PSY új dala, a Gentleman már napokkal ezelőtt megjelent, de a számhoz tartozó klip csak április 13-án került fel a YouTube-ra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elkészült PSY legújabb klipje
2013. április 14. 10:40
2013. április 14. 10:43
TE JESSZUS ISTEN! Hát, szerintem nem lesz akkora siker, mint a Gangnam Style... viszont a klipje ugyanolyan furcsa...
2013. április 14. 10:44
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Istenem.. Bánom,hogy megnéztem.
2013. április 14. 10:47
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
elég hülye ennek is a videpklipje és a koreográfiája is
2013. április 14. 10:49
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Gáz lett a videoklip, hasonló a Gangnam Style-hoz, PSY nevetségessé teszi magát. Az a baj, hogy a legtöbben ez alapján ítélik meg a K-popot, pedig ez a műfaj nem ilyen, vannak sokkal igényesebb, tehetségesebb előadók! Én tudom. Nekem ez nem tetszik, viszont a K-popot imádom.
2013. április 14. 10:49
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
Azt hiszem egy kicsit se csalódtam PSY- ban. Tőle valahogy nem is nagyon vártam mást...
2013. április 14. 10:50
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
ez borzalmas.. o.o
2013. április 14. 10:51
Ugye ezzel nem a koreai helyzetet akarta nyugtatgatni, mert ha igen, akkor ez egy harmat gyenge próbálkozás volt.
2013. április 14. 10:52
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Semmiben sem tér el a Gangnam Style-tól Olyan, mintha újra forgatták volna az egészet.
Mármint:
Dalszövegnek semmi mondanivalója - pipa
Satnya tánc - pipa
Komikusnak hívott, ám degradáló jelenetek - pipa
Közönséges, már már r*bizlisen vonagló 'hölgyemény' - pipa
Mégis, egy nap alatt +13.000.000 látták. És hogy miért? Mert a mai zene abból áll, hogy értelmetlen, egymáshoz nem illő szószerkezetekből szöveget alkotnak a 'szakemberek', és beraknak alá valami 'beat'-nek nevezett mosógép centrifuga hangot, majd elnevezik zenének.
Nos, ez a 'Gentleman' és a 'Gangnam Style' ennek az al-műfajnak a legalsóbb szinte.
Mármint:
Dalszövegnek semmi mondanivalója - pipa
Satnya tánc - pipa
Komikusnak hívott, ám degradáló jelenetek - pipa
Közönséges, már már r*bizlisen vonagló 'hölgyemény' - pipa
Mégis, egy nap alatt +13.000.000 látták. És hogy miért? Mert a mai zene abból áll, hogy értelmetlen, egymáshoz nem illő szószerkezetekből szöveget alkotnak a 'szakemberek', és beraknak alá valami 'beat'-nek nevezett mosógép centrifuga hangot, majd elnevezik zenének.
Nos, ez a 'Gentleman' és a 'Gangnam Style' ennek az al-műfajnak a legalsóbb szinte.
2013. április 14. 10:53
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Úgy tűnik ez is csak egyszer nyúlt bele a tutiba, véletlenül.
Lehet amúgy, hogy erről szól a szám is, de a pasi több mint undorító férfipéldányt testesít meg ebben a klipben.
Legalább is európai értelemben, keleten ez még light-os "szórakoztatás" néhány műsorukhoz képest
Lehet amúgy, hogy erről szól a szám is, de a pasi több mint undorító férfipéldányt testesít meg ebben a klipben.
Legalább is európai értelemben, keleten ez még light-os "szórakoztatás" néhány műsorukhoz képest
2013. április 14. 10:57
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
azt hittem, hogy a gangam style-nál rosszabbat már nem tud csinálni... tévedtem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: