Taylor Swift: „Nem érdekelnek a híres pasik”
2013. április 14. 20:05
|
|
Laura00567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 196718 offline
|
Hát nem úgy vettem észre hogy nem a híres pasikra hajt...
2013. április 14. 20:09
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ez a nő általában hallja amiket mond?
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
2013. április 14. 20:14
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Mindenki követ el hibákat...Tay is ember, olyanok mint mi. A szerelemnek nem lehet parancsolni, aki megtetszik, azzal álltalában kapcsolatba akarunk lépni. Ha ő összejön egy híres pasival, akkor összejön..Egyébként nekem nincs azzal bajom, hogy a saját életéből meríti az ihletet számainak a megalkotásához. Így legalább van ötlete. Remélem végre megtalálja a szerelmet.
2013. április 14. 20:21
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nem tudom, mire van ekkora arca. "Ők kapkodnak utánam." Ja, biztos minden pasinak az éheztetett csontvázak kellenek. Ha nem a híres pasik az esetei, akkor hogy szedett össze belőlük 13-at? XD Ja és amikor valami díjátadón Jennifer Lawrence-nek könyörgött, hogy hozza össze azzal a színésszel...
Az a baj Swift-tel, hogy a karrierje eleje óta össze-vissza hazudozik, így már saját maga nem tudja, ki is ő valójában. Játssza a szerencsétlen, szentlelkű, szűzkislány áldozatot és észre sem veszi, mekkora r*banc lett belőle.
Az a baj Swift-tel, hogy a karrierje eleje óta össze-vissza hazudozik, így már saját maga nem tudja, ki is ő valójában. Játssza a szerencsétlen, szentlelkű, szűzkislány áldozatot és észre sem veszi, mekkora r*banc lett belőle.
2013. április 14. 20:22
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Szerintem hallania kéne magát.... Mégis kinek van olyan ferde ízlése, h country pónik után kapkodjon?
2013. április 14. 20:36
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezt jó hallani tőle.
2013. április 14. 20:37
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Taylor gyönyörű, így megértem, ha jópár híresség érdeklődését felkelti. Amúgy totál igaza van, ha valakinek azzal van baja, hogy a magánéletéről ír dalokat, akkor tényleg ne is akarjon vele randizni. El kell ezt fogadniuk ahhoz, hogy normális kapcsolat lehessen. Baybee egyetértek!
2013. április 14. 20:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
akárki akármit mond szerintem falja a pasikat.
2013. április 14. 20:48
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Baybee egyetértek!!
2013. április 14. 20:49
Undorodom ettől az embertől(???)..... -.-
akkora egy hisztis, beképzelt, nyomorék... Utálom...
és tessék, mindig felidegesítem magam rajta, pedig már megfogadtam, hogy ilyen kis ízeltlábúak miatt nem érdemes... és kérlek Titeket, hogy ne írjatok majd nekem, ha szeretitek Taylort, mert azokkal nincsen bajom, akik szeretik, csak vele...
akkora egy hisztis, beképzelt, nyomorék... Utálom...
és tessék, mindig felidegesítem magam rajta, pedig már megfogadtam, hogy ilyen kis ízeltlábúak miatt nem érdemes... és kérlek Titeket, hogy ne írjatok majd nekem, ha szeretitek Taylort, mert azokkal nincsen bajom, akik szeretik, csak vele...
2013. április 14. 20:52
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez a lány minden betöltött életévével egyre csak ostobább lesz. Az meg egy bizonyos szintig oké, hogy a saját életéből merít ihletet, de hogy mindig minden arról szól, hogy "mi soha többé nem leszünk újra együtt", valamint arról, hogy milyen rossz neki, pedig nem is az ő hibája meg bla bla bla... ez nekem nagyon visszataszító, de legfőképpen untató. Szerintem millió másik téma van, amiről dalokat írhatna. Ami a híres fiúkat illeti... amióta Taylor ismert, mindig híres barátai voltak. Ahhoz, hogy járjanak, Taylornak is kell érdeklődni az adott személy iránt, nem csak a fiúnak, úgyhogy erről ennyit, hogy mindenki kapkod utána.
2013. április 14. 20:54
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Baybee
Taylor nem falja a pasikat... csak az igazit keresi mint minden lány!
Szerencsétlen a szerelemben és ti mind ezért utáljátok őt? Komolyan?
ááá nem csak lohol utánuk!!igen 12-kettő pasiból!!
Taylor nem falja a pasikat... csak az igazit keresi mint minden lány!
Szerencsétlen a szerelemben és ti mind ezért utáljátok őt? Komolyan?
ááá nem csak lohol utánuk!!igen 12-kettő pasiból!!
2013. április 14. 20:54
|
|
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline
|
Mindenki azért piszkálja mert már kicsit több pasija volt. De nem ő tehet róla, hogy nem jön össze neki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.