Starity

Pluszkilókkal szexisen

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 14. 18:08 #61
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
Idézet (uramecz97 @ 2013.04.14. 17:35)
Pff soha az életben nem koplalnék... mindenki úgy jó ahogy van!!!

igazad van smileeee.gif
2013. április 14. 18:13 #62
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Gagának hol vannak a pluszkilói?? XD
2013. április 14. 18:45 #63
- törölt felhasználó -    
Én nem tartom szexisnek a kövér nőket, bocs sad.gif Persze azért van különbség egy Kim Kardashian féle husisabb nő (ami nagyon szexi) és egy Adele féle között (ami egészségtelen). Nem azt mondom, lehet valaki ducibban is sikeres és szexi de akárki akármit mond szerintem egy kövér ember se boldog igazán biggrin.gif (najó, pár kivétel biztos van.. de én pl. nem tartozom közéjük) Én magam is nagyon küzdök ezzel, mostanában sokat sportolok hogy jobban nézzek ki.. mert utálom magam.
2013. április 14. 18:55 #64
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
helyes! smileeee.gif ennek orulok
biztos ez jobban esik majd a teltebb lanyoknak
2013. április 14. 18:57 #65
Nyanyika
Nyanyika
visszatérő vendég

StátuszAmit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. /Érettségizők mondása/
Hozzászólás: 385
Azonosító: 152493
Én 15 évesen a 160 centimmel 80 kiló vagyok és konkrétan lesz***m Ugyanúgy eszem a prököltet a zsíros kenyeret hagymával stb. Aki szeret így is szeret aki meg nem az elmehet melegebb éghajlatokra!!
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. április 14. 19:17 #66
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
fashionbébíí

Természetesen mindenkinek megvan a maga véleménye, nem kötekedni szeretnék. De éppen ez az: mindenkinek más tetszik, és mindenki máshogy érzi magát a bőrében.. Ez lehet egyén- vagy kultúrafüggő, bármi. Sok helyen a csont és bőr nőket tartják a legszebbnek, valahol a normál testalkatot, valahol pedig minél teltebb egy nő, annál vonzóbb.

Abba is bele kéne gondolni, hogy bizonyos emberek magukat hogy látják. Előfordulhat, hogy meglátsz egy molett vagy elhízott nőt, megszólod (akár magadban, akár kimondod) hogy "hú de dagadt" vagy "biztos nem boldog", ugyanakkor lehet, hogy eleve olyan alkat, beteg, vagy éppen (mint Adele) úgy érzi jól magát a bőrében, és nem szeretne változtatni.
Ugyanez lehet a vékony, sovány emberekkel.. Valaki hiába eszik meg egy fél disznót 3 cukrászdával és 2 teherautónyi csokival vagy zsíros kenyérrel, nem fog hízni.. És persze ott vannak az étkezészavarosok, anorexiások .. Szerinted ki a boldogabb ? Egy teltebb nő, aki jól érzi magát, mégis bármikor változtathat, vagy egy 20dekás anorexiás lány, akit a napi fél gerezd almából álló diétája és túlzásba vitt fogyókúra fog 30 évesen a sírba tenni? Ő ugyanúgy lehet boldogtalan, mert élete végéig csúnyának, visszataszítónak tartja magát..

Kicsit talán eltértem a tárgytól, de gondoltam leírom, hiszen ebbe is bele lehet gondolni.
Van nekem is nem egy ismerősöm, aki igen, elhízott, de teljesen boldog életet él, nem szeretne változtatni, mert jól érzi magát. És igen, egészségesen is lehet mellette élni, hiszen nem attól lesz egészségtelen az életmódod, hogy vannak rajtad plusz kilók.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. április 14. 19:25 #67
- törölt felhasználó -    
Így meg majd a vékony lányok azért szednek fel pluszkilókat, hogy kövérebbek legyenek... Ez mekkora hülyeség már! Szerintem ne legyen divat az, hogy most kövér, vagy sovány vagy-e, miden pasinak más a női szépségideálja!
2013. április 14. 19:31 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (clydesdale @ 2013.04.14. 19:17)
fashionbébíí
Természetesen mindenkinek megvan a maga véleménye, nem kötekedni szeretnék. De éppen ez az: mindenkinek más tetszik, és mindenki máshogy érzi magát a bőrében.. Ez lehet egyén- vagy kultúrafüggő, bármi. Sok helyen a csont és bőr nőket tartják a legszebbnek, valahol a normál testalkatot, valahol pedig minél teltebb egy nő, annál vonzóbb. 
Abba is bele kéne gondolni, hogy bizonyos emberek magukat hogy látják. Előfordulhat, hogy meglátsz egy molett vagy elhízott nőt, megszólod (akár magadban, akár kimondod) hogy "hú de dagadt" vagy "biztos nem boldog", ugyanakkor lehet, hogy eleve olyan alkat, beteg, vagy éppen (mint Adele) úgy érzi jól magát a bőrében, és nem szeretne változtatni. 
Ugyanez lehet a vékony, sovány emberekkel.. Valaki hiába eszik meg egy fél disznót 3 cukrászdával és 2 teherautónyi csokival vagy zsíros kenyérrel, nem fog hízni.. És persze ott vannak az étkezészavarosok, anorexiások .. Szerinted ki a boldogabb ? Egy teltebb nő, aki jól érzi magát, mégis bármikor változtathat, vagy egy 20dekás anorexiás lány, akit a napi fél gerezd almából álló diétája és túlzásba vitt fogyókúra fog 30 évesen a sírba tenni? Ő ugyanúgy lehet boldogtalan, mert élete végéig csúnyának, visszataszítónak tartja magát..
Kicsit talán eltértem a tárgytól, de gondoltam leírom, hiszen ebbe is bele lehet gondolni.
Van nekem is nem egy ismerősöm, aki igen, elhízott, de teljesen boldog életet él, nem szeretne változtatni, mert jól érzi magát. És igen, egészségesen is lehet mellette élni, hiszen nem attól lesz egészségtelen az életmódod, hogy vannak rajtad plusz kilók.

