Demi Lovato valóra váltja az álmod
2013. április 13. 14:29
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
jaj de indulnék ezen a versenyen, egyetlen baj hogy nem tudnék Amerikába kiutazni, de ha ott élnék biztos hogy feltöltenék egy videót!
Az tuti
2013. április 13. 14:31
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ez érdekes.
Jó ötlet. Az enyémet valóra tudnák váltani, de hát úgyse én nyernék
2013. április 13. 14:38
Nagyon de nagyon beneveznék.Meg is próbálom...Igen!Megpróbálom!
2013. április 13. 14:38
Csak az a baj, hogy pont nem velük tölteném a napomat. Itt szerintem arra gondolnak, hogy azt az álmot váltanák valóra, hogy velük találkozzanak, a rajongójuk tuti fognak jelentkezni, persze Amerikaiak. Amúgy kedves tőlük, meg minden, de nem nagyon tudnák más álmát valóra váltani.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. április 13. 14:53
hát ezt a versenyt gondolom nem magyarokak hirdették ki, hanem amerikaiaknak! egyébként tök aranyos tőlünk hogy segítenek valóra váltani az emberek álmát!
2013. április 13. 15:03
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Ez mind szép, és jó, csak úgy vagyok vele, hogy egy magyar semmiképpen nem tudna nyerni. Illetve, lehet, hogy lenne rá esélye, de ha meg is nyerné, hogy menne ki? Mert azt azért lássuk be, hogy amit Magyarországon kapnak a szülők fizetést nem elég arra, hogy kiutazzanak. Eltekintve attól, hogy aki magyar, és esetleg külföldön lakik, mert azok többet kapnak, s a lehetőség is nagyobb rá. Na, mindegy.
Meg aztán lehet, hogy ez az egész egy nagy bunda, és eleve amerikai fogja megnyerni :S
Meg aztán lehet, hogy ez az egész egy nagy bunda, és eleve amerikai fogja megnyerni :S
2013. április 13. 15:04
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
De nem is értik szerintem ha magyarul mondjuk angolul meg annyira nem tudok :/
2013. április 13. 15:10
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Ez szép tőlük, de az én álmomat 100%, hogy nem tudnák valóra váltani!!!!!
2013. április 13. 15:14
Wow,ez nagyon jó.Nagyon remélem hogy az aki megnyeri annak tényleg szuper napja lesz.
2013. április 13. 15:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez szép gesztus tőlük,de mindent ők sem tudnak valóra váltani!
2013. április 13. 15:30
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
hát sok sikert nekik
2013. április 13. 15:33
Úristen de jó lehetne megnyerni...Amúgy nagyon rendes dolog tőlük.
Sok sikert nekik!
Sok sikert nekik!
2013. április 13. 15:39
jajj nemár , most mindenki azt írja , hogy " biztos , hogy az én álmomat nem váltják valóra " .
Rossz hozzá állás , attól , hogy nem magyaroknak van meg lehet próbálni , egy rövid angol szöveget leírsz , amit betanulsz vagy felolvasod és feltöltöd , sose lehet tudni ki lesz az a szerencsés , talán pont az aki a legkevésbé gondolná , természetesen nem nyerhet mindenki , de mindenki próbálkozhat , szóval inkább fel a fejjel , én ezt mondom
Rossz hozzá állás , attól , hogy nem magyaroknak van meg lehet próbálni , egy rövid angol szöveget leírsz , amit betanulsz vagy felolvasod és feltöltöd , sose lehet tudni ki lesz az a szerencsés , talán pont az aki a legkevésbé gondolná , természetesen nem nyerhet mindenki , de mindenki próbálkozhat , szóval inkább fel a fejjel , én ezt mondom
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.