Celebek és borzalmas tetoválásaik
2013. július 25. 21:26
|
|
Music1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 207215 offline
|
Harry ezzel az egésszel nagyon leégette magát, de nem is bánom, elvégre köztudott, hogy utálom
1 felhasználónak tetszik:
Big time rusher
2013. július 27. 23:00
Harry-nek elég érdekes izlése van...
Justin Bieber útálóknak : JB-nek legalább nincsenek csajos tetkói, mint egyes fiúknak! Na akkor ki is a buzi? Ne fáradj, válaszolok én helyetted : Harry !!!!!!!!!!!
Justin Bieber útálóknak : JB-nek legalább nincsenek csajos tetkói, mint egyes fiúknak! Na akkor ki is a buzi? Ne fáradj, válaszolok én helyetted : Harry !!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Big time rusher
2013. augusztus 04. 17:51
|
|
kiss.julianna01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 206860 offline
|
Eggyet értek xDLovatx-al,igaza van.Bár én mindig is utáltam a tetkókat,mert nem jön le és hogy mutat már egyráncos bőrön a tetoválás?Mindegy a sztárok tudják mit tesznek magukkal.
2013. augusztus 10. 09:13
Az a fontos,hogy nekik tetszik!smileeee.gif
De mindegyiké nagyon ronda.Bár Harryé lehet,hogy szép,csak nem hozzá illik.
De mindegyiké nagyon ronda.Bár Harryé lehet,hogy szép,csak nem hozzá illik.
2013. augusztus 10. 16:22
|
|
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline
|
Harry tetkója igenis szép! ♥
2013. augusztus 20. 20:30
Harryé elég csajos, de nem kritizalo, nekem tetszik"
2013. augusztus 26. 15:53
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Harryé nem is borzalmas cuki!!
2013. augusztus 30. 17:39
|
|
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline
|
Harry tetkóját egy lányon jobban eltudnám képzelni..
2013. augusztus 31. 18:50
|
|
csak egy valaki14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 210901 offline
|
Harry tetkoja nem is olyan borzalmas de hát egy lányon jobb lenne.Lindsay tetkoja egész jo lett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.