Persze, persze mindenkinek más tetszik, én csak egyszerűen tudom milyen érzés túlsúlyosnak lenni smileeee.gif És szerintem sokan vannak akik csak keseregnek, hogy mennyire kövérek és nem tesznek ellene semmit! Ezért inkább burkot növesztenek maguk köré és úgy csinálnak mintha ez egyáltalán nem érdekelné őket, pedig közben belülről sírnak.. Sokáig énis ezt csináltam ezért tudom beleképzelni magam.. Ok nélkül pedig sosem szólnék le egy túlsúlyos embert se max azokat akik puszta lustaságból vannak ott ahol vannak.
2013. április 14. 19:32 #69
Revens
Revens
visszatérő vendég

Státuszsuli :S
Hozzászólás: 421
Csatolások: 43
Azonosító: 195644
clydesdale igazad van mindenkinek más az izlése smileeee.gif
2013. április 14. 19:32 #70
- törölt felhasználó -    
*bocsi, kétszer küldtem el. (töröljétek..)
2013. április 14. 19:46 #71
- törölt felhasználó -    
nekem Adele ruhája nagyon tetszik, és a cikk is nagyon jó lett! :-)
2013. április 14. 19:52 #72
- törölt felhasználó -    
Érdekes,jó cikk
Grat.
2013. április 14. 19:55 #73
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Kíváncsi vagyok mit szólnak azok, akik csont soványra éheztették magukat, hogy szexisek legyenek.
2013. április 14. 20:39 #74
Zsu14
Zsu14

StátuszCod sziv,Cod lelek,Cod rajongo leszek mig elek <3
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 1370
Azonosító: 151326
Szerintem igy is szexisek lehetnek.
2013. április 14. 20:51 #75
- törölt felhasználó -    
hát Gagát én nem sorolnám a pluszkilós kategóriába... attól még, hogy nem csontsovány, nem is kövér
2013. április 14. 20:55 #76
Violent13
Violent13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 297
Azonosító: 134440
Egy nő csakis akkor lehet szexi súlytól függetlenül, ha legbelül elfogadja magát és a testét. Na, attól van ám igazán kisugárzás. wink.gif
2013. április 14. 21:13 #77
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Egy nő akkor lesz csinos, és szexi ha ő maga is úgy gondolja. Ez nem attol függ, h hány kiló felesleg van rajta. Vannak nők akik 10-20 kilóval többek mint kéne, és olyan magabiztosak mint a kőszikla. Van olyan is aki meg csinos felesleg nélküli, csepp önbizalma sincs:)
2013. április 14. 21:25 #78
chapshe
chapshe
visszatérő vendég

StátuszKérlek titeket tanuljatok meg helyesen írni!!!!!!!!
Hozzászólás: 420
Csatolások: 19
Azonosító: 126090
ez aranyos...de nem értem,hogy miért a 2 végletet kell előtérbe helyezni? Azért többségünk se nem csontkollekció se nem duci vagy túlsúlyos...legjobb lenne ha a divat a tökéletes középút lenne,azaz a normál testsúly,ami egy 160-170 cm magas lánynál 45-60 kilót jelent,nyilván a 45 kiló az alacsonyabb lányokra értendő smileeee.gif
2013. április 14. 23:32 #79
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Én is támogatom, hogy ne csak a csontvázak legyenek a kifutókon, ne csak ők lehessenek sikeresek. De ezek között a ruhák között volt pár darab, ami igencsak szúrta a szemem. :/
2013. április 15. 11:26 #80
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Gaga nem is dundi, inkább átlagos, néha pedig kifejezetten sovány. Nagyon jó kezdeményezés, de néhány gönc botrányos. Attól, hogy duci még nem kell fura ruhákba öltöztetni, hogy még jobban kihangsúlyozzák a kilóit. Én azt vallom, hogy amit én elérek 36-38 as méretben azt a ruhát egy 46-48 as méretű csaj is érhesse el. Ha jól áll, ha nem, ha tetszik neki legyen az ő méretében is. Az alapszínekből készült ruhákból mindenképp. Utálom, ha elmegyek vásárolni én kapok magamra farmert vagy kabátot, de a barátnőm, aki gömbölyűbb már nem. Elhajtják, hogy 40-es méretig van és menjen a molett részlegre. Oké, átmegyünk és erre olyan igénytelen cuccokat árulnak ott, hogy nem csoda, hogy nincs kedve szegénynek vásárolni.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Adele Adele 80.