Celebek és borzalmas tetoválásaik
2013. április 19. 23:19
Harry-nek mintha valami molylepke lenne hasán O.o
2013. április 20. 15:36
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
Hayden nek tök jó a tetkója de Harry azzal a szánalmas lepkével igazi homikaa
2013. április 20. 20:57
|
|
charlotte2929új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 197905 offline
|
am nem tudnak semmit Harryről úgy ahogy szerintem a directionerek sem. És szerintem ezt a tetkót is az egyik szerelme iránt csinálta. Úgy mint pl: Taylor Kurva Swif kérésének a hajót. Tök baromság volt megcsináltatni azt a tetkót(a hajósat) de Harry még a pillangóval a hasán is sexy és még mindig több millió lány imádja.
2013. április 20. 23:35
Angelina már eltüntette a feliratot, csak a sárkány van a karján. Chris Brown tetkója pedig egy muerte, - ami nem mellesleg most nagy divat a tetováltatók között - nem összevert nő.
2013. április 21. 13:01
Nem is lenne akkora probléma, ha a nők elleni erőszak-ellenességet (vagy a nők elleni erőszakot?) reklámozná, a gond csak az, hogy a tetkó kísértetiesen hasonlít az összevert Rihanna képére.
Forrás: http://starity.hu/magazin/37097-celebek-es-borzalmas-tetovalasaik/#ixzz2R5vW1UwN
Hát eléggé...
Forrás: http://starity.hu/magazin/37097-celebek-es-borzalmas-tetovalasaik/#ixzz2R5vW1UwN
Hát eléggé...
2013. április 21. 14:40
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
Harry tetoválásával mi a **** a baj? -.-
Szerintem teljesen normális -,-
nem tom kinek nem tetszik az dögöljön meg...
Szerintem teljesen normális -,-
nem tom kinek nem tetszik az dögöljön meg...
2013. április 21. 16:26
|
|
viktoriak01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 200567 offline
|
Chris és Ryan tetoválása szörnyű.
2013. április 21. 16:33
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Lindsay-ével mi a gond? xd
2013. április 24. 22:30
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
Fanni Styles!
"nem tom kinek nem tetszik az dögöljön meg...
"
ezt komolyan mondom nem bírom felfogni. akinek más a stílusa, aki pl. (mint jómagam is) metált hallgat, és nem szereti a csöpögős-nyálas dalokat sem fiúkat, akkor az rögtön dögöljön meg?
bár, meg sem lepődök, minden nap csökken valami. a színvonal...
"nem tom kinek nem tetszik az dögöljön meg...
ezt komolyan mondom nem bírom felfogni. akinek más a stílusa, aki pl. (mint jómagam is) metált hallgat, és nem szereti a csöpögős-nyálas dalokat sem fiúkat, akkor az rögtön dögöljön meg?
bár, meg sem lepődök, minden nap csökken valami. a színvonal...
2013. április 26. 16:28
|
Mixionerxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 197919 offline
|
cintia2000 mondja ezt egy Justin Bieber profilképes csaj.
2013. április 26. 17:34
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Fanni Style!
Mi az, hogy dögöljön meg?
Én pl. utálom az 1D-t. (És nem hinném, hogy csak én.) Ennek a Harrynek pedig egyáltalán nem tetszik a tetkója. Sokan találgatták, hogy biztos azért varratta, mert b**i. Meglehet. Nem tudom. De ettől függetlenül nekem, személy szerint nem tetszik a tetkója. Most tényleg. Egy pillangó? Kicsit varrathatott volna fiúsabbat. De mindegy, az Ő dolga, nekem semmi közöm hozzá. Ha neki ez tetszik... Nekem ettől még ronda marad, és lányos... (Elnézést, ha kicsit erős voltam) Neked pedig, nem kellene ilyeneket, írni, hogy dögöljön meg az, akinek nem tetszik...
Mi az, hogy dögöljön meg?
Én pl. utálom az 1D-t. (És nem hinném, hogy csak én.) Ennek a Harrynek pedig egyáltalán nem tetszik a tetkója. Sokan találgatták, hogy biztos azért varratta, mert b**i. Meglehet. Nem tudom. De ettől függetlenül nekem, személy szerint nem tetszik a tetkója. Most tényleg. Egy pillangó? Kicsit varrathatott volna fiúsabbat. De mindegy, az Ő dolga, nekem semmi közöm hozzá. Ha neki ez tetszik... Nekem ettől még ronda marad, és lányos... (Elnézést, ha kicsit erős voltam) Neked pedig, nem kellene ilyeneket, írni, hogy dögöljön meg az, akinek nem tetszik...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: