49
|
N. Beccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184194 offline
|
Pfátlan, beképzelt egoista... Csak ennyit tudok mondani...
Charlotte Benning
2013. április 15. 15:54
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Veronika Bieber írta:
Baszki,nem az ő dolga semmi köze hozzá h Justin felelőtlen (ami nem igaz) és ahhoz sincs köze ha rajongók vágdosák magukat...Látszik h nem tud mit kezdeni magával ..Pont egy 15 éves libának a véleményére kiváncsi Justin ..-.-"" Attól mert ő Michael Jackson lánya ne osztogassa az észt..maradjon a földön mert el van szállva magától ..:
Azt hiszed,hogy ezzel a kommenttel menőbb lettél? Szerintem nem. Inkább tanulj meg írni,mert ezzel a kommenttel csak magadat járattad le!
Baszki,nem az ő dolga semmi köze hozzá h Justin felelőtlen (ami nem igaz) és ahhoz sincs köze ha rajongók vágdosák magukat...Látszik h nem tud mit kezdeni magával ..Pont egy 15 éves libának a véleményére kiváncsi Justin ..-.-"" Attól mert ő Michael Jackson lánya ne osztogassa az észt..maradjon a földön mert el van szállva magától ..:
Azt hiszed,hogy ezzel a kommenttel menőbb lettél? Szerintem nem. Inkább tanulj meg írni,mert ezzel a kommenttel csak magadat járattad le!
Charlotte Benning
2013. április 15. 16:03
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
„Igazán inspiráló volt itt lenni. Anne remek lány volt, remélhetőleg ő is belieber lenne.”
Na persze,csak hogy ő nem lenne olyan hülye hogg dzsásztináért rajongjon!
Na persze,csak hogy ő nem lenne olyan hülye hogg dzsásztináért rajongjon!
Charlotte Benning
2013. április 15. 16:04
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.04.15. 13:28)
Paris remek lány, rendkívül jó a felfogása, remélem, nem fogják őt elrontani. Hihetetlen, milyen felnőttként gondolkozik! Talán ez azért is van, mert mindössze 12 éves volt, mikor az apja elhunyt.
De bárhogy is, örülök, hogy nem úgy gondolkodik, mint a többi hülye 15 éves, akik isznak, stb. Ritka az ilyen fiatal, mint ő.
Halkan megjegyzem: Michael a gyerekeit szerénységre, illő viselkedésre nevelte, mindezt szeretettel, példát mutatva. (A műveltség iránti igényről már nem is beszélve.) Nem félek attól, hogy bármelyikük is elszállna magától a későbbiekben.
2013. április 15. 16:04
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Ki gondolta volna, hogy ilyet pont Paris szájából hallunk
Ez eléggé érett gondolkodás, és teljesen igaza van, nem csak Bieberre fókuszálva!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.