Selena Gomez lesz a következő Jennifer Lopez?
2013. április 12. 17:08
2013. április 12. 17:10
Hát nem tudok mit hozzá szólni.J.Lo.nyomdokaiba lép!!
2013. április 12. 17:11
Van SELENA GOMEZ (Istennő
) meg JENNIFER LOPEZ és kész.
2013. április 12. 17:15
Annyira utálom amikor valakit valaki máshoz hasonlítanak vagy , hogy ő lesz a következő
Legyen egyedi , ne legyen máshoz hasonlítható
Legyen egyedi , ne legyen máshoz hasonlítható
2013. április 12. 17:19
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szerintem is jó úton halad afelé hogy Ő legyen a következő JLO!:'))
2013. április 12. 17:22
Mindenkinek külön személyisége van. Selena Gomez van és van Jennifer Lopez.
2013. április 12. 17:25
Ezen jót nevettem XDD
Tisztázzuk: Jennifer Lopez önerőből jutott el oda, ahol tart, és neki van tehetsége mindenhez, amit csinál. Selena meg egy megcsinált sztárocska, egy bábu, akit mások alakítottak. Nincs tehetsége az énekléshez, és színészkedni sem tud, bár abban még fejlődhet. Már csak ezért nem lehet őket összehasonlítani.
Ki volt az a hülye, aki ezt kijelentette? :S Jó cucc lehetett, amit szívott az emberke.
Tisztázzuk: Jennifer Lopez önerőből jutott el oda, ahol tart, és neki van tehetsége mindenhez, amit csinál. Selena meg egy megcsinált sztárocska, egy bábu, akit mások alakítottak. Nincs tehetsége az énekléshez, és színészkedni sem tud, bár abban még fejlődhet. Már csak ezért nem lehet őket összehasonlítani.
Ki volt az a hülye, aki ezt kijelentette? :S Jó cucc lehetett, amit szívott az emberke.
2013. április 12. 17:39
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ühüm.. persze, a nyomdokaiba lép majd J.Lo-nak
Azt leszámítva, hogy nincs tehetsége és nem gyönyörű, mint J. Minden elismerésem az emberkének, aki ezt kijelentette.. Ez bizonyítja, hogy mennyire vak és süket
Azt leszámítva, hogy nincs tehetsége és nem gyönyörű, mint J. Minden elismerésem az emberkének, aki ezt kijelentette.. Ez bizonyítja, hogy mennyire vak és süket
2013. április 12. 17:39
Szerintem egyik nő sem tehetséges...Tudom, hogy rengetegen szeretik és tisztelik Jennifert, de egyszerűen ez a véleményem. A filmek, amelyekben eddig szerepet kapott( vagy legalábbis azok, amelyeket én láttam) egyszer nézhető vagy inkább tűrhető alkotások. Ráadásul ott sem nyújtott túl átütő alakítást. Zenei munkásságról szót sem ejtek. Önmagáért beszél az, hogy, olyan "előadókkal" állt össze, mint Pitbull vagy Flo rida... Gomez kisasszony pedig Gomez kisasszony. Ezzel elmondtam mindent Selenáról. Se színésznek, sem pedig énekesnek nem való. De igaz, ami igaz, hogy Jennifer legalább tud élőben énekelni. Ezt manapság igazán kevés énekesnő mondhatja el magáról.
2013. április 12. 17:44
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Mind a ketten nagyon tehetségesek, mindegyikük másban, aki eljut egy bizonyos pontra, valamiben mindenképpen tehetséges, de a rosszakarók ezt nem fogadják el.
2013. április 12. 17:45
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
HAHHAHAHAHAAHAHAH najo..:3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: