Pluszkilókkal szexisen
2013. április 14. 16:42
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
És a többi kommentelőnek is "nagyon köszönöm", tudnátok csak meg, milyen érzés alapból, alkatilag soványnak lenni úgy, hogy nem tehetek ellene kb. semmit, és aztán ócsároljátok a sovány lányokat! Köszi!
2013. április 14. 16:45
jó cikk lett.
és tényleg nem kell foglalkozni mások véleményével. Ami a legfontosabb hogy mindenki önmagának akarjon megfelelni, ne pedig másoknak. Csak érezd jól magad a bőrödben!
2013. április 14. 16:52
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
örülök is,ha nem a csontsovány modellek leszenk a példaképek
köszi, N.k
az sem valami szép látvány ha valaki már annyira vékony, hogy látszanak a csontjai
köszi, Betti90
jó, hogy végre kezdenek "megvilágosodni".
köszi, adommyfandenagyon
sohasem értettem, hogy a csontvázakon mit szerettek.
köszi, TheDanush
nagyon is támogatom ezt a mozgalmat
neked is köszi, nothingcanstopme
Rohadt idegesítő, hogy ebben a felszínes világban a normális testalkatúak már kövérek, és az etiópokhoz hasonló piszkafalábak ideálisak.
ezer hála, hungergamesFan16
A modelkedést pedig egyik főokból (nálam) a csontik miatt utálom.
köszi, marvellany
Imádlak titeket :|
Nem igaz, hogy azért, mert a ducik is szépek, azért a soványakat rögtön el kell ítélni!!
köszi, N.k
az sem valami szép látvány ha valaki már annyira vékony, hogy látszanak a csontjai
köszi, Betti90
jó, hogy végre kezdenek "megvilágosodni".
köszi, adommyfandenagyon
sohasem értettem, hogy a csontvázakon mit szerettek.
köszi, TheDanush
nagyon is támogatom ezt a mozgalmat
neked is köszi, nothingcanstopme
Rohadt idegesítő, hogy ebben a felszínes világban a normális testalkatúak már kövérek, és az etiópokhoz hasonló piszkafalábak ideálisak.
ezer hála, hungergamesFan16
A modelkedést pedig egyik főokból (nálam) a csontik miatt utálom.
köszi, marvellany
Imádlak titeket :|
Nem igaz, hogy azért, mert a ducik is szépek, azért a soványakat rögtön el kell ítélni!!
2013. április 14. 17:02
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Evaa99: Tudnád menyi bántást kapnak azok a lányok nap mint nap akiken csak 5 kg + felesleg van, már rég elmenekültél vna a világból!
A soványokkal nem az a baj (nekem legalábbis), hogy azok. Hanem ha még tesznek is érte, diéta, hánytatás stb... Külön utálom amkor azéért nyávognak mert kövérek. Csak az ilyeneket szokták szidni, általában, tapasztalatom szerint!
A soványokkal nem az a baj (nekem legalábbis), hogy azok. Hanem ha még tesznek is érte, diéta, hánytatás stb... Külön utálom amkor azéért nyávognak mert kövérek. Csak az ilyeneket szokták szidni, általában, tapasztalatom szerint!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 14. 17:03
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (evaa99 @ 2013.04.14. 16:53)
Ennyi voltam, bocsi a kifakadásért. 
Szerintem nem kellene ennyire magadra venned. Ezek a kommentek nem neked szóltak, hanem átlagban azoknak a nőknek akik nem tudják értékelni a szép alakjukat.
Az tény, hogy mi teltkarcsúak nem tudhatjuk milyen egy alapból ilyen testalkatú lánynak, de te sem tudhatod milyen nekünk
Én mindent megteszek, hogy takargassam a plusz kilóimat, még nyáron a 30 fokba is képes vagyok dzsekit felvenni, mert rosszul érzem magam, hogy bizony én "nem felelek meg" az elvárt testalkatnak. Hidd el, ez sem a világ legkönnyebb dolga
Pöttömke
2013. április 14. 17:07
|
|
evaa99 |
|
House of Wax: Ezt értem. Dezzel vékonyként én is gy vagyok... hogy nem láttat-e nagyon vékonynak, feszül, és kilátszanak biztosan a bordáim... Rövidnadrágban, szoknyában: "Az az ember rámnézett, biztosan arra gondol, hogy milyen pálcikalábam van". A következtetést levonva... sosem leszünk elfogadhatóak.
2013. április 14. 17:07
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Vki így is szexi!
2013. április 14. 17:10
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (evaa99 @ 2013.04.14. 17:07)
House of Wax: Ezt értem. Dezzel vékonyként én is gy vagyok... hogy nem láttat-e nagyon vékonynak, feszül, és kilátszanak biztosan a bordáim... Rövidnadrágban, szoknyában: "Az az ember rámnézett, biztosan arra gondol, hogy milyen pálcikalábam van". A következtetést levonva... sosem leszünk elfogadhatóak. 
Igazából de. Mi ( azok a nők akik nem szeretik a testüket) igen is elfogadhatók leszünk, ha megbékélünk magunkkal
Pöttömke
2013. április 14. 17:16
evaa99..Nem ítéli el senki a soványakat..De a ducikkal mit tesznek a legtöbben?:S Elítélnek minket, mintha nem is emberek lennénk..Úgy néznek ránk, mintha azt várnánk, mikor esünk össze a saját súlyunk alatt.."disznó"-nak és egyébnek neveznek minket..Persze lehet, hogy csak az én osztálytársaim ilyenek(tisztelet a kivételnek)..
Pöttömke
2013. április 14. 17:20
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát látom ez a cikk elég nagy ha szabad így fogalmaznom "felháborodást" kellett 1-2 emberbe...
Most nem azért de nem kell a vékony lányoknak magukra venni amit mások ide írnak, ez azért van h mindenki leírhassa a saját véleményét amit NEM kell magatokra venni. Mert most vki olyat írt h: jó h végre megvilágosodnak stb..
És amikor a vékonyak írnak mindenféle bántó dolgot a molettebbekre?! Akkor persze az más mi?! Én nem vagyok se vékony, se molett én pont köztes méret vagyok. De eléggé bosszant hogy itt siránkozik pár ember hogy ő milyen vékony és h jaj most megbántottak a kommentekkel...Ezzel senkit sem akartam megbántani csak eléggé felbosszantott amiket itt olvastam....
Most nem azért de nem kell a vékony lányoknak magukra venni amit mások ide írnak, ez azért van h mindenki leírhassa a saját véleményét amit NEM kell magatokra venni. Mert most vki olyat írt h: jó h végre megvilágosodnak stb..
És amikor a vékonyak írnak mindenféle bántó dolgot a molettebbekre?! Akkor persze az más mi?! Én nem vagyok se vékony, se molett én pont köztes méret vagyok. De eléggé bosszant hogy itt siránkozik pár ember hogy ő milyen vékony és h jaj most megbántottak a kommentekkel...Ezzel senkit sem akartam megbántani csak eléggé felbosszantott amiket itt olvastam....
Pöttömke
2013. április 14. 17:24
evaa99: Már nem ezért de ha nagyon akarnál te is felszedhetnél pár kilót
Én kifejezetten dagadt vagyok úszni járok és sosem merek másokkal öltözni még amikor ki megyek az öltözőből akkor is csak később veszem le a törölközőt mert egyszerűen csak nem érzem jól magam....A ruháimat már nem nagyon válogatom meg mert azt már elkönyveltem tökmindegy kategóriának...De azért amikor még vásárolni is félek elmenni nehogy meglássák hányas méretű ruhát hordok...Azért olyankor tudnám elsírni magam...Én igenis Büszke Vagyok a társadalomra ,hogy kezdik felismerni NEM az Anorexia a megoldás...És ha olvasod és értelmezed anorexia ha nem vagy az akkor ne vedd magadra...És ha még így is akkor előre is Szívesen..
Pöttömke
2013. április 14. 17:26
Arra nem is akarok már semmit írni ,hogy a te kategóriád ítéli el a legjobban a Ducibb,Teltebb embereket...
2013. április 14. 17:33
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Sosem lesztek elfogadhatóak?? Dehogynem, biztos vagyok benne hogy csodálatosak vagytok csak pár bunkó mondja nektek hogy: "kövér disznó v. pálcika lábú". Nehéz dolgog elfogadni magad azt tudom.. Saját véleményem szerint a kicsit teltkarcsű lányok vagy nők is szépségesek mint például Adele..és barátai.. Szóval attól még hogy van egy pár gyengeelméjű emberke akinek komoly ízlésficama van még nem biztos hogy igazuk is van. Sőt és ahogy House Of Wax írta hogy:" Mi ( azok a nők akik nem szeretik a testüket) igen is elfogadhatók leszünk, ha megbékélünk magunkkal"- teljsen egyetértek vele!! DE HA NEKÜNK NEM HISZTEK AKKOR TESSÉK: "Minden nőnek, aki kövérnek tartja magát, mert nem 0-ás a mérete üzenem, hogy csodálatosak és a társadalom a torz!" - MARILYN MONROE (igaza van és lássuk be ő aztán tudta hogy mitől döglenek a legyek)
Pöttömke
2013. április 14. 17:40
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
uramecz97 igazad van!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.