Taylor Swift: „Nem érdekelnek a híres pasik”
2013. április 14. 18:50
|
Narry00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 199875 offline
|
Ennek a nonek valami hihetetlen téveszméi vannak még hogy o értekapkodnak (hahahah jót nevettem) -,-'' szánalmas egy lány. A sztárok már nem is mennének a kozelébe mert egy visszataszító. És nem érti miért nem kell senkinek hosszu kapcsolat vele.... Sajnálom hogy nem találja meg a boldogságot de egyben szánalmasnak is tartom mert így nem fogja megtalálni a szerelmet ha állandóan szakításról ir és kikészit mindenkit .de Taylor dolga, csak mondjuk már egy kicsit idegesíto.... o.O XD Mindegy inkább hagyjuk
2013. április 14. 18:51
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
hahaha most jót nevettem, szeretem a dalait de ez a nő egyre szánalmasabb
2013. április 14. 18:51
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Oké ez a nő maga a szánalom!
Szinte mindne egyes dala a volt/jelenlegi pasijáról szól, de persze ő "a saját életéről ír dalokat, nem pedig a barátairól"
Jah, én is így látom.
A másik meg: mi az, hogy "ők kapkodnak utánam"? Csak nekem tűnik úgy,. hogy za éppen akkor befutott nyálas képű tinisztárral randizgat ez a csaj? Mármint gondoljunk csak bele: Joe Jonas, Taylor Lautner, Harry Styles... WTF?!
Hát grat Taylor, sikerült ismét lejáratnod magad. Azt hittem ez a csaj mélyebbre már nem süllyedhet. Hát igen, mindig bebizonyosodik, hogy az emberi hülyeség határtalan.
2013. április 14. 18:53
Oké,az itteni kommentektől agybajt kapok.Szánalmas? Miért is? Azért mert 23 évesen keresi a szerelmet és mert ihletet nyer a szakításaiból.Mi nem tudhatjuk hogy amikor elkezdődik a kapcsolat melyik fél kezdeményez.Honnan tudjuk hogy tegyük föl Joe Jonas-ra Taylor mozdult rá és nem fordítva? Mindegy is.23 éves,még nem kell összeházasodnia valakivel és gyerekeket szülni.Taylornak már egy teljesen IMERETLEN átlagos fiúra lenne szüksége,aki mellett tényleg boldog lehet.Na az a kapcsolata már biztos (vagyis remélem) hogy tartós lenne.Nem kell Őt bántani a magán élete miatt,mivel kitudja hogy más teljesen átlagos embernek nincsenek-e ilyen problémái.Szóval Taylor csak maradj olyan amilyen vagy és csók.
2013. április 14. 18:54
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Mert valószínű, hogy pl. Jake Gyllenhaal térden csúszik utána, mert nem kaphatna jobbat, mint Taylor.. Félreértés ne essék! Nem a Kisasszonyt szólom le, de azért lassan a privát szférámban sem férek el az arcától ..
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. április 14. 18:57
|
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline
|
Hát hogy ez a nő milyen szánalmas... -.-''' Komolyan Harry, Jake és Joe nem híresek?? Akkor ezek szerint ő sem híres... Komolyan ez már színtiszta szánalom!!
2013. április 14. 19:03
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Annyi pasija volt már......
2013. április 14. 19:03
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Remélem meg fogja találni az igazit!Sok Sikert neki!
2013. április 14. 19:04
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Bárki bármit is mond itt...én egyet értek azokkal akik azt mondják,hogy szánalmas,mert komolyan az. Ha valaki picit is szereti Taylor-t,az tudja, hogy milyen pasiai voltak, vagyis sztárpasiai! Gondolok Joe-ra ,Harry-re..stb.
(mondjuk én nem "ismerem" annyira..mert nem vagyok fanja) Szóval, csak arra akarok kijukadni, hogy ez a nő szánalmas.
2013. április 14. 19:08
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Miért lenne szánalmas ?! Keresi az útját..
2013. április 14. 19:08
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
hát ez szánalmas. mi az, hogy Ők futkosnak utána? szerintem egyik jobban örült, mint a másik, hogy megszabadulhatott tőle.
vissza vehetne az arcából, már kezd unalmas lenni. mindenhol az Ő szerelmi életét lehet olvasni, ráadásul az egész szinte abból áll, hogy sajnáltatja magát és játssza az agyát. a vége az lesz, hogy egyik pasi se akarja majd Őt. akkor meg majd pofára esik.
vissza vehetne az arcából, már kezd unalmas lenni. mindenhol az Ő szerelmi életét lehet olvasni, ráadásul az egész szinte abból áll, hogy sajnáltatja magát és játssza az agyát. a vége az lesz, hogy egyik pasi se akarja majd Őt. akkor meg majd pofára esik.
2013. április 14. 19:12
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na erre már inkább nem mondok semmit
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.