Selena Gomez lesz a következő Jennifer Lopez?
2013. április 12. 17:52
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Igazán vicces, ahogy itt egyesek pocskondiázzák Selenát.xD Na mind1, a lényeg, hogy hülye kijelentés volt, Selenát nem kell senkihez hasonlítgatni. Már nagyon várom, hogy megjelenjen az album, mert már nagyon kíváncsi vagyok erre a nagy változásra.
2013. április 12. 17:52
behalok mennyi negatív hozzászólást írtatok!!!! -.-
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2013. április 12. 17:56
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sosem szerettem az ilyen hasonlítgatásokat, hogy XY az új YZ, az ilyen nevetséges kijelentésektől mint ez, viszont már nem tudom, sírjak-e vagy röhögjek.
Selena az új J-Lo? Mire fel? A bőrszínükre?
Jennifer nem egy Oscar-díjas színésznő, viszont remek énekes és táncos, emellett remekül néz ki, mégha ez sok munkába is kerül neki.
Selena mit tud felmutatni a tinilányok rajongásán kívűl? Tucathang, tucatkülső, és ahogyan már előttem is elmondták: őt mások hozták létre, mint egy eladható árucikket, Jennifer pedig önerőből és kemény munkával jutott el oda, ahol most van.
Selena az új J-Lo? Mire fel? A bőrszínükre?
Jennifer nem egy Oscar-díjas színésznő, viszont remek énekes és táncos, emellett remekül néz ki, mégha ez sok munkába is kerül neki.
Selena mit tud felmutatni a tinilányok rajongásán kívűl? Tucathang, tucatkülső, és ahogyan már előttem is elmondták: őt mások hozták létre, mint egy eladható árucikket, Jennifer pedig önerőből és kemény munkával jutott el oda, ahol most van.
2013. április 12. 17:57
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Meg a következő Beyoncé, valamint a női Micheal Jackson is, nem?
Jesszus, ez a jány előbb less munkanélküli,ha tovább folytatja ezt az istentelen kornyikálást.
Jesszus, ez a jány előbb less munkanélküli,ha tovább folytatja ezt az istentelen kornyikálást.
2013. április 12. 17:57
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Selena soha sem lesz olyan mint Jennifer hiszen teljesen más kategóriák. Mind a ketten nagyon szuperek!
Mondjuk én nem szeretem ezeket a hülye hasonlításokat,hogy ki lesz a következő xy tök felesleges.
2013. április 12. 17:59
Szeretem Selenát, de nem kéne Jennifer-hez hasonlítgatni.
2013. április 12. 17:59
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szerintem messze jár ő Jennitől.
2013. április 12. 18:02
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
Selena nem akar a második Jennifer Lopez lenni.... ő az első Selena Gomez akar lenni -.-
vasasreka8
2013. április 12. 18:04
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Aha persze..vagy esetleg Mariah Carey
annyira nevetséges
Én nem mondom,hogy Selena nem szép,és tényleg nagyon jó színész de az éneklést ne erőltesse xdd
Én nem mondom,hogy Selena nem szép,és tényleg nagyon jó színész de az éneklést ne erőltesse xdd
2013. április 12. 18:09
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Nem kételkedem benne,hogy Selena lehet olyan híres,vagy talán már legalább annyira híres mint J.Lo. A bökkenő viszont az,hogy Selena a tinik körében elismert,míg Jennifert minden korosztály elismeri,szereti és ismeri...Tehát ha olyan akar lenni mint Jennifer akkor legyen ő is önálló és próbálja meg kinőni azokat a tömegtulajdonságait.Legyen önmaga,nem pedig egy árucikk. És akárhova eljut,azt a saját erejéből tegye.Ez az első lépés ahoz,hogy valaki legalább megközelítse J.Lo.-t
ViviOsztCshőő
2013. április 12. 18:15
|
|
Bernicy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 198343 offline
|
Nagyon szeretem Selenat tök jól énekel meg minden és jól szinészkedik is de ő még Selena nem Jennifer Lopez és ez maradjon is az igy.Már van egy Jennifer Lopez több hasonmás nem kell belőle.
2013. április 12. 18:22
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
...vagy következő Britney.
Selena nagyon szereti Britney-t. Remélem sikerül neki még híresebbnek lenni! Megérdemli!
2013. április 12. 18:23
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Két külön ember, két külön személyiség. Selena tényleg tehetséges meg minden, de JLo-t szerintem nem tudja felülmúlni. Ha véletlenül sikerülne neki, akkor fejet hajtok előtte.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.