Michael Jackson lánya beszólt Biebernek
2013. április 15. 14:36
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Teljesen igaza van Parisnek.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 15. 14:39
|
|
Nonoka13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.20. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 186303 offline
|
igaza van. most tényleg kicsit beebs elcseszte a dolgokat
Charlotte Benning
2013. április 15. 14:41
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Parisnek igaza van.
Charlotte Benning
2013. április 15. 14:43
|
|
BadKidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 190444 offline
|
tökéletesen egyet érte, annak a kölyöknek a fejébe szált a hírnév
Charlotte Benning
2013. április 15. 14:43
"Az üzenet nekem tök normális. "remélhetőleg ő is Belieber lenne" Ebbe most mi a rossz? "
Képzeld el, hogy meghaltál, és minden jöttment hülye mondana valamit, hogy biztos szeretted volna ezt vagy azt, nem tudom, hogy te mennyit forognál tengejed körül, de én örökmozgó lennék. Már nem azért, de maga a feltételezés és a kijelentés, hogy remélhetőleg Belieber lenne már eleve gusztustalan, lehet, hogy te ezt nem látpd, de az. Megjegyzésének első fele bőven elég lett volna: "Igazán inspiráló volt itt lenni. Anne remek lány volt"
Képzeld el, hogy meghaltál, és minden jöttment hülye mondana valamit, hogy biztos szeretted volna ezt vagy azt, nem tudom, hogy te mennyit forognál tengejed körül, de én örökmozgó lennék. Már nem azért, de maga a feltételezés és a kijelentés, hogy remélhetőleg Belieber lenne már eleve gusztustalan, lehet, hogy te ezt nem látpd, de az. Megjegyzésének első fele bőven elég lett volna: "Igazán inspiráló volt itt lenni. Anne remek lány volt"
Charlotte Benning
2013. április 15. 14:48
1. Nyilván azért, mert neki is tele van a hócipője azzal, hogy mindenhol Jussyba botlik, mivel nem lehet elkerülni. A gyerek mindig baromságot csinál, ez még inkább dühítő. Ha még valami jó dolgot tenne, még akkor is sok lenne egy idő után, de ez... én nem hiszem azt el, hogy ennyi cikk megjelenik, és sokan még most is fanatikusan védik. Ez nem normális dolog.
2. Nem ők az egyetlenek, ez tény. De ha Jussy kérné, akkor még többen megtennék. Hidd el. Amúgy tényleg elég szomorú, hogy vannak, akik csak úgy hobbiból vagdosság magukat. Meg az is, hogy a szülők nem veszik észre, h baj van.
3. Anne Frank a Holokauszt áldozata volt, és az után, hogy végig ment a múzeumba, nem ahhoz szólt hozzá, ami a kirándulás eredeti témája volt, hanem azt írta, h ő is biztos a rajongója lenne - ez egyfajta formája az egoizmusnak, elég pofátlan dolog, hogy még ott is magát reklámozta.
Egy fiatal lány, aki 15-16 évesen meghalt azért, mert zsidó volt, és elég szánalmas dolog, hogy Jussy nem a témához szólt hozzá, nem gondolod? Reklámozhatta volna az eszét is, de hát ami nincs neki... mert egója van bőven, azt mindenki tudja.
2. Nem ők az egyetlenek, ez tény. De ha Jussy kérné, akkor még többen megtennék. Hidd el. Amúgy tényleg elég szomorú, hogy vannak, akik csak úgy hobbiból vagdosság magukat. Meg az is, hogy a szülők nem veszik észre, h baj van.
3. Anne Frank a Holokauszt áldozata volt, és az után, hogy végig ment a múzeumba, nem ahhoz szólt hozzá, ami a kirándulás eredeti témája volt, hanem azt írta, h ő is biztos a rajongója lenne - ez egyfajta formája az egoizmusnak, elég pofátlan dolog, hogy még ott is magát reklámozta.
Egy fiatal lány, aki 15-16 évesen meghalt azért, mert zsidó volt, és elég szánalmas dolog, hogy Jussy nem a témához szólt hozzá, nem gondolod? Reklámozhatta volna az eszét is, de hát ami nincs neki... mert egója van bőven, azt mindenki tudja.
Idézet (Pocok @ 2013.04.15. 14:29)
1.Mi jogon támadja? Majd Justin anyja megmondj neki a véleményét. 2.Vagdossák magukat a rajongók? Úgy tesz mindenki, mintha ő maga kérte volna ezt tőlük. Azok, akik ezt teszik, betegek. 3.Az üzenet nekem tök normális. "remélhetőleg ő is Belieber lenne" Ebbe most mi a rossz?
Charlotte Benning
2013. április 15. 14:55
Szertem, sőt imádom Justint, de amit ez a lány mondott tök igaz!!!
