Az éhezők viadala: Futótűz — itt az első előzetes
2013. április 16. 21:35
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szerintem Én vagyok az egyetlen, akit nem érdekel
2013. április 17. 09:15
|
|
Pink99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 160993 offline
|
Végegignéztem az MTV Movie Awards-ot, és már akkor láttam! Én már nagyon várom,mert a The Hunger Games-t is imádtam, durva Fangirl lettem XD Tuti megnézem a mozikan novemberben...!
<3 Jennifer Lawrence <3
2013. április 17. 09:59
Már nagyon várom.Könyvben elolvastam,és sok jót ígér.
2013. április 17. 13:40
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.04.16. 18:27)
4-et. Szegények gyengék matekból.
(Pedig hát három nyúl, az három golyóbis...)
Nem, viccet félretéve arról van szó, hogy két részre szedik az utolsó részt, ugyanúgy, ahogy a Harry Potterrel és az Alkonyatnál tették. A pénz beszél, a kutya ugat, a stúdió dörzsöli a markát, a forgatókönyvíró meg káromkodik.
Nem, viccet félretéve arról van szó, hogy két részre szedik az utolsó részt, ugyanúgy, ahogy a Harry Potterrel és az Alkonyatnál tették. A pénz beszél, a kutya ugat, a stúdió dörzsöli a markát, a forgatókönyvíró meg káromkodik.
Áh, gondoltam. A Harry Potter, az Alkonyat, A Hobbit, most meg Az éhezők viadala... majd meglátjuk mi sül ki belőle.
2013. április 19. 23:31
Idézet (mse90 @ 2013.04.16. 18:27)
4-et. Szegények gyengék matekból.
(Pedig hát három nyúl, az három golyóbis...)
Így belegondolva, szerintem nem baj, hogy kettészedték az utolsó részt. Ahogyan azt előttem is említette valaki, meglehetősen sok dolog esedékes benne, így - ha más haszna nincs is az extra profiton kívül - legalább a cselekménybe részletesen belemennek.
2013. május 12. 12:06
És egy ilyen előzetes után, hogy várjunk NOVEMBERIG?
2013. május 19. 17:44
November? NOVEMBER? Addig legalább egymilliószor végignézem a THG-t.
2013. június 06. 14:52
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Annyira jó lesz, könyvben már elolvastam, úgy várom.
2013. október 07. 20:33
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Engem túlzottan nem fogott meg az első rész, közel sem volt rossz, de ha lehetőségem lenne rá lehet nem nézném meg még egyszer. Számomra túl zsúfolt és elsietett volt a könyvhöz képest, mindenesetre kíváncsian várom a Futótűzhöz készült filmet.
2013. október 12. 12:43
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Már én is nagyon várom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: