Celebek és borzalmas tetoválásaik
2013. április 15. 20:27
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Most biztos velem van a baj, de nekem tetszik Harry tekója...
2013. április 15. 20:48
|
martinkagreta02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199848 offline
|
Harryé sztem is jó csak kicsit lányos
2013. április 16. 09:59
Most én is elkezdjek ömlengeni arról, hogy Harry tetkója borzalmas? Köszönöm, de inkább kihagyom. Átengedem a helyet azoknak, akik olyan elvakultan kedvelik, szeretik, imádják a 1D-s srácokat, hogy bármit csinálnak vagy mondanak, az máris tökéletes.
Egyébként, majd egyszer, én is szeretnék egy tetoválást, és bár vannak olyan kedvenceim akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhetek, mégsem varratnám magamra a nevüket. Férfi nevét meg aztán végképp nem. Ez az egész egy nagy baromság, véleményem szerint nem abban bizonyítódik be a szerelem, ha magadra varratod a kedvesed nevét.
Egyébként, majd egyszer, én is szeretnék egy tetoválást, és bár vannak olyan kedvenceim akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhetek, mégsem varratnám magamra a nevüket. Férfi nevét meg aztán végképp nem. Ez az egész egy nagy baromság, véleményem szerint nem abban bizonyítódik be a szerelem, ha magadra varratod a kedvesed nevét.
2013. április 16. 16:31
|
|
Cseni Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 197344 offline
|
Imádom Harryt!,de szerintem se valami jo tetko lett!lehetett volna fiusabb
2013. április 16. 17:48
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Hát Harry tetkóján besírtam!!!
2013. április 16. 19:01
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Harrynek az a tetkó szép meg minden, de szerintem nagyon csajos!!!
2013. április 16. 20:08
|
|
Very Big Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 192450 offline
|
oké...HARRY-T IMÁDOM!!!!!! <3 *.* a tetkója már más kérdés...nem is nagyon zavarna ha nem lenne olyan nagy!! De ilyen óriás és pont ilyen helyen!! leveszi a pólóját mondjunk starndon és ott díszeleg egy csinos pillangó...
tényleg csinos csak...nem egy fiúnak!! :/
2013. április 16. 20:36
|
|
K.Vikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 194402 offline
|
Nagyon durva tetkók
én nekem nagyon bejön harry
de ez a tetkó az ellenségem
na jó harry-nek egész jó a tetkó-ja
mert egész lányos de most komolyan én ha harry lennék akkor tuti más lenne a tetkóm
mert egész lányos de most komolyan én ha harry lennék akkor tuti más lenne a tetkóm
2013. április 17. 13:31
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Én sajnálom hogy Harry megcsináltatta azt a tetkót szerintem nagyon gáz lett.De az a lényeg hogy neki tetsszen
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: