Pluszkilókkal szexisen
2013. április 15. 13:57
|
|
Erika 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 193992 offline
|
hát Gagát én nem sorolnám a pluszkilós kategóriába... attól még, hogy nem csontsovány, nem is kövér
Forrás: http://starity.hu/magazin/37094-pluszkilokkal-szexisen/#ixzz0iXJE5IOy
Forrás: http://starity.hu/magazin/37094-pluszkilokkal-szexisen/#ixzz0iXJE5IOy
2013. április 15. 15:53
A cikket olvasva eszembe jutott Lili,az osztálytársam,aki a fiúk szerint "az osztály disznója.Igen,kicsit túlsúlyos,imádja a csokit és mostanában csak sütit eszik reggelire,de nem érdekli hogy mit mondanak róla,sőt hihetetlenül magabiztos.Rengeteget lehet vele nevetni,életvidám lány
.Én a 167 cm-mel 55 kg vagyok,hozzáteszem hogy 13 éves,tehát nem sovány de nem is kövér,hanem normál testtömegű.Tanulás miatt sajnos nincs időm mindig sportolni,de nagyon szeretek biciklizni és úszni.Körte típus vagyok,csak ennyi a bajom,(felülről szép karcsú,alulról már vastag combom van,amit sajnos nagymamámtól örököltem .(
)
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 15. 16:22
|
|
Pörksziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 195435 offline
|
Ahogy így olvastam a hozzászólásokat, van pár olyan ember, aki most vérig van sértve, mert végre egy olyan cikk is van, amiben nem csak a fogpiszkáló alakú lányok vannak a középpontban.
Ami a duci és a vékony lányokat illeti, én is a vékony kategóriába tartozom, de nem azért mert csak egy almát eszek egész nap, hanem ilyen az alkatom. De ilyen a szüleimnek is és nem tudok hízni! Ugyanakkor van, akit mindenki "kövér disznónak" tart, mert nem olyan, mint a többi. Nekem is van egy barátnőm, akinek sokkal vastagabbak a csontjai, mint pl nekem. Először mindenki csúfolta, aztán néhány év múlva rájöttünk, hogy egy rendes lány, aki kedves és ma már mindenki szeretni, mert elfogadják, hogy senki sem egyforma. Tehetséges nagyon sok dologban és már nem azt nézik, hogy hány kiló. Akit meg ez a cikk megsértett, mert az illető csontkollekció, nem kell elolvasni! Adele-nek igaza van, miért fogyjon le egy tini, ha nem akar?! Nagyon sokan vannak, akik csak azért koplalnak, mert dagadtak és mindenki csúfolja Őket. Meg vannak, akik kifutóra születtek és még le is nézik a kövérebbeket.
Én sem támogatom, hogy egy lány, akinek ilyen idősen alakul az alakja, hogy őrületes fogyókúrákba kezdjen. Mert hány olyan ember van, aki 14-15 éves és már 5-ször annyit nyom, mint azt kéne? Ez azért van, mert valamikor elkezdett fogyózni, de nem jött össze, amiért csúfolták és az egészet hagyja már a francba.
Senkit nem akartam megbántani, csak zavaró, hogy egyesek csak a vékony alkatot tartják tökéletesnek. Ha valakit meg néhány fiú kicsúfol ezért, azzal nem kell foglalkozni!
Ami a duci és a vékony lányokat illeti, én is a vékony kategóriába tartozom, de nem azért mert csak egy almát eszek egész nap, hanem ilyen az alkatom. De ilyen a szüleimnek is és nem tudok hízni! Ugyanakkor van, akit mindenki "kövér disznónak" tart, mert nem olyan, mint a többi. Nekem is van egy barátnőm, akinek sokkal vastagabbak a csontjai, mint pl nekem. Először mindenki csúfolta, aztán néhány év múlva rájöttünk, hogy egy rendes lány, aki kedves és ma már mindenki szeretni, mert elfogadják, hogy senki sem egyforma. Tehetséges nagyon sok dologban és már nem azt nézik, hogy hány kiló. Akit meg ez a cikk megsértett, mert az illető csontkollekció, nem kell elolvasni! Adele-nek igaza van, miért fogyjon le egy tini, ha nem akar?! Nagyon sokan vannak, akik csak azért koplalnak, mert dagadtak és mindenki csúfolja Őket. Meg vannak, akik kifutóra születtek és még le is nézik a kövérebbeket.
Én sem támogatom, hogy egy lány, akinek ilyen idősen alakul az alakja, hogy őrületes fogyókúrákba kezdjen. Mert hány olyan ember van, aki 14-15 éves és már 5-ször annyit nyom, mint azt kéne? Ez azért van, mert valamikor elkezdett fogyózni, de nem jött össze, amiért csúfolták és az egészet hagyja már a francba.
Senkit nem akartam megbántani, csak zavaró, hogy egyesek csak a vékony alkatot tartják tökéletesnek. Ha valakit meg néhány fiú kicsúfol ezért, azzal nem kell foglalkozni!
Pöttömke
2013. április 15. 16:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem nem a kilóktól függ,h valaki mennyire érzi szexinek magát.Van olyan,aki a nagyon "divatosnak" tartott 40 kilós súlyával elégedetlen.Viszont van aki meg épp a "súlyfeleslegével" érzi jól magát,amit pedig sokan elítélnek.
Nekem nincs úgynevezett kép a fejemben arról,h milyennek "kell" lennie egy szexis nőnek.Láttam én már pluszkilókkal rendelkező olyan lányt,akit szerintem bárki megirigyelhet,de ugyanúgy találkoztam modell alkatú,vékonyka lánnyal is,aki szintén nagyon jól nézett ki.Összességében szerintem a szépség relatív,mindenki mást tart szépnek.
A divat világa engem soha nem érdekelt annyira,de az nekem is feltűnt,hogyha bemegyek egy áruházba,a vékonyakkal mondhatni kivételeznek.Mert amilyen szexis ruhákat tud venni magának egy vékonyabb lány,azt egy kicsit teltebb/molettebb lány már nem mindig kapja meg.Szerintem inkább ezzel kéne kezdeni valamit,h ne tegyenek mérföld nagyságú különbséget egy molett és nem molett nő között.
Jómagam a 170 centimmel és az 55 kilómmal kövezzetek meg,de totál jól érzem magam.Egyáltalán nem akarok se hízni se fogyni,mindenki azt mondja,így vagyok szép és hagyjam a francba a hízást és a fogyást is.Én pedig így érzem jól magam.És szerintem ez a fontos,nem pedig az,h megfeleljünk más elvárásainak.
Nekem nincs úgynevezett kép a fejemben arról,h milyennek "kell" lennie egy szexis nőnek.Láttam én már pluszkilókkal rendelkező olyan lányt,akit szerintem bárki megirigyelhet,de ugyanúgy találkoztam modell alkatú,vékonyka lánnyal is,aki szintén nagyon jól nézett ki.Összességében szerintem a szépség relatív,mindenki mást tart szépnek.
A divat világa engem soha nem érdekelt annyira,de az nekem is feltűnt,hogyha bemegyek egy áruházba,a vékonyakkal mondhatni kivételeznek.Mert amilyen szexis ruhákat tud venni magának egy vékonyabb lány,azt egy kicsit teltebb/molettebb lány már nem mindig kapja meg.Szerintem inkább ezzel kéne kezdeni valamit,h ne tegyenek mérföld nagyságú különbséget egy molett és nem molett nő között.
Jómagam a 170 centimmel és az 55 kilómmal kövezzetek meg,de totál jól érzem magam.Egyáltalán nem akarok se hízni se fogyni,mindenki azt mondja,így vagyok szép és hagyjam a francba a hízást és a fogyást is.Én pedig így érzem jól magam.És szerintem ez a fontos,nem pedig az,h megfeleljünk más elvárásainak.
Pöttömke
2013. április 15. 17:35
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Szerintem nem szép ha egy nő túlságosan kövér, de azt sem szép ha csontsovány...Legyen pont normális testsúlyú és az pont egészséges is. Én nagyon elítelem azokat a modelleket, akik a maguk 40 kilójukkal pózolnak az újságokban, meg a divatlapokban... Azok aztán nem mutatnak semmi jót. Akkor inkább legyen egy kicsit husibb. Szerintem mindenki érezze jól magát a bőrében, és akkor szexisen fog megjelenni. Szerintem Christina gyönyörű így is.
2013. április 15. 18:25
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Nekem nem a túlsúly fogalmával vannak gondjaim, engem az az igazságtalanság zavar, amiért nagy nyűg és szenvedés közepett leteszem a csokit a kezemből, hogy ne puffadjak fel attól is hirtelen, míg a deszka osztálytársam éjjel-nappal zabál... miért? Aki így szereti a csokit mind én, érti az igazságtalanság mivoltát.
Legyen vége lécimádatnak! Sajnálom a vékony alkatú lányokat, de sokkal nagyobb lelki kifeszítésnek van téve egy hizékony lány aki küzdd a kaja ellen, mint egy csontbőr a kajával. Mellesleg hogy a világ és a ruhatervezők is az utóbbit ismerik el.
Pöttömke
2013. április 15. 19:39
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Nekem semmi probléma a túlsúly.. Ha meglátok egy suliba induló lányt vagy fiút nem megyek oda csúfolni,gúnyolni hogy de kövér vagy stb.. Mert nálunk vannak sajnos ilyen szemetek .. Hát had ne mondjam hogy rajtuk is meglátszik valami .. Pl van egy kiscsaj akit mindig sajnálok mert olyanakat mondanak rá hogy az már kész .. Állandóan ellökik dagadtnak csúfolják stb.. Legszivesebben leütném az olyan embereket mert elég rosszul esne nekik is ha kissebb lenne mint én és így csúfolnám. Nem az hogy nem merek csak egyszerűen nem érdekelnek, nem pazarlom rá az idegrendszeremet mert még azt sem érdemlik meg hogy ránézzek .. xD És a beteg ember is más téma bár már ebben a világban sem eltérő hogy beszólnak pl egy daganatos embernek ..
Én nagyon szeretem az ilyen divatot ahogy minden divatot. Adele-n nagyon csinosan áll különösen ez a piros ruha . Lady Gagán nem látok súlyt, olyan átlagos
És Christina Aguilera is gyönyörű valamint szexiii
Én nagyon szeretem az ilyen divatot ahogy minden divatot. Adele-n nagyon csinosan áll különösen ez a piros ruha . Lady Gagán nem látok súlyt, olyan átlagos
2013. április 15. 21:19
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az hogy milyen az alakunk, az sajnos java-részt a genetikától függ. Van az a típus, aki zabálhat orrvérzésig, egy dekát sem szed fel, és van az aki megeszik egy darabka sajtot, és máris felszalad néhány deka. Tényleg csak azon múlik hogy mi hogy viseljük az alkatunkat. Lehet egy teltebb nő (szándékosan nem írtam kövéret) elégedett magával, és magabiztos. Egyik típusnak sem könnyű az esete, hiszen aki alkatilag sovány, az nehezen szed fel magára, hiába akar, és aki alkatilag túlsúlyos, az meg nehezen adja le a kilókat. Tény, hogy a vékony lányokat kezeli a társadalom humánusabban. Annyi kritikát szerintem nem kap mint egy molett hölgy. Nagy probléma ez hiszen az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy egy teltkarcsú is lehet tehetséges/értékes személy. De az emberekben a külső alapján való ítélkezés sajnos eredendő bűn.
2013. április 16. 06:30
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Utálom, ha valaki beszól a másiknak, megjegyzést tesz egy másik ember alakjára... mindig leteremtem a barátaimat vagy a családtagjaimat, amikor ezt csinálják.
2013. április 16. 15:00
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Azért az se jó ha arra buzdítanak hogy hízz el mert az meg egészségtelen.
2013. április 16. 15:01
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Jó, nem azt mondom hogy legyen mindenki anorexiás...a kettő között.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.