Charlotte Benning
2013. április 15. 14:56
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Most kicsit elszégyeltem magam. Nem vagyok Bieber fan de mindig megvédtem, mert úgy gondoltam, hog, csak azért utálják egy csomóan, mert az egyik elkezdte és a másik folytatta. Komolyan mindazon át kell majd esnie mint Britney-nek, hogy észhez térjen?
A szóvívőjének meg azt üzenem, hogy pont már 19 évesen kéne felfogni, hogy ilyet nem csinálunk. Akár mennyire is viccesnek tartjuk az eféle hecceket, de könyörgöm ne forgassunk már senki a sírjában. 15éves lenne azt mondom jólvan, de azért ő már nem éppen kisgyerek és a tinédzser korból is kilépett már...
A szóvívőjének meg azt üzenem, hogy pont már 19 évesen kéne felfogni, hogy ilyet nem csinálunk. Akár mennyire is viccesnek tartjuk az eféle hecceket, de könyörgöm ne forgassunk már senki a sírjában. 15éves lenne azt mondom jólvan, de azért ő már nem éppen kisgyerek és a tinédzser korból is kilépett már...
Charlotte Benning
2013. április 15. 15:02
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
volt már, amikor megvédtem Biebert, annak ellenére, hogy nem szeretem, de ebben Parisnak nagyon is igaza van.
Charlotte Benning
2013. április 15. 15:05
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
A sztárok nagyrészének nem szabadott volna az iskolapadot otthagyni tizenévei elején. Olyan alapvető illemformákat nem tanultak meg, hogy én szégyellem magam. Teljesen az jön le ebből 'remélhetőleg ő is beliber lenne' ,hogy buta mint a föld. Szerintem tényleg semmi bántót nem akart kedveset és valami egyedit akart írni, de az élettapsztalat meg alap viselkedési formák tanai híján eszébe sem jutott, hogy ez igen is sértő. Bár én azt is aláírom a média sok mindent kiforgat.
2013. április 15. 15:06
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
A szóvivőjének igaza van. Őrült életet él. Én ilyen embereket ezret is látok az utcán, de ők nem 19 évesek, még ha 14-16 éves lenne
Mondjuk szerintem ebben a kijelentésben nem volt semmi rossz. Tényleg gyűlölöm ezt a gyereket, de ezúttal nem értem mi volt ebben a kijelentésben a rossz...
Paris-nek meg igaza van! Nem is tudom eldönteni az 1D fanok, vagy a belieberek a rosszabbak...
Mondjuk szerintem ebben a kijelentésben nem volt semmi rossz. Tényleg gyűlölöm ezt a gyereket, de ezúttal nem értem mi volt ebben a kijelentésben a rossz...
Paris-nek meg igaza van! Nem is tudom eldönteni az 1D fanok, vagy a belieberek a rosszabbak...
Charlotte Benning
2013. április 15. 15:08
|
bubikahhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 197988 offline
|
teljesen igaza van Parisnek
Charlotte Benning
2013. április 15. 15:12
Ez az! Jól csinálta, én csak annyit tudok mondani, hogy jól tette!!
2013. április 15. 15:14
Jójó, őrült életet él, fiatal meg minden, de azért bizonyos határokat már nem egyszer átlépett, amiket azért igazán betarthatna, pláne hogyha ilyen világhírű. Az pedig, hogy néhányan vannak olyan hülyék, akik vagdossák magukat ilyen dolgok miatt...no comment.
2013. április 15. 15:14
Mit mondjak? Látszik, hogy ki a Drágaságos Édesapja... (:
ViviOsztCshőő
2013. április 15. 15:19
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
remélem Justin végre kilép ebből a ,,furi "időszakából, ja és teljesen igaza van Paris-nek
2013. április 15. 15:22
Tudom, védenem kéne, mert én magam is szeretem Justint. De kezd nálam betelni az a bizonyos pohár. Mindig próbáltam védeni, ahol vele értettem egyet. Egyre kevesebb az ilyen. Parisnak igaza van, mert az elég komoly dolog, hogy Justin fanatikus rajongói (akik 10-15 évesek) vagdossák magukat, mert kedvencük 1 alkalommal elkezdett drogozni. Ez a túlzottan is beteges rajongás. Én ilyet nem tennék, ha az én kedvencem 1 alkalommal elkezdene drogozni. És igen, ez arra utal, hogy alig figyel fanatikus rajongóira. Ezt sajnálom. Még amikor Justin 15-16 éves volt, ki se néztem volna belőle, hogy 19 évesen ilyen lesz. Sajnos néha be szokott következni, hogy csalódsz a kedvencedben. Nekem egy Belieber se mondja, hogy mindenben neki van igaza. Nem. Neki sincs mindig igaza. És ez, hogy azt mondja, hogy Anne Frank is Belieber lenne, elég bunkóság volt. És igen, ez úgy jön le, hogy reklámozza magát, ami nekem nagyon nem tetszik. Lehet, hogy ezzel nem akart rosszat, de akkor is bunkóság volt.
2013. április 15. 15:23
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Remélem én is hogy befejezi ezeket!és szerintem igaza van!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.