Elkészült PSY legújabb klipje
2013. április 14. 13:37
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
nekem ez nem jön be annyira..
2013. április 14. 13:50
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Azért a klip dob valamit számon, de nem lesz akkora siker, mint a Gangnam Style.
2013. április 14. 13:51
|
|
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline
|
Christiina egyetértek
már sok amit ez csinál xD szánalmas
2013. április 14. 14:10
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Hát ez nagyon beteg xD De egy kicsit sok.
2013. április 14. 14:10
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Gain és Abracadabra koreográfia
Emellett borzasztóan hasonlít a Gangnam Style-ra, picit komolyodhatna, de..Az embereknek ez tetszik....
2013. április 14. 14:28
Huhhh hát..nem nyerte el a tetszésemet.A szám nem rossz,tetszik,de a klip...
GaIn
Abracadabra
2013. április 14. 14:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez valami borzasztó.
A zene még hagyján, olyan kis igazi tucctucc gagyiság újabb értelmetlen szöveggel megspékelve, de ez a videóklip, valami borzasztó.
Biztos nekem van ferde hajlamom, hogy nem vicces az, hogy kihúzza férfi létére egy hölgy alól a széket. Úgy gondolom, hogy ilyennek még viccelni sem viccelünk, mert komoly sérüléseket lehet ezzel okozni a másiknak. Komolyan, ez kell nekünk embereknek?
Ez nem csak a jó zenétől van messze, de a videó tele van tűzdelve undorító és primitív dolgokkal. Az meg, hogy több millióan megnézték egy nap, az nem a minőséget jelenti, csupán csak szegényes intelligenciával rendelkező társadalmunkat.
2013. április 14. 14:41
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (I love REN @ 2013.04.14. 12:15)
Ha annyira mondjátok hogy szar meg minden akkor miért van az hogy még csak tegnap rakták fel de már 14 millióan látták? és amúgy is szerintem nagyon jó lett.. és aki azt hiszi hogy ha már egy ember azt mondja hogy szar akkor már mindenkinek azt mondja rá akkor nagyot tévedett mert nem. el lehet nyomni azoknak magukat akiknek nem tetszik! pusz! :*
Lassan 19 milla. Mellesleg azért nézik meg ennyien, mert kíváncsiak rá, hogy mit tudott összehozni a Gangnam Style után. Nem pedig azért mert jó vagy nem jó, mert ugye ezt addig senki nem tudhatja, amíg meg nem nézte.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. április 14. 14:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Köszönet ezért az übergagyi dalért. Valaki feltöltött a youtube-ra egy tök jó Tiesto remixet egy másik dalhoz ami istenesen szól és mivel azt akarta hogy sokan nézzék meg, felhasználta az új dal címét és Psy nevét, azóta azt hallgatom. Fogalmam sincs hogy mi az de istenkirályosan szól Psy Gentleman remix vs. Tiesto címen. Köszi Psy.
2013. április 14. 14:59
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Ezeknek a daloknak állítólag sok mondani valójuk van. De én úgy gondolom hogyha ezt megakarja értetni az emberekkel, tudna normális klippet és dal tis csinálni.
2013. április 14. 15:03
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Nincs abban semmi eredetiség, amikor ellopják a 2009-es év egyik legnépszerűbb táncmozdulatát (igen, Brown Eyed Girls Abracadabra, ha vkit érdekel keressen rá). És hiába próbálták legálisnak tüntetni a lopást azzal, hogy belepakolták Gaint, nem, nem lett az.
Mellesleg ahogy a nőkkel bánnak a klipben hiába próbálták viccesnek tűnni, felháborító. Remélem nem ez lesz az új divat a világban... mert ha igen, tudni fogjuk kit kell vasvillával megkergetni.
Komolyan, sosem éreztem eddig ennyire gáznak magam, hogy Kpop rajongó vagyok, de PSY ezt az érzést is megismertette velem, csak gratulálni tudok hozzá... ő ilyenkor nem süllyed el szégyenében?
Mellesleg ahogy a nőkkel bánnak a klipben hiába próbálták viccesnek tűnni, felháborító. Remélem nem ez lesz az új divat a világban... mert ha igen, tudni fogjuk kit kell vasvillával megkergetni.
Komolyan, sosem éreztem eddig ennyire gáznak magam, hogy Kpop rajongó vagyok, de PSY ezt az érzést is megismertette velem, csak gratulálni tudok hozzá... ő ilyenkor nem süllyed el szégyenében?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.