Az MTV Movie Awardson mutatták be az első trailert Az éhezők viadala-trilógia második részéhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az éhezők viadala: Futótűz — itt az első előzetes
2013. április 15. 11:47
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Hihetetlen jó és izgalmas előzetes lett, már-már vetekszik a teljes első mozival. Már nagyon várom, hogy végre mozikban is adják, úgy néz ki, remekül megoldották a részleteket. Kíváncsi leszek az arénára, na meg persze Finnickre is
Egyébként nagyon tetszetős az előzetesben a megoldás, hogy az elnök beszélgetése köré építettek egy-két részt. Tetszik, hogy mutatják, amit a könyvben talán nem - mi zajlik a háttérben, hogy hozzák meg a döntéseket.
Egyébként nagyon tetszetős az előzetesben a megoldás, hogy az elnök beszélgetése köré építettek egy-két részt. Tetszik, hogy mutatják, amit a könyvben talán nem - mi zajlik a háttérben, hogy hozzák meg a döntéseket.
2013. április 15. 11:58
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
Olvastam már mindhárom könyvet:) Hihetetlen a második rész, ez a kedvencem, a vége pedig zseniális...!!! 3szor is olvastam.
Nagyon várom már a filemet
Jennifer Lawrence elképesztően gyönyörű és tehetséges, imádom!
Nagyon várom már a filemet
2013. április 15. 12:03
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Nagyon várós.
Nekem is a második rész a kedvencem a könyvek közül, főleg az új karakterek miatt,de amúgy is szerintem az a legizgalmasabb.
Remélem ez dettó igaz lesz a filmre is.
Remélem ez dettó igaz lesz a filmre is.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. április 15. 12:05
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
alig varom mar h megjelenjen!!! Ami a trailer-t illeti otletes h a nagy meszarlast kihagytak belolle! Igy csak fokozodik az izgalom
2013. április 15. 13:31
|
|
bogiiboglárkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 197243 offline
|
szerelmeeeeeeeeeeemmm
2013. április 15. 13:37
Olyan hihetetlenül fantasztikus lett !
És Josh áááá !
Én is kérek tőle egy (akár több
) csókot !
Annyira izgatott lettem most emiatt, asszem újra kiolvasom a könyveket...
Annyira izgatott lettem most emiatt, asszem újra kiolvasom a könyveket...
2013. április 15. 13:45
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Aaaaa már nagyon várom. Jónak ígérkezik
2013. április 15. 13:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Az előzetes alapján biztos valami iszonyat jó film lesz.Már nagyon-nagyon várom.
2013. április 15. 14:05
|
|
Laura00567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 196718 offline
|
Már az első részét imádtam:DNagyon várom:DD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.