Michael Jackson lánya beszólt Biebernek
2013. április 15. 13:36
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
leyla113-nak igaza van.. a Belieberek, akik elevenebbek védik...
2013. április 15. 13:37
leyla113 szerintem te is védenéd a kedvencedet.. -.- #fucklogic
2013. április 15. 13:37
mellesleg egyetértek az utolsó mondattal a cikkben !!
2013. április 15. 13:41
Hát, remélem hogy egy 15 ÉVES észhez téríti majd. Azért nézne már bele a tükörbe. Igazán összeszedhetné magát.
2013. április 15. 13:43
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Hogy lehet valaki ekkora egoista nyomorék?! Komolyan mondom,egy elsős kisgyerek értelmi szintjét éppen hogy súrolja..Hogy van bőr a képén ilyet írni ? Hülye seggfej.
2013. április 15. 13:51
Nahát ez tiszta hülyeség abba egyet értek hogy Justinnak egy kicsit jobban kéne figyelni a rajongóira de nem ő a hibás nem ő monta a Rajongóknak hogy eszt csinálják
2013. április 15. 13:56
|
|
Dev00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 198339 offline
|
Justin mostanában eléggé elszállt. Tényleg igaza van Paris-nak. Az annyira nem durva amit a vendég könyvbe írt, de most már ő a példa és tényleg mindenki őt majmojja...érdekes...
2013. április 15. 13:59
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 online
|
Ez a gyerek csak a saját és nem a rajongói hülyeségéért felel. Komolyan sajnálom ezt a gyereket, mert másfél éve még aranyat sz*rt, sztárolták ezerrel, most meg bármit csinál az támadási felület.
2013. április 15. 14:03
|
Veronika Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 199809 offline
|
Baszki,nem az ő dolga semmi köze hozzá h Justin felelőtlen (ami nem igaz) és ahhoz sincs köze ha rajongók vágdosák magukat...Látszik h nem tud mit kezdeni magával ..Pont egy 15 éves libának a véleményére kiváncsi Justin ..-.-"" Attól mert ő Michael Jackson lánya ne osztogassa az észt..maradjon a földön mert el van szállva magától ..:|
2013. április 15. 14:06
„19 éves, őrült életet él, és nem rosszat akart.”
Jó tekintsünk el, vagy ne egy lényeges különbségtől köztem és Justin között, ő hirhedt, mig én örülök annak, hogy a szürkeségben élek. Viszont lassan 21 leszek, se akkor, se most sem élek örült életet. Ez egy gyenge kifogás. Zenész ismerőseim még képzik magukat, rá is ráférne, még egy pár év iskolapad.
A vendégkönyvben hagyott megjegyzésére a következő lenne az észrevételem. Teljeséggel elszált magától, ha nő lenne, tuti dugna magával, már elnézést a kifejezésért.
Feleslegesnek érzem, hogy bárki is tanácsokat adjon és egyebeket tegyen érte, szerintem nem jutnak el hozzá, továbbá szerintem két fellépés között egy hisztis divaként viselkedik. Ha egy picit is felnőt lenne, picit is férfi lenne, sosem fényezné magát, azt meg kell hagyni a nőknek, egy férfinak nem kell az öndícséret. És a feltételezés, hogy mindenki Belieber lenne már maga egy sértés, nem tudom ésszre vette-e, de tuti nem lesz minden lány nedves tőle, és hogy ezt egy halott személyre terjeszti ki, kifejezetten epés.
Mindig csodálkozom, hogy tud lejebb sűlyedni ez a neveletlen kölyök, bár lassan megszokom.
Jó tekintsünk el, vagy ne egy lényeges különbségtől köztem és Justin között, ő hirhedt, mig én örülök annak, hogy a szürkeségben élek. Viszont lassan 21 leszek, se akkor, se most sem élek örült életet. Ez egy gyenge kifogás. Zenész ismerőseim még képzik magukat, rá is ráférne, még egy pár év iskolapad.
A vendégkönyvben hagyott megjegyzésére a következő lenne az észrevételem. Teljeséggel elszált magától, ha nő lenne, tuti dugna magával, már elnézést a kifejezésért.
Feleslegesnek érzem, hogy bárki is tanácsokat adjon és egyebeket tegyen érte, szerintem nem jutnak el hozzá, továbbá szerintem két fellépés között egy hisztis divaként viselkedik. Ha egy picit is felnőt lenne, picit is férfi lenne, sosem fényezné magát, azt meg kell hagyni a nőknek, egy férfinak nem kell az öndícséret. És a feltételezés, hogy mindenki Belieber lenne már maga egy sértés, nem tudom ésszre vette-e, de tuti nem lesz minden lány nedves tőle, és hogy ezt egy halott személyre terjeszti ki, kifejezetten epés.
Mindig csodálkozom, hogy tud lejebb sűlyedni ez a neveletlen kölyök, bár lassan megszokom.
2013. április 15. 14:12
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Veronika Bieber @ 2013.04.15. 14:03)
Baszki,nem az ő dolga semmi köze hozzá h Justin felelőtlen (ami nem igaz) és ahhoz sincs köze ha rajongók vágdosák magukat...Látszik h nem tud mit kezdeni magával ..Pont egy 15 éves libának a véleményére kiváncsi Justin ..-.-"" Attól mert ő Michael Jackson lánya ne osztogassa az észt..maradjon a földön mert el van szállva magától ..:|
Először is a kulturált beszédstílusoddal csupán magadat jellemzed. Nem fogok sokat írni, mert már nagyon unom a tefélédet, elmondhatjuk ezerszer, akkor sem értitek meg. Az valóban igaz, hogy nem az ő dolga, de igaza van, kifejezetten sajnállak, ha nem veszed észre, hogy milyen felelőtlen, Te is olyan akarsz lenni? Biztos, hogy nem állok az utadba, de szerintem el kéne gondolkodnod, azon, hogy hogyan viselkedik.
Ahhoz pedig semmi jogod sincsen, hogy 'lelibázz' valakit, aki átlátja a dolgokat, s kimeri mondani az igazat. Egy aprócska kérdés, ha már így emlegeted, egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy ki Michael Jackson? A lánya egyáltalán nem mondott, olyat, amivel arra utalna, hogy édesapja miatt mondja azt, amit, csak elege van már a gyerekes viselkedésből.
2013. április 15. 14:12
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Van benne igazság.
Mondjuk,hogy ha ilyen hülyék a rajongók,hogy vagdossák magukat akkor így jártak nem sajnálom őket.
Mondjuk,hogy ha ilyen hülyék a rajongók,hogy vagdossák magukat akkor így jártak nem sajnálom őket.
2013. április 15. 14:15
am vannak ilyen hülye rajongok s akik vagdossák magukat....:/
2013. április 15. 14:15
|
|
BeccaLovesNeilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 164374 offline
|
Teljesen igaza van Paris-nek...
2013. április 15. 14:23
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199788 offline
|
Szerintem ebben semmi rossz nincs !! Paris meg mit fogalalkozik Justin életével foglalkozzon a sajátjával!!
2013. április 15. 14:29
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
1.Mi jogon támadja? Majd Justin anyja megmondj neki a véleményét. 2.Vagdossák magukat a rajongók? Úgy tesz mindenki, mintha ő maga kérte volna ezt tőlük. Azok, akik ezt teszik, betegek. 3.Az üzenet nekem tök normális. "remélhetőleg ő is Belieber lenne" Ebbe most mi a rossz?
2013. április 15. 14:31
|
|
csabainiki1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 196930 offline
|
most ebbe semmi rossz nincs szerencsétlen srácot már tényleg mindenért bántják...:/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

5 felhasználónak tetszik: